Yok abi ben akşamları musaitim diyorum oyüzden gelemiyorlar galiba onlarda çok aramıyor duruyor klimam serviste ? @ByCilo@REMZİ96 kardeşim sen ne yaptın iç ünite değişim olacaktı takıldımı yenisi test ettinmi hele anlat gönlümüz şenlensin yaw ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok abi ben akşamları musaitim diyorum oyüzden gelemiyorlar galiba onlarda çok aramıyor duruyor klimam serviste ? @ByCilo@REMZİ96 kardeşim sen ne yaptın iç ünite değişim olacaktı takıldımı yenisi test ettinmi hele anlat gönlümüz şenlensin yaw ?
Dün samsunda da elektrik çok kötüydü. Gel git çok oldu. Tüm şartelleri indirdim.@İRFAN abi geçenlerde bahsettiğimiz voltaj düşüklüğü durumu bugün yine oldu o an ne oldu bilmiyorum ama iç ünite fanı birden hızlandı ve normale döndü uygulamadan baktığım zaman voltaj limiti uyarısı veriyordu ve tapodan baktığımda anlık 250w Lara düşüp geri yavaştan toparladı.
Şimdi burada çözemediğim olay kompresör o an neden devir düşürdü voltaj yükseldi ise tam olarak yakalayamadım baktığım zaman 180volt idi şebeke hadi voltaj düştü diyelim neden fan aniden hızlandı acaba ayrıca kompresörün devir düşürmesi de düşündürücü tam kapatacak tım klimayı 180lerde sabitledi voltaj birde kapatsam vaay kapatmasam vay Allah bilir nezaman düzelir oda var al başa bela Allah'ın belaları varya iyice sinir oldum ?
Kör şeytan diyo roket at uçur trafoları mahalle bir demlik kurtulsun ?
Kış koşullarında çok çeşitli sebebi var.@İRFAN abi geçenlerde bahsettiğimiz voltaj düşüklüğü durumu bugün yine oldu o an ne oldu bilmiyorum ama iç ünite fanı birden hızlandı ve normale döndü uygulamadan baktığım zaman voltaj limiti uyarısı veriyordu ve tapodan baktığımda anlık 250w Lara düşüp geri yavaştan toparladı.
Şimdi burada çözemediğim olay kompresör o an neden devir düşürdü voltaj yükseldi ise tam olarak yakalayamadım baktığım zaman 180volt idi şebeke hadi voltaj düştü diyelim neden fan aniden hızlandı acaba ayrıca kompresörün devir düşürmesi de düşündürücü tam kapatacak tım klimayı 180lerde sabitledi voltaj birde kapatsam vaay kapatmasam vay Allah bilir nezaman düzelir oda var al başa bela Allah'ın belaları varya iyice sinir oldum ?
Kör şeytan diyo roket at uçur trafoları mahalle bir demlik kurtulsun ?
Abi valla bezdirdi ler bakalım nekadar böyle gidecek her olduğunda kapatıp başa çıkabiliriz onuda tabi nekadar yapabilir sek?Kış koşullarında çok çeşitli sebebi var.
1 yüksek kullanım
2 kar veya yağmur kaynaklı direklerdeki izolasyon porselenlerinin görevini yitirmesi kaynaklı enerjinin toprağa kaçak yapması
3 enerji hatlarına temas eden ağaçların aynı şekilde toprağa kaçak yapması
gibi gibi birçok neden var.
Git gel de sıkıntı vay arkadaş Türkiye ne yapacak böyle bu elektrik sorunları yüzüne bende bilmiyorum demekki her şehirde var.Dün samsunda da elektrik çok kötüydü. Gel git çok oldu. Tüm şartelleri indirdim.
9bin BTU bir klima yeterli olacaktır. Bütçe nedir?Merhaba fujitsu prime (
ASYG09KPCE) modeli ve sigma plus arasında tercih olarak hangisini seçmeliyiz artıları ve eksileri olarak yardımcı olabilecek var mı ? Oda 16 metre kare ara kat yalıtımlı güney cephe.
Fujitsu markası oldukça tasarruf lu duruyor ama işte gerçek huyunu bilmiyoruz iki klimada güzel duruyor sigma biraz geride kalmış amaMerhaba fujitsu prime (
ASYG09KPCE) modeli ve sigma plus arasında tercih olarak hangisini seçmeliyiz artıları ve eksileri olarak yardımcı olabilecek var mı ? Oda 16 metre kare ara kat yalıtımlı güney cephe.
CİMER E şikayet yazın şikayet sayısı arttıkça sorunu göz ardı edemezler. Birkaç sorunu yazdım ve ilgili taraflar düzeltti veya oluru olmazını açıklar yazı ile geri döndüler.Abi valla bezdirdi ler bakalım nekadar böyle gidecek her olduğunda kapatıp başa çıkabiliriz onuda tabi nekadar yapabilir sek?
Vanalara kadar da sarmaya gerek yok.Bu senin makina mı abi açık kalan boruları bende yalıtım yaptım ama senin resimdeki kadar başarılı değil ?Ekli dosyayı görüntüle 11681
Yok abi varsada bilmiyorum@muhammet göl emiş sıcaklığını klima ekranında görebiliyor musun? ?
Biraz sonra döneceğim ?Yok abi varsada bilmiyorum
Valla varsa süper olur haBiraz sonra döneceğim ?
18bin set 22 termostat yaptığı an emiş sensörü verisi ? 25.5⁰ termostat yapıyor klima hassasiyet değeri 2.5⁰ resmi çekerken 26⁰ oldu ?Valla varsa süper olur ha
Bekliyorum ?
Abi sen nasıl buldun emiş i ünite ekranında görmeyi ?18bin set 22 termostat yaptığı an emiş sensörü verisi ? 25.5⁰ termostat yapıyor klima hassasiyet değeri 2.5⁰ resmi çekerken 26⁰ oldu ?
Tahmin edebilirsin ? LED düğmesine uzun bas ?Abi sen nasıl buldun emiş i ünite ekranında görmeyi ?
Amanınnn bende yok sanıyordum bizdede varımışş ?Tahmin edebilirsin ? LED düğmesine uzun bas ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.