Kış şartlarıda sertleşti bu zalımın tüketimi şimdi düşmeyecekse ne zaman düşecek abi merak konusu?Şimdi baktım G-tech de dış ünite kondanser çift sıra
Ama namıssız tedaşa ortak gibi tüketiyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kış şartlarıda sertleşti bu zalımın tüketimi şimdi düşmeyecekse ne zaman düşecek abi merak konusu?Şimdi baktım G-tech de dış ünite kondanser çift sıra
Sizin oraları bilmem de Manavgat ta gece bile hava 10-15 bandında akşamları biraz çalıştırıyorum uyuyacağımda kapatıyorum taaa ki diğer akşama kadar. Bu sebeple istediğim uzun testi yapamadım.Kış şartlarıda sertleşti bu zalımın tüketimi şimdi düşmeyecekse ne zaman düşecek abi merak konusu?
Soğursa bu gelen soğuk hava dalgası ile soğur ozaman abi sizin oralar bizde bile şuana kadar -5 i geçenlerde ayazlı havada gördük onun dışında geceleri fena değildi en azından eksilerde değildi ?Sizin oraları bilmem de Manavgat ta gece bile hava 10-15 bandında akşamları biraz çalıştırıyorum uyuyacağımda kapatıyorum taaa ki diğer akşama kadar. Bu sebeple istediğim uzun testi yapamadım.
Tüketim fazla ama azıcık fazla okadar yüksek değil benceŞimdi baktım G-tech de dış ünite kondanser çift sıra
Nasıl abi şimdi bu güncel seri mi yoksa eski seri mi ?ilk nesil gelmesi gereken ama yanlış gelenlerin yerine doğru gelen parti bu. Gözlü
Çok uzun yıllar evvel vstel efendinin Enviro diye bir serisi vardı, onun vardı bu göz zımbırtısından ama festel mühendisliği gadarıynan![]()
Avrupa'da gördüğüm iç ünite ile aynı bende Kendi kendime sorar dururdum bu göz ile yarım derece göstergesi Türkiye de yani bizde neden yok diye şimdi senin kumanda ışığı da beyazdır ?Yeni iç ünite montajı yapıldı artı olarak nem ölçer var kumandalar farklı ve göz özelliği var odada yarım saat kimseyi görmezse kendini kısıyor yeni iç üniteymiş bu aynı zamanda sıcaklık göstergesi yarım derece yarım derece olmuş ?
Şeytanın aklına iş düştü şimdi biz neden gözü olmayan iç ünite aldık diye?Nasıl abi şimdi bu güncel seri mi yoksa eski seri mi ?
Tüketimde memnun değildim abi ama ısıtma konusunda gtech daha hızlıydı bence tam net elimde veri olmasada sadece bir tahminAma işte performans açısından ben değişiklik görmüyorum daha doğrusu şuana kadar bir artısını göremedim tüketim ve üfleme ısısı konusunda
Bunu en iyi sen bilirsin gtech i birçok kez ölçüm yaptın üflemeye baktın tüketime baktın ?
Evet abi öyle dış ünitede fark var mı acaba türkiye ve diğer ülkelerinAvrupa'da gördüğüm iç ünite ile aynı bende Kendi kendime sorar dururdum bu göz ile yarım derece göstergesi Türkiye de yani bizde neden yok diye şimdi senin kumanda ışığı da beyazdır ?
Sanmıyorum çünkü Avrupa'da genelde alt ısıtıcı hariç birşey görmedim ben onuda biliyorsun aynı kettle rezistans ı gibi birşeyEvet abi öyle dış ünitede fark var mı acaba türkiye ve diğer ülkelerin![]()
Evet abiSanmıyorum çünkü Avrupa'da genelde alt ısıtıcı hariç birşey görmedim ben onuda biliyorsun aynı kettle rezistans ı gibi birşey
Nem ölçerde var abi acaba tüketim verisi var mı diye şüpheye düştüm şimdi ? bulamadım özelliklerdenŞeytanın aklına iş düştü şimdi biz neden gözü olmayan iç ünite aldık diye?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah dostum güle güle kullan ?Nem ölçerde var abi acaba tüketim verisi var mı diye şüpheye düştüm şimdi ? bulamadım özelliklerden
Bende bilmiyordum abi görünce şaşırdım bide air magic tuşu kalktı diyordu Adem abi ama set tuşundan açabiliyorsun bir sorun değil bence brezeless te tamamen mi kalktı acaba @muhammet gölHayırlı uğurlu olsun inşallah dostum güle güle kullan ?
İçim burkulmadı değil şimdi ?
Keskem ozamanlar da olaydı bu seriler ama en azından dış ünite aynı bunu df durumundan biliyoruz exp valf vs iç ünitede bu şekilde varyasyon olduğunu bilmiyordum
Yok yaa anlık geldi geçti o tabi ki sorun değil sonuçta küçük şeyler iki sensör uçun kafa yormaya değmez ?Bende bilmiyordum abi görünce şaşırdım bide air magic tuşu kalktı diyordu Adem abi ama set tuşundan açabiliyorsun bir sorun değil bence brezeless te tamamen mi kalktı acaba @muhammet göl
Hava çıkış yapısı farklı güçlü yönlendirme yeteneği farklı güzel bir makinaTüketimde memnun değildim abi ama ısıtma konusunda gtech daha hızlıydı bence tam net elimde veri olmasada sadece bir tahmin
Sensör var abi ortama bakıp muhtemelen ortam dolu ise devam ediyor boş ise tüketimi düşürüyor dur tam bende anlayamadım ama o şekilde söylüyor lardı tanıtım videolarındaBu göz ne oluyor şimdi ?
Avantajlı olabilir ama dezavantajları da olabilir. ?Sensör var abi ortama bakıp muhtemelen ortam dolu ise devam ediyor boş ise tüketimi düşürüyor dur tam bende anlayamadım ama o şekilde söylüyor lardı tanıtım videolarında
Olabilir abi AI yapay zeka vs diyorlar dı kim bilir nasıldırAvantajlı olabilir ama dezavantajları da olabilir. ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.