Artık Remzi bize bilgi verecek. Gözüyle de bizi kıskandıracak. ?Olabilir abi AI yapay zeka vs diyorlar dı kim bilir nasıldır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Artık Remzi bize bilgi verecek. Gözüyle de bizi kıskandıracak. ?Olabilir abi AI yapay zeka vs diyorlar dı kim bilir nasıldır
Bundan sonra zaten testler onda abi yapay zeka da girdi işin içine göz de var?Artık Remzi bize bilgi verecek. Gözüyle de bizi kıskandıracak. ?
Gözü olanın ?Bundan sonra zaten testler onda abi yapay zeka da girdi işin içine göz de var?
Tuş değil ozaman tamamen kalkmış dimi çünkü set tuşuna basınca var bende belki bre de de vardırYok yaa anlık geldi geçti o tabi ki sorun değil sonuçta küçük şeyler iki sensör uçun kafa yormaya değmez ?
Air magic olayı bre için geçerli aep te var bre de kaldırmışlar
Abi aç kapa yapılabiliyor yarım saat odada kimse olmazsa kendini kısıyormuş klimaAvantajlı olabilir ama dezavantajları da olabilir. ?
Kasa genleşme sesi olmasa özledim derim ama kasa genleşme sesi sıkmıştı beniHava çıkış yapısı farklı güçlü yönlendirme yeteneği farklı güzel bir makina
Abi dur deme gene servis çağırmak istemiyorum yoruldum ?Gözü olanın ?
Sendeki bu şansla yenisi çift gözlü gelir. ? Şaka maka verileri merak ediyoruz dostum. ?Abi dur deme gene servis çağırmak istemiyorum yoruldum ?
Anlık remzinin klimaGözü olanın ?
Aynen komple kalkmış ?Tuş değil ozaman tamamen kalkmış dimi çünkü set tuşuna basınca var bende belki bre de de vardır![]()
Aynen hareket yada başka bir sensör var emmee hangisi aynı me legendera daki gibi.Abi aç kapa yapılabiliyor yarım saat odada kimse olmazsa kendini kısıyormuş klima![]()
Sende haklısın bende Sigma varken delirtmişti beni ha şuda var sigmadan gelen ses muhtemelen hiçbir klimada yoktur çok sert yapardıKasa genleşme sesi olmasa özledim derim ama kasa genleşme sesi sıkmıştı beni![]()
Ahanda buldum yabancı siteden mesela bu modelinde görüntü aynı ama yalnızca soğutma yazıyor birçok varyasyonları varAbi aç kapa yapılabiliyor yarım saat odada kimse olmazsa kendini kısıyormuş klima![]()
Arşiv yoksa bunları bulmak zor kesin görsel stoğu var eminim artık.Anlık remzinin klimaEkli dosyayı görüntüle 11754
En kısa zamanda abiSendeki bu şansla yenisi çift gözlü gelir. ? Şaka maka verileri merak ediyoruz dostum. ?
??Anlık remzinin klimaEkli dosyayı görüntüle 11754
İnşallah abi sağolasınAynen hareket yada başka bir sensör var emmee hangisi aynı me legendera daki gibi.
Benimki daha iyi kimse olsada olmasada kısıyor ??
Herşey şakada inşallah yine fabrikasyon bir sorun olmazda düzene biner sende kurtulursun ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah kardeşim benim?
Sigmada aynı yerin üretimiydi benceSende haklısın bende Sigma varken delirtmişti beni ha şuda var sigmadan gelen ses muhtemelen hiçbir klimada yoktur çok sert yapardı
Bildin abi?Arşiv yoksa bunları bulmak zor kesin görsel stoğu var eminim artık.
Orasını tam bilmiyorumdaSigmada aynı yerin üretimiydi bence
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.