Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Doğrudur abi zaten şuan alıp kursan dahada uzar amorti süresi kafan rahat olsunda oda sorun değil diyecem de epey bir şeyle uğraştın sen ?
Valla öyle oldu gree yi biraz salıverdim tüketimi önceki kadar kafaya takmıyorum. Takmamam da ges etkili değil zaten şu an ona bağlı değil zaten. Kendi konfor alanını ne kadar arttırmaya çalışırsan o kadar çok sorun çıkıyor. Biraz akışına bıraktım bırakmaya da çalışıyorum.

Amortismanı baya zaman alıyor bir sıkınıtısı o var. Amorti süresini kısaltmak için maksimum derecede kullanmak gerek. Benim gibi satış yapmayan biri için bu dengeyi tutturmak baya zor. İlgililer olursa detaylı yazarım. Değişik değişik sorunlar çıkıyor satıcıdan fayda gelmeyince çinle mesajlaşıp mailleşerek kendim çözüyorum sorunları.

Akşamda tasarruf etmek için batarya gerekecek gibi ben fazla istememiştim ama gecede baya elektrik tüketiliyor.
Asıl çamaşır bulaşık ve kurutma makineleri için ideal olur. Gündüz Antalya'da güneş olunca ısıtma ihtiyacı olacağını sanmıyorum. ?

Valla öyle oldu gree yi biraz salıverdim tüketimi önceki kadar kafaya takmıyorum. Takmamam da ges etkili değil zaten şu an ona bağlı değil zaten. Kendi konfor alanını ne kadar arttırmaya çalışırsan o kadar çok sorun çıkıyor. Biraz akışına bıraktım bırakmaya da çalışıyorum.
Abi gree kafana bencede takma hayvan gibi bir makinan var en azından yetenekleri güzel ney olduğu belli bas ısıtsın bas sogutsun nazı yok kötü huyu yok yabana atılacak bir makina değil gerisi can sağlığı ?
Yalnız yazın ges seni bence ihya eder kışa göre klimaların tüketimi yazın düşük ve güneş bol Antalya gibi sıcak iklimde kışı bir şekilde atlatırsın da bunun birde yazı var muhtemelen senin ev yazın kutuplarda yaşamış gibi olur gibime geliyor

Asıl çamaşır bulaşık ve kurutma makineleri için ideal olur. Gündüz Antalya'da güneş olunca ısıtma ihtiyacı olacağını sanmıyorum. ?
Kurutma makinası kullanmıyoruz. Doğal ortamda püfür püfür kuruyorlar. Diğerleri için olabilir. Güneşli olsada kışın binanın içi dışarı gibi ılık veya nispeten sıcak olmuyor Adem abinin dediği kütle sıcaklığının tersi kütle soğukluğu söz konusu oluyor.

Abi gree kafana bencede takma hayvan gibi bir makinan var en azından yetenekleri güzel ney olduğu belli bas ısıtsın bas sogutsun nazı yok kötü huyu yok yabana atılacak bir makina değil gerisi can sağlığı ?
Yalnız yazın ges seni bence ihya eder kışa göre klimaların tüketimi yazın düşük ve güneş bol Antalya gibi sıcak iklimde kışı bir şekilde atlatırsın da bunun birde yazı var muhtemelen senin ev yazın kutuplarda yaşamış gibi olur gibime geliyor
Bende öyle ümit ediyorum. Kışın kullanılabilirliğini de görebilmek adına onu da olabildiğince test etmem gerek. Bunun için çinden detaylı enerji ölçerler sipariş ettim Tapo gibi değil bunlar ve sigorta kutusuna takılıyor. Uzaktan izleme içinde birşeyler yapmam gerekecek.
Ölçüm cihazı PZEM 004T tek baçına bir özelliği yok.

Bende öyle ümit ediyorum. Kışın kullanılabilirliğini de görebilmek adına onu da olabildiğince test etmem gerek. Bunun için çinden detaylı enerji ölçerler sipariş ettim Tapo gibi değil bunlar ve sigorta kutusuna takılıyor. Uzaktan izleme içinde birşeyler yapmam gerekecek.
Ölçüm cihazı PZEM 004T tek baçına bir özelliği yok.
İnşallah dilediğin gibi olur abi ?
Wi-fi sigorta olanları birde senin gözünden görmek güzel olur tapodan önce çok araştırdım bende kafam basmadı ?
Tecrübeli bir bakış açısı lazım bunlara?

İnşallah dilediğin gibi olur abi ?
Wi-fi sigorta olanları birde senin gözünden görmek güzel olur tapodan önce çok araştırdım bende kafam basmadı ?
Tecrübeli bir bakış açısı lazım bunlara?
Dahili wifi yok bunlarda olanlarda da her biri için farklı cihaz tanımlamak gerek. Bendeki durum şebekeden tüketileni toplam tüketileni üretileni tek ekranda görmek için birşeyler deniyeceğim.

Kaira 12k btu 25 26 set yüksek fan
18m2 2.5m tam boy sürgülü balkon kapısı ve tüm duvarlarda 5 cm ses ve ısı izolasyon süngeri balkon sıcaklığı gün içinde 0 derece ile 8 derece değişiklik gösterdi. 23 saatlik tüketimi bu şekilde.

Screenshot_20240122_230304_Tuya Smart.jpg

Kaira 12k btu 25 26 set yüksek fan
18m2 2.5m tam boy sürgülü balkon kapısı ve tüm duvarlarda 5 cm ses ve ısı izolasyon süngeri balkon sıcaklığı gün içinde 0 derece ile 8 derece değişiklik gösterdi. 23 saatlik tüketimi bu şekilde.

Ekli dosyayı görüntüle 11781
Midea Prime kompresör olması lazım bunda kışın en sert zamanlarda 12lik Prime da ben günde 10 11 kw civarı görmüştüm Maraş ta yalıtımsız 20mt odada
Ama ben tam zamanlı 7/24 şekilde kullanım yapıyordum

Evet saate böldüğümüzde öyle gözüküyor ben minimum 350 watt tükettiğini gördüm fakat ısı kaçağı olmadığı için 1 saat içerisinde 15 dakika gibi bir süre çalışıyor. Tplink tapo satın almam lazım tuya altyapısı tüketimi detaylı göstermiyor.
Yani grafik önemli çünkü bu cihazlar stand-by olsa bile cihazı çalıştı gösteriyor. ?

Evet saate böldüğümüzde öyle gözüküyor ben minimum 350 watt tükettiğini gördüm fakat ısı kaçağı olmadığı için 1 saat içerisinde 15 dakika gibi bir süre çalışıyor. Tplink tapo satın almam lazım tuya altyapısı tüketimi detaylı göstermiyor.
Tuya altyapılı wi-fi priz lerde voltaj amper vs gözüküyor ama dediğiniz gibi kw veya anlık wat çekimi ayrıntılı göstermiyor tapolarda birde en azından voltajı gösterse mükemmel olur

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri