O esnada kompresör çalışmıyor olması lazım derdim ama 500watt dolayında tüketim varBasma 27.8 se üfleme kaç olucak ki doğru ölçtüğüne eminmisin

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O esnada kompresör çalışmıyor olması lazım derdim ama 500watt dolayında tüketim varBasma 27.8 se üfleme kaç olucak ki doğru ölçtüğüne eminmisin
O satılan klimalardan alınan vergilerle bindikleri arabadan inmek istemeyecekleri için hiçbir Devlet yetkilisi bunu sçylemeyecektir.Bir devlet büyüğünün çıkıp vestel arçelik klima almayın bunu alan vatan hainidir demesi lazım anca o şekilde inanır bizim halk![]()
Bilen nasıl biliyor beyaaa48k spectrum eski nesil taaaa atari dönemlerinden bir bilgisayar eskilerden loww?
Vay bee1983 yılındaki ilk bilgisayarımız olan 48kb ZX Spectrum Sinclari
Ekli dosyayı görüntüle 12280
BASIC kod yazmaya bu bilgisayar ile başlamıştık biz![]()
Vaaay karşimm, sen gelirmiydin buralaraVay bee
Abi gerekli dakikalarda hep burada ??Vaaay karşimm, sen gelirmiydin buralara![]()
AŞAĞIYA DÜN AKŞAM GREE NİN ISITMA MODUNDA BASMA VE DÖNÜŞ HATTINDAN ALDIĞIM VERİLER İLE TAPODAN ALDIĞIM WATT DEĞERLERİ ile oluşturduğum excel dosyasının linki.O esnada kompresör çalışmıyor olması lazım derdim ama 500watt dolayında tüketim var![]()
Gizli takipçiyim ben abiVaaay karşimm, sen gelirmiydin buralara![]()
Cok haklisiniz...Abi enteresan olan ne biliyor musun?
Sen hiç olay yeri inceleme ekiplerinin ''Şu evi komple arazisi ile birlikte emniyete alıp orada inceleyeceğiz'' dediğini duydun veya gördün mü?
Kardeşim Atölye veya servis dedikleri yerde özel donanımlar yok, velev ki sen söktün götürdün sonra da ''normal'' dedin getirdin, eee kıstas bu mu yani?
Kaldı ki zannediyor musunuz ki tüketici evinde olduğu gibi bir montaj işlemi gerçekleştirilip sonra da profesyonel donanımlar bağlanıp tespit ve işlem yapılacak?
Yahu klima zaten tüketici evinde kurulu, sorun da zaten tüketici evinde meydana geliyor, bu klimada yapabileceğiniz şey muhtemelen gazı salıp sağlam vakup yapıp gramınca gaz verip yeniden demeke, eee yapın işte tüketici evinde.
Yani bu götürüp test etme konusu tamamen iş yapıyormuş gibi görünme konusu benim gözümde.
Hayır yani hakikaten birisi lütfen izah etsin, tüketici evinde YAPAMADIKLARI neyi götürüp de servis atölyesinde yapabilecekler?
Aynen lokal de karışıklık olursa ordan bir mahalle bekçisi düdüğü geliyor hooopAbi gerekli dakikalarda hep burada ??
Hep meraktan be abi?Bilen nasıl biliyor beyaaa![]()
? Olması gereken dostum ?Aynen lokal de karışıklık olursa ordan bir mahalle bekçisi düdüğü geliyor hooopdiye?
Tabiki abi yani bende gerekli zamanda yanımızda demek istedim ?? Olması gereken dostum ?
Bencede abi ?O esnada kompresör çalışmıyor olması lazım derdim ama 500watt dolayında tüketim var![]()
Bende farkındayım abi ama başka çözüm bulamıyorumO satılan klimalardan alınan vergilerle bindikleri arabadan inmek istemeyecekleri için hiçbir Devlet yetkilisi bunu sçylemeyecektir.
Hem söyleyenin neci olacağını hepimiz biiyoruz![]()
Bu pc nin klavyesi mi yoksa kendisi mi abi ?1983 yılındaki ilk bilgisayarımız olan 48kb ZX Spectrum Sinclari
Ekli dosyayı görüntüle 12280
BASIC kod yazmaya bu bilgisayar ile başlamıştık biz![]()
Abi bence doğalgaz daha az gelir çünkü benim ev net 100 m2 fatura 1200₺ geliyor tüm ev ısınıyor banyo dahil ama buralar çok soğuk oralarda daha az gelir bence faturanDoğalgaz yok kardeşim ama ben kesinlikle klima bu rakamları yaktığı sürece doğalgaz bağlamam ? doğalgaz olsa daha fazla ödeyeceğim kesin. ?
Ben daha 27 yaşında bir bebeyim nerden biliyim ?48k spectrum eski nesil taaaa atari dönemlerinden bir bilgisayar eskilerden loww?
Set sıcaklığının 1-1.5 derece fazlası mı ?Doğru ölçtüm çünkü daha önce uflemeyi olcmuştum. Set sıcaklığına geldiğinde 1-1.5 derece fazlasını ufluyordu.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.