Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
65 inç fiyatı vatan bilgisayarda 24750tl ye düştü aklımı çok karıştırıyor

Son düzenleme:
ri kıyaslayınca aralarındaki (p

gün arçelikten aradılar. Özellikle üstüne basa

Günaydın,

Cihaz (65 GHQ 9500) Cuma günü geldi kuruldu. Genel olarak memnunum.

Öncelikle cihaz 1080P'de 120 Hz. 4K ise 60 Hz. VRR sanırım yok. XBox Series X'te otomatik düşük gecikme modu işaretlenebiliyor. Her görüntü modunda "Oyun modu" ve "bilgisayar modu" seçenekleri açılamıyor. Açıldığı zaman da 60/120 Hz açısından bir fark olmadı. Yani her halukarda 4K/120 değil.

Elac 2+2 hoparlör (2x15W + 2x3W) ses gayet iyi. Subwoofer yok ama baslar çok güzel. Öyle ki Sony 2.1 ses sistemini açmaya dahi gerek duymuyorum. Tizler falan da yerinde. Bu arada, yandaki renkli delikli şerit hoparlör değil, dekor. İki yan hoparlör arka köşelerde. Xbox'ta Dolpby Atmos eklentisini yükledim. Gayet doyurucu ses veriyor.

Görüntü kalitesi çok güzel. Ekranın IPS olduğu belli. Youtube'da HDR 60fps videolar açtım. (LG Global kanalını tavsiye ederim). Muhteşem. Micro dimming iyi çalışıyor gibi. Bu arada, 8K,12K vs videolar hep fake. Bir çoğu hdr bile değil. LG global kanalını tavisye ederim. gerçek HDR vs ise ne olduğu sağ üst köşede belirtiliyor.

Anakart AV1 codec destekliyor. Netflix'te teyit ettim. Düşük bitratede görüntü çok iyi. AIDA 64 verileri biraz tuhaf ama sanırım anakart 2/16GB. SOC nedir anlayamadım.

Kumanda çok başarılı. Sadece ses ve kanal ± tuşları biraz alışma istiyor.

Servisçi arkadaş panel LG, ledler Samsung dedi ama çok şüpheli buluyorum :) Görüntü dediğim gibi çok iyi. Yalnız backlight hep %100'e ayarlı. Kalibre edince %30-35'ler yeterli geldi. Renkler ve siyahlar harika oldu. Yan açılardan görüş de güzel. Lakin HDR türü modlarda parlaklık kısılsa bile, ayakta iken baktığınızda kontrast gidiyor gibi bir durum var. Televizyon seviyesine eğildiğinizde ise düzeliyor. Normal modlarda üst yandan bakarken dahi sorun yok. Nasıl oluyor anlamadım.

Backlight %100 iken üst kenarda sehim denen şeyden biraz var, ama çok rahatsız edici değil. Arka ışığı kısınca neredeyse fark edilmez oluyor. ekranda gölgelenme falan minimal seviyede. Maçta kamera pan yaparken çok az belli oluyor.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar.

Ekli dosyayı görüntüle 12363
Sorunu tv ayarlarından düzelttim hdmi 2.0 da kalıyormuş 2.1 yapıp hafızaya aldık artık ps5 te 120 hz alıyoruz. biri böyle yazmış hocam dener misiniz ? ayrıca buraya göre hdr da destelemiyor ama var normal de.

Sorunu tv ayarlarından düzelttim hdmi 2.0 da kalıyormuş 2.1 yapıp hafızaya aldık artık ps5 te 120 hz alıyoruz. biri böyle yazmış hocam dener misiniz ? ayrıca buraya göre hdr da destelemiyor ama var normal de.
Dostum o mesajı yazan benim ilk başta ps5 de 120hz alamıyordum dediğim gibi televizyon ayarlarından HDMI seçeneklerinden otomatiği kapatıp 2.1 seçip hafızaya aldıktan sonra 120hz oldu (75GHU9000) ancak Arkadaşın da bahsettiği gibi 1080p'ye kadar 120hz alabiliyoruz zaten araştırdığım kadarıyla piyasada 4kda 120hz veren cok az tv var anormal bir durum değil yani..

Dostum o mesajı yazan benim ilk başta ps5 de 120hz alamıyordum dediğim gibi televizyon ayarlarından HDMI seçeneklerinden otomatiği kapatıp 2.1 seçip hafızaya aldıktan sonra 120hz oldu (75GHU9000) ancak Arkadaşın da bahsettiği gibi 1080p'ye kadar 120hz alabiliyoruz zaten araştırdığım kadarıyla piyasada 4kda 120hz veren cok az tv var anormal bir durum değil yani..
siz 1080 p aldınız 4 k şimdi anladım tamamdır teşekkür ederim.

55 olan model de kaç COF var? Siz renk canlılığından memnun musunuz? Bir de bu seri nno nun olduğu panellook sayfasını bulamadım link atar mısınız.
Screenshot_20240206-005837_Kiwi Browser.jpgBuldum 12 COF diyor ama 55 olanı 2021'de üretime başlamış çok yeni bir panel değil. İşlemcisi de piyasada kullanılan bir işlemci. 120 Hz'nin oyun oynamayanlar için bir fark yaratıp yaratmadığını anlamaya çalışıyorum. Zaten 4K da 60 Hz veriyormuş. Film dizi izlesek 4K da 120 Hz'nin bir farkı olur mu çözemedim, tv yayınları zaten 60 Hz olması lazım. İlk fiyatı çok yüksek çıkmış da indirimli haliyle sanki normal fiyatına gelmiş gibi görünüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 12395Buldum 12 COF diyor ama 55 olanı 2021'de üretime başlamış çok yeni bir panel değil. İşlemcisi de piyasada kullanılan bir işlemci. 120 Hz'nin oyun oynamayanlar için bir fark yaratıp yaratmadığını anlamaya çalışıyorum. Zaten 4K da 60 Hz veriyormuş. Film dizi izlesek 4K da 120 Hz'nin bir farkı olur mu çözemedim, tv yayınları zaten 60 Hz olması lazım. İlk fiyatı çok yüksek çıkmış da indirimli haliyle sanki normal fiyatına gelmiş gibi görünüyor.
55 ve 65 inch paneller farklı mı, benim için boyut 55inch yeterli ama görüntü kalitesi farklı mı bu iki boyut arasında? Sipariş geçeceğim karar veremiyorum, 55inch boyut ve fiyat olarak ihtiyacima uygun ama 65 inch görüntü olarak daha iyiyse fiyatına katlanıp sipariş geçeceğim, tavsiyeniz var mı? Konuyu defalarca okudum. İşin içinden çıkamadım.

55 ve 65 inch paneller farklı mı, benim için boyut 55inch yeterli ama görüntü kalitesi farklı mı bu iki boyut arasında? Sipariş geçeceğim karar veremiyorum, 55inch boyut ve fiyat olarak ihtiyacima uygun ama 65 inch görüntü olarak daha iyiyse fiyatına katlanıp sipariş geçeceğim, tavsiyeniz var mı? Konuyu defalarca okudum. İşin içinden çıkamadım.

65 inçi bu fiyat fırsatıyla tek geçtim umarım üretimi iyi bir tv denk gelir.

Ekli dosyayı görüntüle 12395Buldum 12 COF diyor ama 55 olanı 2021'de üretime başlamış çok yeni bir panel değil. İşlemcisi de piyasada kullanılan bir işlemci. 120 Hz'nin oyun oynamayanlar için bir fark yaratıp yaratmadığını anlamaya çalışıyorum. Zaten 4K da 60 Hz veriyormuş. Film dizi izlesek 4K da 120 Hz'nin bir farkı olur mu çözemedim, tv yayınları zaten 60 Hz olması lazım. İlk fiyatı çok yüksek çıkmış da indirimli haliyle sanki normal fiyatına gelmiş gibi görünüyor.

Ben mağazada 4k yayında vestelle karşılaştırdım. Aynı videoyu Takılma yok denecek kadar azdı
55ghq9500 de

Yani fark vardı 60hze göre

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri