Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 75 GHU 9000 120hz fiyatına göre uygun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ilkerkpc

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
38500 tl
Marka Model Bilgisi
Grundig 75GHU9000
Arkadaşlar selamlar.Arçelik Grundig grubunun panel bilgilerini devlet sırrı gibi saklamasından ötürü Adem hocamızın ve diğer arkadaşların bu grupta tv önerisi yapmaması nedenini anlıyorum ancak bu televizyon çok ilgimi çekti bugün teslim aldım pazartesi kısmetse servisi bekliyorum kurulum için..

Daha önce Grundig tv kullanmış biri olarak fiyatına göre sunduğu özellikleri çok iyi bulduğum için panel bilgisi olmamasına rağmen risk alarak bu ürünü aldım. Öncelikle bu ürün gerçek yenileme hızı 120hz arkadaşlar 75inç 120hz tüm ürünler kıyaslandığında şu anki 38500 tl fiyatını uygun buldum. (Dün gece anlık indirime denk gelip 34200tl ödedim)
Ürün Google Tv olup NanoUHD+TV olarak geçiyor 2023 yeni ürün..

Üründe Micro dimming, Hdr 10+ , Dolby atmos ,White color Gamut,3 adet 2.1 mevcut.

Panel kısmına gelince nano grubu tvlerin ips panelle geldiğini biliyorum. Direct led olan tüm Nano tvlerin full array olduğunu okumuştum ne kadar doğrudur bilemem ama ürünün görüntü performansını test ettiğimde açıkçası çok beğendim.
Arayışta olan arkadaşların incelemesini tavsiye ederim. Kurulum sonrası deneyimlerimi yazacağım

İçeriği de birebir aynı tv ler sadece isim değişik biri Arçelik diğeri Grundig panel aynımı bilmem ama arkadşım aldı Arçelik yanlardan görüntü aynıydı yani ips galiba atarsan sevinirim tekrar teşekkür ederim

İçeriği de birebir aynı tv ler sadece isim değişik biri Arçelik diğeri Grundig panel aynımı bilmem ama arkadşım aldı Arçelik yanlardan görüntü aynıydı yani ips galiba atarsan sevinirim tekrar teşekkür ederim
Video eklemiştim ama istenilen formatta değil diye kabul etmedi sistem. Çapraz açıdan hiçbir bozulma yok ortada ne ise yanlardada aynı görüntü ips panel zaten..Turuncu olan fotografta ekranda yogun kararma var gibi çıkmış alakası yok cam gibi görüntü ama fotograflayınca bu şekilde çıkıyor onun için bir mağazada canlı test daha sağlıklı demiştim. Televizyon iyi daha iyileride var tabiki benim önceliğim 75 inç olduğu için fiyatına göre mantıklı buldum 65 olursa Grundig 65ghq seriside düşünülebilir qled o ürün bu ise nanocell.. 75 olup onvo vs uygun fiyatlı bir ürün alsaydım çamur gibi görüntü olurdu ekran büyüdükçe hatalar daha fazla ortaya çıkıyor bu ürün fiyat performans ürünü..

Ekli dosyalar

• c79748cb-6681-4054-8e3a-81151b80f09e.jpg
    c79748cb-6681-4054-8e3a-81151b80f09e.jpg
    98.8 KB · Görüntüleme: 154
  • 058dc6fe-4cad-4e56-9f51-b8d564999c20.jpg
    058dc6fe-4cad-4e56-9f51-b8d564999c20.jpg
    83.4 KB · Görüntüleme: 149
  • 08f4d05f-9921-41cb-930d-17b37081a27a.jpg
    08f4d05f-9921-41cb-930d-17b37081a27a.jpg
    75.9 KB · Görüntüleme: 152
Video eklemiştim ama istenilen formatta değil diye kabul etmedi sistem. Çapraz açıdan hiçbir bozulma yok ortada ne ise yanlardada aynı görüntü ips panel zaten..Turuncu olan fotografta ekranda yogun kararma var gibi çıkmış alakası yok cam gibi görüntü ama fotograflayınca bu şekilde çıkıyor onun için bir mağazada canlı test daha sağlıklı demiştim. Televizyon iyi daha iyileride var tabiki benim önceliğim 75 inç olduğu için fiyatına göre mantıklı buldum 65 olursa Grundig 65ghq seriside düşünülebilir qled o ürün bu ise nanocell.. 75 olup onvo vs uygun fiyatlı bir ürün alsaydım çamur gibi görüntü olurdu ekran büyüdükçe hatalar daha fazla ortaya çıkıyor bu ürün fiyat performans ürünü..
Teşekkür ederim uğraştırdım seni bende 85 ve 75 inçlere bakıyorum ama 85 ler çok uçuk para onvo var 85 inç oda insanı düşündürüyor 32 bine buldum ama va panel yanlardan soluyor görüntü 85 ile 75 arası çok açık fiyatlar yinede teşekkür ederim gittim bi kaç yere göremedim grundig 75ghu yu çok dolaştım bakalım bi yerde görürüm inşallah

Teşekkür ederim uğraştırdım seni bende 85 ve 75 inçlere bakıyorum ama 85 ler çok uçuk para onvo var 85 inç oda insanı düşündürüyor 32 bine buldum ama va panel yanlardan soluyor görüntü 85 ile 75 arası çok açık fiyatlar yinede teşekkür ederim gittim bi kaç yere göremedim grundig 75ghu yu çok dolaştım bakalım bi yerde görürüm inşallah
Dostum evde kullanacaksan 85 vs hiç bakma.. İzleme mesafesi 3.5 m den daha fazla değilse 75 bile büyük emin ol.. Heleki onvo vs ucuz ürünlerin büyük ekranlısına hiç bakma derim bayilerde gözüken 75 in evde 175 gibi göründüğünden emin olabilirsin :) Hayırlısı olsun

Dostum evde kullanacaksan 85 vs hiç bakma.. İzleme mesafesi 3.5 m den daha fazla değilse 75 bile büyük emin ol.. Heleki onvo vs ucuz ürünlerin büyük ekranlısına hiç bakma derim bayilerde gözüken 75 in evde 175 gibi göründüğünden emin olabilirsin :) Hayırlısı olsun
Kardeş izleme meselesi 6 metre duvarda 65 inç Grundig takılı küçük geliyor ? baksana ne kadar küçük gözüküyor

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 121
Kardeş izleme meselesi 6 metre duvarda 65 inç Grundig takılı küçük geliyor ? baksana ne kadar küçük gözüküyor
75 üstü tamamdır o zaman 6m mesafe digerleri olmaz tabiki.. Ekonomik modellerde vestel üretimi dijitsunun 86 inc bir modelini mat panel olmasi nedeniyle forumda övmüşlerdi epey.. Bulabilirmisin bilmiyorum arastir istersen forumda yazışmaları vardı

75 üstü tamamdır o zaman 6m mesafe digerleri olmaz tabiki.. Ekonomik modellerde vestel üretimi dijitsunun 86 inc bir modelini mat panel olmasi nedeniyle forumda övmüşlerdi epey.. Bulabilirmisin bilmiyorum arastir istersen forumda yazışmaları vardı
kardeş tv değişimi yaptınmı resimlerde ışık sızması var gibiydi bu arada tv 29500 inmiş

iyi günler grundig 75 inch 9000 serisi televizyonu alma düşüncesindeyim. Kullanıcı arkadaşların önerileri yorumları benim için önemli ,program yükleniyor mu ,kanal geçişleri ve ses kalitesi nasıl,video olarak atabilme imkanı olabir mi. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

niyetine girmistim ben bu tvnin bi kax kez 31 32bin tl ye görmüştüm.. Şubatla beraber zam yemis herhalde..39.999

Kardeş ips panelmi tam olarak 1400 gözüküyor doğru ise parlaklık çok iyi
Dostum görselini attığım gibi panel özellikleri..ips panel üretici boe ama içeriğini bilemiyorum İyidir kötüdür bir şey diyemem daha detaylı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse Biz de bilgi sahibi oluruz ama şunu söyleyebilirim gerçek 120hz yenileme hızı sunabilen 75 inç 29990 fiyat oldukça uygun bence sanırım 65Qled olanı 24500 bandına düsmüs

ben aldim bir tane..2 gun once niyetine girdim yazmistim, kontrol ediyordum akşamları nasipmis demek ki..:) pisman etmez insallah. iyi geceler

5dk once aldim hocam🤣..29.999 a dustu diye. takip ediyordum bir aydir en cok 31 32 civarına düşmüştü. subatla birlikte once 48bin küsur, ardından 39.999a sabitlemislerdi TVyi. niyetliyseniz fiyat dipte kaçırmayın.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri