Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 75 GHU 9000 120hz fiyatına göre uygun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ilkerkpc

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
38500 tl
Marka Model Bilgisi
Grundig 75GHU9000
Arkadaşlar selamlar.Arçelik Grundig grubunun panel bilgilerini devlet sırrı gibi saklamasından ötürü Adem hocamızın ve diğer arkadaşların bu grupta tv önerisi yapmaması nedenini anlıyorum ancak bu televizyon çok ilgimi çekti bugün teslim aldım pazartesi kısmetse servisi bekliyorum kurulum için..

Daha önce Grundig tv kullanmış biri olarak fiyatına göre sunduğu özellikleri çok iyi bulduğum için panel bilgisi olmamasına rağmen risk alarak bu ürünü aldım. Öncelikle bu ürün gerçek yenileme hızı 120hz arkadaşlar 75inç 120hz tüm ürünler kıyaslandığında şu anki 38500 tl fiyatını uygun buldum. (Dün gece anlık indirime denk gelip 34200tl ödedim)
Ürün Google Tv olup NanoUHD+TV olarak geçiyor 2023 yeni ürün..

Üründe Micro dimming, Hdr 10+ , Dolby atmos ,White color Gamut,3 adet 2.1 mevcut.

Panel kısmına gelince nano grubu tvlerin ips panelle geldiğini biliyorum. Direct led olan tüm Nano tvlerin full array olduğunu okumuştum ne kadar doğrudur bilemem ama ürünün görüntü performansını test ettiğimde açıkçası çok beğendim.
Arayışta olan arkadaşların incelemesini tavsiye ederim. Kurulum sonrası deneyimlerimi yazacağım

Şimdi müşteri hizmetlerini aradım tv için tv kırıkkaleden gelcekmiş şaçmalığa bak istanbul da sanki tv yok uzun yol şüphe düştü bana toplapı vatan bilgisayar da kapalı kutu var anlamadım bu işten bişey

bugun teslim edildi benim tv. yarin çalıştığım için pazartesiye randevu alabildim maalesef biraz bekleyeceğiz:)

Ekli dosyalar

• 20240208_162123.jpg
    20240208_162123.jpg
    81.1 KB · Görüntüleme: 106
bugun teslim edildi benim tv. yarin çalıştığım için pazartesiye randevu alabildim maalesef biraz bekleyeceğiz:)
Hayırlı olsun kardeş darısı bizim başımıza inşallah hatasız çıkar uğraştırmaz ben bekledim istanbula gelmiş ama daha dağıtıma çıkmadı yarın gelirse cumartesi ye servis çağırırm

Tv geldi nasıl anlarız teşhir yada açılmış kutu falan akşam da servis takacak ekran da jiletin oluyor mu alan kurduran arkadaşlar

Ekli dosyalar

• bf9ea2ad-97c6-456c-9da9-e647e3667492.jpeg
    bf9ea2ad-97c6-456c-9da9-e647e3667492.jpeg
    51.6 KB · Görüntüleme: 79
Tv takılıyor akşama test var

Ekli dosyalar

• 9d9716c6-14c5-40d7-9e95-34cd2f0222a8.jpeg
    9d9716c6-14c5-40d7-9e95-34cd2f0222a8.jpeg
    49.5 KB · Görüntüleme: 100
evet hocam sabırsızlandım..siz denediniz mi nasil performans
Çok güzel kardeş görüntü süper ses süper bu fiyata çok iyi köşeler çok az ışık sızması var ama değişime gerek yok normal

Ekli dosyalar

• IMG_3469.jpeg
    IMG_3469.jpeg
    63.5 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_3468.jpeg
    IMG_3468.jpeg
    54.1 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_3467.jpeg
    IMG_3467.jpeg
    80.6 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_3466.jpeg
    IMG_3466.jpeg
    56.5 KB · Görüntüleme: 134
Çok güzel kardeş görüntü süper ses süper bu fiyata çok iyi köşeler çok az ışık sızması var ama değişime gerek yok normal
Hayırlı olsun.. köşelerde olan o ışık sızması nedeniyle 2 defa değiştı benimki sendede varmış 65lerdede var çözüm için arka aydınlatma ayarlari kısıp nispeten düzeltenler varmış ama denemedim. Çözüm oled ordada fiyatlar malum. Cihazdan çok memnunum tekrardan hayırlı olsun kardesim

Hayırlı olsun.. köşelerde olan o ışık sızması nedeniyle 2 defa değiştı benimki sendede varmış 65lerdede var çözüm için arka aydınlatma ayarlari kısıp nispeten düzeltenler varmış ama denemedim. Çözüm oled ordada fiyatlar malum. Cihazdan çok memnunum tekrardan hayırlı olsun kardesim
Değişim yapmaya değermi düzeldimi sende zifiri karanlıkta böyle ama telefon da böyle gözüküyor gözle gözükmüyor ben takmıyorum ips siyahları grim si yapar diyorlar ama hiç öyle değil çok güzel resim kalitesi sesi de güzel kısıkken çok çıkmıyor sanki açmak gerekiyor

Ekli dosyalar

• IMG_3472.jpeg
    IMG_3472.jpeg
    23.2 KB · Görüntüleme: 112
hocam ben de benim "standart" resim modunda 0-50-100 ışık ayarlarında karanlık ortam görüntülerini paylaşayım. ustalarımız bir sorun varsa uyarsin bizi iki gun sonra şayet mal ayipliysa kalmayalım ortalıkta.. 50 ve 100 fotoda abarti çıkmış normalde boyle görünmüyor..

Ekli dosyalar

• 20240210_012449.jpg
    20240210_012449.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 104
  • 20240210_012510.jpg
    20240210_012510.jpg
    22.5 KB · Görüntüleme: 101
  • 20240210_012527.jpg
    20240210_012527.jpg
    25.4 KB · Görüntüleme: 106
hocam ben de benim "standart" resim modunda 0-50-100 ışık ayarlarında karanlık ortam görüntülerini paylaşayım. ustalarımız bir sorun varsa uyarsin bizi iki gun sonra şayet mal ayipliysa kalmayalım ortalıkta.. 50 ve 100 fotoda abarti çıkmış normalde boyle görünmüyor..
İlker 2 tv değişti o daha iyi bilir bence tv izlerken belli olmuyor eğer yeni gelen tv de sorun yoksa bizde talep ederiz ama tv güzel görüntü ve ses olayında

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri