Tabi uygulama üzerinden yazılımınızı 1.0.8 den 1.0.9 a yükseltmeyi de unutmayın.
Ayrıca filtrelerinizi temizlemeyi de unutmayın
Ayrıca filtrelerinizi temizlemeyi de unutmayın

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hemen veriyoruz coşkuyu abimUzun zamandır uygulama geliştiricileri ile şu enerji takip özelliği ile ilgili didişip duruyorum.
Bana geri bildirimlerine istinaden bugün tekrar yazdım kendilerine.
Ekli dosyayı görüntüle 12711
Sizler de uygulamalarınızın BİZİ DEĞERLENDİRİN bölümünden lütfen Breezeless modelinde var olan IECO özelliğinin All Easy Pro ve Xtreme serilerinde de aktif olmasını uzun zamandır beklediğinizi belirten bir yazı yazın ki başlarını şişirelim
Uygulamada kendi profil bölümünüze girdiğinizde şu alanda göreceksiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 12712
Sonra da ne istiyorsanız yazıp yollayın
Ekli dosyayı görüntüle 12713
Aynı mail bana da geldi az önce umarım gerçekten dikkate alırlarDikkate aldılar sanırım çok hızlı geri dönüş oldu![]()
Belki etkili olur daha çok kişiye ulaşmamız gerekAynı mail bana da geldi az önce umarım gerçekten dikkate alırlar![]()
CansınızHemen veriyoruz coşkuyu abim![]()
Evet abi orada cihazların tamamını gösteriyor, uygulama içerisinde de en üstte IECO bölümü var oradan takip ediliyor.@Adem Helvacı bizde enerji izleme burada görünmesi gerekiyor sanırım. Bizde böyle abi senin resimle yan yana getirdim![]()
Hah nokta atışı doğru bilgi. Bununla ilgili Mide akullanıcılarına özel bir video mu çekip yayınlasam acabaBelki etkili olur daha çok kişiye ulaşmamız gerek![]()
Aynen abim madem böyle bir özellik var herkes bilsinHah nokta atışı doğru bilgi. Bununla ilgili Mide akullanıcılarına özel bir video mu çekip yayınlasam acaba![]()
Kıytırık markaların bile enerji izleme özelliği var. Ama midea gree paylaşmıyor. Bunu diğer markalar ile kıyaslaması kolay olup yanlış anlaşılmalara neden olabileceği için bilerek almıyorlar bence. Kendimiz görüyoruz yalıtımlı ile yalıtımsız binada bulunan aynı model klimanın tüketimleri çok farklı olabiliyor. Mesala gree g-tech checker cihazında voltaj akım ve bilumum tüm bilgiler görünüyor. Bunu da isteseler çok kolay uygulamaya entegre ederler ama yapmıyorlar işte.Hah nokta atışı doğru bilgi. Bununla ilgili Mide akullanıcılarına özel bir video mu çekip yayınlasam acaba![]()
Bu tarz bir sıkıntı yaşadım komple gaz boşaltma yapılarak yeniden gaz basıldı durum stabil@Adem Helvacı @mbirol @İlteriş Yılmaz @REMZİ96
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese hayırlı günler.
Ben 2 adet midea all easy pro 12 btu klima aldım. Bulunduğum ilçede yetkili servis olmadığı için montajı firma bilgisi dahilinde yerli ve milli markamızın teknisyenine yaptırdık. 1 adet klimada 5 metre hazır bakir boru kullanıldi. 1 adet klimada 7 mt bakir boru kullanildi havşa açılarak. Her iki klima da 40 dakikaya yakın vakum yapıldı.
İlk gün 7 metre olan gaz kaçağı oluştu.
İç ünite bağlantı rekorundan kaçak oluşmuş. Tam sıkmamis usta. Oraya tam sıktı ve dış ünite bağlantı yerinden vakum 30 dakika yapıldı. Sonra terazi ile 690 gram + 2x12 gram 24 gram da 2 metre boru icin. 714 gram 10 gram da kacma payı 725 gram gaz basıldı. Tekrar 40 dakika vakum yapıldı.
Sonra ise 2 klima hazır kit olan klimada gaz kaçağı oluştu. Bu klima da 690 gram gaz eklenecek. Sizden ricam yapılan işlemlerde bir hata var mıdır. Yapılan ilk bağlantı işlemi hatadır. Ama ondan sonrası gaz ekleme işlemi için söylüyorum nasıl bir yol izlenmelidir.
Teşekkürler
Vardır Cin akıllarında Çin kafası ile bir şeyler mutlakaKıytırık markaların bile enerji izleme özelliği var. Ama midea gree paylaşmıyor. Bunu diğer markalar ile kıyaslaması kolay olup yanlış anlaşılmalara neden olabileceği için bilerek almıyorlar bence. Kendimiz görüyoruz yalıtımlı ile yalıtımsız binada bulunan aynı model klimanın tüketimleri çok farklı olabiliyor. Mesala gree g-tech checker cihazında voltaj akım ve bilumum tüm bilgiler görünüyor. Bunu da isteseler çok kolay uygulamaya entegre ederler ama yapmıyorlar işte.
Yani ister istemez ustamızdan özür dileyerek yazmak isterim de ''Aga bu nasıl işçilik?''@Adem Helvacı @mbirol @İlteriş Yılmaz @REMZİ96
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese hayırlı günler.
Ben 2 adet midea all easy pro 12 btu klima aldım. Bulunduğum ilçede yetkili servis olmadığı için montajı firma bilgisi dahilinde yerli ve milli markamızın teknisyenine yaptırdık. 1 adet klimada 5 metre hazır bakir boru kullanıldi. 1 adet klimada 7 mt bakir boru kullanildi havşa açılarak. Her iki klima da 40 dakikaya yakın vakum yapıldı.
İlk gün 7 metre olan gaz kaçağı oluştu.
İç ünite bağlantı rekorundan kaçak oluşmuş. Tam sıkmamis usta. Oraya tam sıktı ve dış ünite bağlantı yerinden vakum 30 dakika yapıldı. Sonra terazi ile 690 gram + 2x12 gram 24 gram da 2 metre boru icin. 714 gram 10 gram da kacma payı 725 gram gaz basıldı. Tekrar 40 dakika vakum yapıldı.
Sonra ise 2 klima hazır kit olan klimada gaz kaçağı oluştu. Bu klima da 690 gram gaz eklenecek. Sizden ricam yapılan işlemlerde bir hata var mıdır. Yapılan ilk bağlantı işlemi hatadır. Ama ondan sonrası gaz ekleme işlemi için söylüyorum nasıl bir yol izlenmelidir.
Teşekkürler
Liyakat ve AHLAK denen olguyu toplumdan söküp aldılar, Liyakat ve ahlak sahibi yönetici kalmayan bir toplum da nihayetinde buraya evrildi ne diyelim..
Yani ister istemez ustamızdan özür dileyerek yazmak isterim de ''Aga bu nasıl işçilik?''
Yahu bir insanın taktığı iki klimanın ikisi de gaz kaçırır mı arkadaş?
Dua etsin sizin gibi Hulusi birisine denk gelmiş.
Ve neyse ki gaz gramaj konusunda+vakum konusunda hassas davranılmış (Muhtemelen bu da sizin sayenizdedir)
İşte ısrarla HASSAS VAKUM SAATİ dememizin sebebi bu.
40 dakikaya falan gerek yok abi açık söylüyorum, doğru düzgün bir makine ile 10 dakika vakumunu yapsın, 15 dakika yapsın tamam eyvallah ama vakum bitince sistemi ayırmadan hassas saat ile kaçak testi yapsaydı bunlar yaşanmazdı mesela.
FG Europe yönetiminin servislerine vakum konusundaki hassasiyetine istinaden yayınladığı bültenlerin birisinden ufak bir kesit ekleyeyim buraya.
Dikkat ederseniz buradaki manometrede ibre sağda duruyor, normal manometrelerde bu solda oluyor biliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 12732
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.