Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Tek legendera fiyatini bilmiyorum ama sanırım baya pahalıdır, onun bütçesiyle evi sogutmaktansa Iki adet 12 lik midea veya başka marka sanırım alınabilir, biri salona biri koridora baya verimli olur, salondan tek legenderaya göre. Ben şahsen tek 12 lik kairayla koridordan 3+1 evi rahat götürüyorum. Salona da bir adet olsa çok daha iyi olurdu. Yani bu iş biraz bilgisayarlardaki çift kanal ram-tek kanal ram mevzusuna benziyor. Yükü ne kadar dagitirsaniz o kadar verimli olur.
Doğru mantık 😃🙏

Vay arkadaş 😨
Gider kendim yapar yerim kızartma yiyeceksem en azından neyidü belli olur😏
Screenshot_2024-02-15-22-55-30-59_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg

Hoşgeldiniz 🙏 Klima dış ünite montajı hangi cephelere uygun? 3+1 ev en azından iki adet klima daha anlamlı olur. Kroki yaparsanız daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
https://kayasehiristanbul.net/wp-content/uploads/2013/05/kayasehir-c_tip_kat-e1452264513654.jpg

plan bu umarım ekleyebilmişimdir.. resim olarak yükleyemedim :rolleyes:
yangın merdiveninin solundaki daire güney batı cephe..
klima dış ünitesi mecburen balkon içerisine geliyor,
daire giriş kapısının üzeri ve salonun balkonla ortak duvarı klima koyabileceğim secenekler olarak görünüyor..
alternatif bilemiyorum
(resime göre güneş dairenin bulunduğu sol üst taraftan vuruyor)

Abi sana bir sorum var. Klima iç ünitelerin de borunun ucunda boruya kaynaklı ve dişli bağlantı elemanının adı nedir. Harici satılır mı. Lazım oldu bulamadım. Ünyon redüksiyon rekor var ama aradığım onlar değil. Görsel bulabilsem yine yazarım. 5/8 ve 1/4 lazım
Se3f1af225e3a43569b4f3dec50669bf4g.jpg_640x640Q90.jpg_.webp
uxcell 2 adet SAE Flare Erkek Dişli Dolum Erişim Vanaları Bakır Borulu Klima Soğutma için 2 Adet https://amzn.eu/d/e80GvHR

https://kayasehiristanbul.net/wp-content/uploads/2013/05/kayasehir-c_tip_kat-e1452264513654.jpg

plan bu umarım ekleyebilmişimdir.. resim olarak yükleyemedim :rolleyes:
yangın merdiveninin solundaki daire güney batı cephe..
klima dış ünitesi mecburen balkon içerisine geliyor,
daire giriş kapısının üzeri ve salonun balkonla ortak duvarı klima koyabileceğim secenekler olarak görünüyor..
alternatif bilemiyorum
(resime göre güneş dairenin bulunduğu sol üst taraftan vuruyor)
Bir adet Multi 9000+12000 bir adet 9000 BTU klima güzel iş çıkartır diye düşünüyorum. 🤔

Ekli dosyalar

• IMG_20240216_085436.jpg
    IMG_20240216_085436.jpg
    82.7 KB · Görüntüleme: 38
Dostlar, bugün saat 15.30 da Tüketici Mahkemesinin Sayın Hakimi ile bir randevum var. Bazı konuları istişare etme gerekliliği doğdu özellikle elektrik dağıtım şirketlerinden doğan ürün hasarları ve satılıp iptal edilen ürünler ile ilgili.

Bu nedenle erken çıkıyorum çünkü uğramam gereken başka yerler de var, bir merhaba demiş olayım, hepinize sevgi saygı ve selamlarımla GÖRÜŞÜRÜZ diyorum 💜🧡🙏🏻

Dostlar, bugün saat 15.30 da Tüketici Mahkemesinin Sayın Hakimi ile bir randevum var. Bazı konuları istişare etme gerekliliği doğdu özellikle elektrik dağıtım şirketlerinden doğan ürün hasarları ve satılıp iptal edilen ürünler ile ilgili.

Bu nedenle erken çıkıyorum çünkü uğramam gereken başka yerler de var, bir merhaba demiş olayım, hepinize sevgi saygı ve selamlarımla GÖRÜŞÜRÜZ diyorum 💜🧡🙏🏻
Hayırlı işler kolay gelsin abim 🙋🏼‍♂️

Bir bakayım dedim şikayet varda seceresine Midea'nın şikayetler var ancak firmanın muhatap olacağı bir profili bile yokmuş ?

2 hafta önce oluşturulan şikayet dikkatimi çekti

Midea Klima Satış Sonrası Destek Olmaması Ve Garanti Verememesi

profile

Umit
2 hafta önce
451
31 adet Midea marka klima satın aldım. Trabzon'da kurulumunun 5 ayda tamamlanamadığını üzülerek belirtmek isterim. Kurulumun yarısı tamamlanırken, diğer yarısı hala teslim edilmedi. Fg Klima, vakumsuz kurulum yapılmaması gerektiğini ifade etti. Ancak servis, vakumsuz bir şekilde kurulumu gerçekleşti...

Öyleyse midea klimayı satın alınmak için alınacaklar listesinde ki klima listelerine sokmamaya karar verdim .

Abi sana önerim Arçelik Beko veya Vestel alman çok güzel klimaları var kesinlikle tam senlik 😂

Abi sana önerim Arçelik Beko veya Vestel alman çok güzel klimaları var kesinlikle tam senlik 😂

Benim yorumlarıma hiç denk gelmemişsin demek ki Arçelik Beko almam diyorum tek istisna Grundig :) Oldukça memnunum Klima yaparsa düşünebilirim yalan yok. Vestel de almam Ancak fırını çok sağlam çıktı fırın soran alursa rahatlıkla alabilirsiniz derim ancak Buzdolabı ve Çamaşır asla. Zaten 2. ye tekrar çm vestelden de bilerek aldım 7 senede öğrenmiştir diye düşündüm en iyisini alayım düşündüm yanılmışım. artık alanlara güle güle kullansınlar ben almam tavsiye de etmem. Ancak Midea konusunun buralara geleceğini tahmin etmemiştim ne dramalar yaşanmış. Ancak Midea nın şikayetvar da profili olmaması büyük eksiklik bu onları aklamaz . Bunca şikayetde hepsinde firma haklı olamaz diye düşünüyorum. mesela muhatap yaplsalar bu sitede ona dönüş yaparlardı benim gibi olaydan haberi olmayanlarda midea dan daha almadan soğumazdı.

Son düzenleme:
Evet üşüyorum. Parametre de yapmışım.
4 parametre uygulamışım. Kendi sensörleri devrede olunca üşüyorum. Kumanda sensörü ile beni hisset aktiv edince ve kumanda baş ucuna koyunca termostata girmiyor.
Bu durumda 27 deneyebilirsiniz muhtemelen kapanmayacak tır 27 de
sizinki de benim klima gibi odaya büyük geliyor olabilir en azından 27 de kapanmaz ve üfleme ısısını kısarak güzel bir denge oluşturur diye düşünüyorum

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri