aaa bak onu iyi düşünmüş sün abi hakkaten de yazın verimli olurBizde gündüzleri ılıman yapmaya başladı ev kuzey cephe olunca ısıyı içeri tam alamıyorum.yazlık konum yaptım cepheyi
![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
aaa bak onu iyi düşünmüş sün abi hakkaten de yazın verimli olurBizde gündüzleri ılıman yapmaya başladı ev kuzey cephe olunca ısıyı içeri tam alamıyorum.yazlık konum yaptım cepheyi
![]()
Bizim burada kış 3 ay geri kalanı hep yazaaa bak onu iyi düşünmüş sün abi hakkaten de yazın verimli olur![]()
Doğru mantıkTek legendera fiyatini bilmiyorum ama sanırım baya pahalıdır, onun bütçesiyle evi sogutmaktansa Iki adet 12 lik midea veya başka marka sanırım alınabilir, biri salona biri koridora baya verimli olur, salondan tek legenderaya göre. Ben şahsen tek 12 lik kairayla koridordan 3+1 evi rahat götürüyorum. Salona da bir adet olsa çok daha iyi olurdu. Yani bu iş biraz bilgisayarlardaki çift kanal ram-tek kanal ram mevzusuna benziyor. Yükü ne kadar dagitirsaniz o kadar verimli olur.
Ne yediğinizi bilinVay arkadaş
Gider kendim yapar yerim kızartma yiyeceksem en azından neyidü belli olur
Ekli dosyayı görüntüle 12790
https://kayasehiristanbul.net/wp-content/uploads/2013/05/kayasehir-c_tip_kat-e1452264513654.jpgHoşgeldinizKlima dış ünite montajı hangi cephelere uygun? 3+1 ev en azından iki adet klima daha anlamlı olur. Kroki yaparsanız daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
uxcell 2 adet SAE Flare Erkek Dişli Dolum Erişim Vanaları Bakır Borulu Klima Soğutma için 2 Adet https://amzn.eu/d/e80GvHRAbi sana bir sorum var. Klima iç ünitelerin de borunun ucunda boruya kaynaklı ve dişli bağlantı elemanının adı nedir. Harici satılır mı. Lazım oldu bulamadım. Ünyon redüksiyon rekor var ama aradığım onlar değil. Görsel bulabilsem yine yazarım. 5/8 ve 1/4 lazım![]()
Bir adet Multi 9000+12000 bir adet 9000 BTU klima güzel iş çıkartır diye düşünüyorum.https://kayasehiristanbul.net/wp-content/uploads/2013/05/kayasehir-c_tip_kat-e1452264513654.jpg
plan bu umarım ekleyebilmişimdir.. resim olarak yükleyemedim
yangın merdiveninin solundaki daire güney batı cephe..
klima dış ünitesi mecburen balkon içerisine geliyor,
daire giriş kapısının üzeri ve salonun balkonla ortak duvarı klima koyabileceğim secenekler olarak görünüyor..
alternatif bilemiyorum
(resime göre güneş dairenin bulunduğu sol üst taraftan vuruyor)
Abi her marka ve veya markayla bağlantısı olan kişilerle diyalog halinde olmayı bu nedenle seviyorumVay beee insanlar ne hale gelmiş! Firmada bu tarz durumları avukatları aracılığıyla dava etmeli bence! Böylelikle bir karalama kampanyası daha ortaya çıkmış oldu.@Adem Helvacı @muhammet göl @REMZİ96 @İRFAN
Hayırlı işler kolay gelsin abimDostlar, bugün saat 15.30 da Tüketici Mahkemesinin Sayın Hakimi ile bir randevum var. Bazı konuları istişare etme gerekliliği doğdu özellikle elektrik dağıtım şirketlerinden doğan ürün hasarları ve satılıp iptal edilen ürünler ile ilgili.
Bu nedenle erken çıkıyorum çünkü uğramam gereken başka yerler de var, bir merhaba demiş olayım, hepinize sevgi saygı ve selamlarımla GÖRÜŞÜRÜZ diyorum![]()
Abi sana önerim Arçelik Beko veya Vestel alman çok güzel klimaları var kesinlikle tam senlikBir bakayım dedim şikayet varda seceresine Midea'nın şikayetler var ancak firmanın muhatap olacağı bir profili bile yokmuş ?
2 hafta önce oluşturulan şikayet dikkatimi çekti
Midea Klima Satış Sonrası Destek Olmaması Ve Garanti Verememesi
![]()
Umit
2 hafta önce
451
31 adet Midea marka klima satın aldım. Trabzon'da kurulumunun 5 ayda tamamlanamadığını üzülerek belirtmek isterim. Kurulumun yarısı tamamlanırken, diğer yarısı hala teslim edilmedi. Fg Klima, vakumsuz kurulum yapılmaması gerektiğini ifade etti. Ancak servis, vakumsuz bir şekilde kurulumu gerçekleşti...
Öyleyse midea klimayı satın alınmak için alınacaklar listesinde ki klima listelerine sokmamaya karar verdim .
![]()
Midea Klima - Şikayetvar
Midea Klima şikayet, iletişim, Midea Klima yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Midea Klima için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı ...www.sikayetvar.com
Evet üşüyorum. Parametre de yapmışım.26 da kapı kapalı termostat mı yapıyor?
Oda kapısı açıkmı kapalı mı oluyor abiEvet üşüyorum. Parametre de yapmışım.
4 parametre uygulamışım. Kendi sensörleri devrede olunca üşüyorum. Kumanda sensörü ile beni hisset aktiv edince ve kumanda baş ucuna koyunca termostata girmiyor.
Abi sana önerim Arçelik Beko veya Vestel alman çok güzel klimaları var kesinlikle tam senlik![]()
Bu durumda 27 deneyebilirsiniz muhtemelen kapanmayacak tır 27 deEvet üşüyorum. Parametre de yapmışım.
4 parametre uygulamışım. Kendi sensörleri devrede olunca üşüyorum. Kumanda sensörü ile beni hisset aktiv edince ve kumanda baş ucuna koyunca termostata girmiyor.
Kapalıymış anladığım kadarıylaOda kapısı açıkmı kapalı mı oluyor abi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.