Enerji ölçer yokO zaman bir kurutma da ne kadar enerji harcıyor ölçüp paylaşabilir misiniz.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Enerji ölçer yokO zaman bir kurutma da ne kadar enerji harcıyor ölçüp paylaşabilir misiniz.
Evet abi görünme şeklinde problem var ekrana sığmıyorSanırım mobilden açıp bakarken ekranda görünme şeklini diyorsunuz? Yoksa görsellerin yüklenme şeklinde bir problem görünmüyor.
Demek sadece bende sorun yok son birkaç gündür bu durum varEvet abi görünme şeklinde problem var ekrana sığmıyor
yüklemede problem yok
Abi bende yaklaşık 1 aydır vardı yazmayı unuttum hepDemek sadece bende sorun yok son birkaç gündür bu durum var![]()
Sanırım bende yanlış hatırlıyorumAbi bende yaklaşık 1 aydır vardı yazmayı unuttum hep![]()
ÇözelimEvet abi görünme şeklinde problem var ekrana sığmıyor
yüklemede problem yok
Hatta epey bir arge çalışması yaptım tarayıcı değiştirdim 3 4 tane yine aynıSanırım bende yanlış hatırlıyorum![]()
Pandemide antepte 4 yıldızlı bir otele gittim. Ve klima kir pas içinde. Açsan koah yapacak 1 gecedeUsta gittiğiğim bazı otellerdeki klimaları görünce ağzım açık kalıyor inan.
Muhtemelen klimanın takıldığı dönemdeki usta görmüş o klimayı en son, bir daha da kimse yüzüne bakmamış, otelin kuruluş yılını 2005, klimanın da on off olduğunu düşünürsek gerisini var sen düşün yahu sözde 4 yıldızlı otel![]()
Klimadan bahsetmiyorum kurutma makinası prize bağlıdır. Klasik wattmetre alabilirsin.Enerji ölçer yokklima tesisatları sıva altı birde benim burada sabit internet yok diye tapo almadım. Tam alacaktım ama internet gerekli olunca vazgeçtim.
Yok anladım klima için almak istiyorum normalde arada bu cihazları da test yapmış olurdum ama internet sorunu ve sıva altı tesisat nedeniyle vazgeçtim. Umarım anlatabildim.Klimadan bahsetmiyorum kurutma makinası prize bağlıdır. Klasik wattmetre alabilirsin.
Bekle bakalım belki powerful den bir şeyler bakarızEnerji ölçer yokklima tesisatları sıva altı birde benim burada sabit internet yok diye tapo almadım. Tam alacaktım ama internet gerekli olunca vazgeçtim.
Abi bodrumda bir otele gitmiştik geçen yaz, bardakçı koyunda ya 3 ya da 4 yıldız bir otel di burası. Odaya girdik bi baktım splşt klima var, mideanın eski serilerinden sanırım modern klimanın sattığı elegance modelidir. Kapağı açmamla battaniye örtüsünü görmem bir olduPandemide antepte 4 yıldızlı bir otele gittim. Ve klima kir pas içinde. Açsan koah yapacak 1 gecede![]()
Sen de bekle abi önce şu firma ile bir görüşeyim benGece gece gene elektrik cinnet etti beni şu cata marka voltaj sınırlama prizinden alma vakti geldi galiba en azından 5 10 saniye sonra verir elektriği cihazlara voltaj dengeyi bulur diye düşünüyorum
Ulan elektriği kesiyon madem 30sn sonra niye veriyon bire lanet Akedaş
Başında ak olan şeylerden hiç hayır yok memlekette elektriğin yüksek geldiğini klima fanından anladım bir anda durdu aniden devirlendi işin yoksa cihazları yak
Vatandaş başının çaresine bakmazsa bu davarlardan hayır yok
Sen tüketicisin hayatında içini açmadığın içine ne koyduklarını bilmediğin sadece dıştan gördüğün 2 çamaşır 1 bulaşık makinesiyle böyle profosyonel yorumlar yapman bana göre boştur. Grundig dünyanın en kalitesiz makineleri üreten başarılı bir firmadır. Bende evimde grundig kullanıyorum çevremdede çok kullanan var paramız buna yetti oyüzden bunu aldık çevremde miele kullananlarında yaşadığı konforun farkındayız zaten onlarıda görüyoruz inceliyoruz malzeme kalitesine kompresör kalitesine özelliklerine vs bakıyoruz benim makinemin 800 devirde sıkarken çıkardığı sesi miele 1600 devirde çıkarıyor keşke paramız olsada alsak sizin gibi ulaşamayacağımız cigere mundar demesekİstediği kadar olmasın ben gayet memnunum. Yıkamasından ve teknik özelliklerinden. Benim makine örnek 15 sene gitti miele 5 senede pert oldu müşteri hizmetleri de kazık attı ne olacak ? Benim isme bunlara verecek fazla param yok. veriyorsam farkını görmem ikna olmam lazım. Otomobil çok bileşenli bir ürün buzdolabı beyaz eşya gibi değil ve buna rağmen bir aralar Mercedes dünyanın en sağlam e kasısından Mercedes tarihinin en kötü kasasına evrilmişti şimdi Mercedes olsa ne olacak neyse ki Mercedes sonra toparladı kaliteye geri döndü. Şİkayet var benim için bir satın alma kriteridir. Hatta satın alma sitelerinden daha önemli kriterdir. Orada insanlar sorunlarını yazıyor çözüm var mı yok mu görebiliyorsun. varsayalım bu sorunların yarısı doğru az bir rakam değil fikir vermek açısından ve bu platformun firmalara paralı olması ilgili firmaların müşteri çözümüne ne kadar duyarlı olduklarının bir nevi testi. 2 kuruştan kaçan firmaya mı güveneceğim .
12 bin BTU yeterli olur diye düşünüyorum ekonomik olarak Xtreme öneririm, dediğiniz rakamlara bulabilirseniz bir üst model AEP alabilirsiniz. 18 bin BTU olsun derseniz Airfel istediğiniz rakama alabilirsiniz.Merhabalar,
Salonuma sadece soğutma için kullanılacak bir klima almayı planlıyorum. salonum 5*6=30 metrekare, arada kapı açık kalabilir ve koridora da hava akışı olabilir bu nedenle en az 18binlik olması benim için ideal olur diye düşündüm. İzmir'de yaşıyorum ve binada yalıtım yok, 2 duvarda pimapen var ve batı'ya bakıyor. Aklımda sigma comfort modeli var. Sizdende bu şartları düşünürek klima tavsiyelerinizi alabilir miyim? bütçe 30bin. Şimdiden teşekkürler.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.