Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Redmi Note 12 Pro 5G

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

cuhadarzade

Bi' Çok Şeyin Antrenörü
Kadim Üye
Bütçe
10000
Marka Model Bilgisi
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Dostlar selam, yıllardır Oppo Reno 3 kullanıyorum. Redmi Note serisi yerine Oppo'yu seçmiştim zamanında, şimdi yine Redmi'lere aklım kayıyor aranızda veya çevrenizde Redmi Note 12 Pro 5G kullanan var mıdır ? 4G olanının işlemcisi çok iyi olmamakla birlikte, kamera ve hızlı şarj haricinde Note 10 Pro ile aynı diyorlar araştırdığım kadarıyla, 5G olan ise hem daha fazla güncelleme alacağı hem de işlemcisinin daha iyi olduğu söyleniyor. :alala Fİyatı 9-10 bin civarında(şarj adaptörsüz) Bi el atalım kurabiye kahve ikramdır :) :coffee::coffee:??
Adsız.jpg

Konuya birde ben yorum yapayım kambersiz düğün olmaz😁

Cihazların fiziksel ram olmadıktan sonra 8+8 ram olayı tam bir satış politikası bence

birde orta alt modellerinde kutuda şarj varmı bilmiyorumda Samsung efendi vara şarj aletini çıkarmayaydı kutudan geçenlerde bir arkadaşa s23 ultra aldık tlfn+server 29k koca telefona şarj aleti koymamışlar cihaz çok muhteşem lafım yok daha ne olsun vs ama işte küçük şeyler mide bulantısı yapıyor.
Dün dolunay resmi çekelim dedik ay rengi sarı sonradan resme bakınca beyazımsı renge dönüyor gibi geldi bana sanki ona ordan bir düzenleme verip benzetiyorlar gibi geldi bana bu zalım lar 🧐

Redmi serisi fp serisi gibi birşey ben tahammül edip te kullanamadim yazılımın dan dolayı ama tâbi zevkler renkler tartışılmaz kullanan var vanpılıs a geçtim kafam rahat etti ilk Xiaomi deneyimim redmi not 8 sonra mi9t pro oldu cihaz efsaneydi ama işletim sistemi kestane

Konuya birde ben yorum yapayım kambersiz düğün olmaz😁

Cihazların fiziksel ram olmadıktan sonra 8+8 ram olayı tam bir satış politikası bence

birde orta alt modellerinde kutuda şarj varmı bilmiyorumda Samsung efendi vara şarj aletini çıkarmayaydı kutudan geçenlerde bir arkadaşa s23 ultra aldık tlfn+server 29k koca telefona şarj aleti koymamışlar cihaz çok muhteşem lafım yok daha ne olsun vs ama işte küçük şeyler mide bulantısı yapıyor.
Dün dolunay resmi çekelim dedik ay rengi sarı sonradan resme bakınca beyazımsı renge dönüyor gibi geldi bana sanki ona ordan bir düzenleme verip benzetiyorlar gibi geldi bana bu zalım lar 🧐

Redmi serisi fp serisi gibi birşey ben tahammül edip te kullanamadim yazılımın dan dolayı ama tâbi zevkler renkler tartışılmaz kullanan var vanpılıs a geçtim kafam rahat etti ilk Xiaomi deneyimim redmi not 8 sonra mi9t pro oldu cihaz efsaneydi ama işletim sistemi kestane
File managerde bile bet reklamı çıkınca iade ettim 🤣🤣🤣

File managerde bile bet reklamı çıkınca iade ettim 🤣🤣🤣
redmi 10 kullanan bir arkadaşta arama rehber menüde de reklam çıkıyordu epey bir aradım taradım bulamadım böyle çıktığı an yakalaman lazımdı sonra baktım ki bot kilidi açık buda tutmuş bir tuhaf şeker oyunu yüklemiş tam reklama girdi ordan ayrıntılara girip kaldırdım menüde gözükmüyor resmen zararlı yazılım gibi birşey yüklemiş haberi yoktu redmi kullanmak zor iş garantililer hariç onun dışında bot kilidi vs acik cihaz zaten rootlu sıkıntı yaratır hepten bankacılık vs

redmi 10 kullanan bir arkadaşta arama rehber menüde de reklam çıkıyordu epey bir aradım taradım bulamadım böyle çıktığı an yakalaman lazımdı sonra baktım ki bot kilidi açık buda tutmuş bir tuhaf şeker oyunu yüklemiş tam reklama girdi ordan ayrıntılara girip kaldırdım menüde gözükmüyor resmen zararlı yazılım gibi birşey yüklemiş haberi yoktu redmi kullanmak zor iş garantililer hariç onun dışında bot kilidi vs acik cihaz zaten rootlu sıkıntı yaratır hepten bankacılık vs
Bot kilidi dediğin bootloader kilidi mi oluyor. Pek alakalı değil aslında ama.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri