Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bilgilendirme için teşekkür ederim, " Samsung AR5000H 12 " bu modeli tercih edermiydiniz ?LG den Dual Cool ve Airfel işinizi görecek ürünlerdir.
Ekonomik diye yanılıp aldanıp vestel klima falan almaya kalkmayın lütfen.
Mesafeliyim zira ne kadar da çok özel nir sistem olsa dahi halen kondanser in ana maddesinin alüminyum olması konusunda %100 güvence verebilecek yeterli veri yok elimde ?Bilgilendirme için teşekkür ederim, " Samsung AR5000H 12 " bu modeli tercih edermiydiniz ?
Sağolun hocam, peki son olarak LG den Wifi özellikli bu modeli alsam daha mı iyi olur galiba 2023 üretim olarak geçiyor. https://www.trendyol.com/lg/dualcoo...tu-enerji-a-duvar-tipi-beyaz-2023-p-723341273Mesafeliyim zira ne kadar da çok özel nir sistem olsa dahi halen kondanser in ana maddesinin alüminyum olması konusunda %100 güvence verebilecek yeterli veri yok elimde ?
Adem abinin önerdiği klima bu zaten alabilirsiniz.Sağolun hocam, peki son olarak LG den Wifi özellikli bu modeli alsam daha mı iyi olur galiba 2023 üretim olarak geçiyor. https://www.trendyol.com/lg/dualcoo...tu-enerji-a-duvar-tipi-beyaz-2023-p-723341273
Satın almanızda sakınca olmayacak bir ürün fakat 2023 kısmı bildiğiniz alaşehir tımarı misali olmuş yani servis arkadaşa sordum, zaten aynı malı 2023 etiketi ile satmışlar teknolojik bir ivme yok yani.Sağolun hocam, peki son olarak LG den Wifi özellikli bu modeli alsam daha mı iyi olur galiba 2023 üretim olarak geçiyor. https://www.trendyol.com/lg/dualcoo...tu-enerji-a-duvar-tipi-beyaz-2023-p-723341273
Bu klimaya benim dikkatimi eski forumdan Ahmet çekmişti kulakları çınlasın. Ufak tefek istisnalar hariç şikayet edenini duymadım şimdiye kadar.Adem abinin önerdiği klima bu zaten alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim, bu modeli alacağım o zaman.Satın almanızda sakınca olmayacak bir ürün fakat 2023 kısmı bildiğiniz alaşehir tımarı misali olmuş yani servis arkadaşa sordum, zaten aynı malı 2023 etiketi ile satmışlar teknolojik bir ivme yok yani.
LG nin en büyük avantajı, üretimlerini Arçelik fabrikalarında yapıyor olmaları. Yerli üretim teşviki ve düşük kompresör kalori tercihleri ile ürünleri ekonomik satabiliyorlar.
Sonuçta tüketicinin performans ve verimlilik anlamında talebini karşıladığı sürece bizim açımızdan hepsi kraldır![]()
Benim için öncelik ses, uyurken dış ünite iç ünite düşük fanda rahatsız edici ses yapmadığı sürece pek önemli değil benim için.Bu klimaya benim dikkatimi eski forumdan Ahmet çekmişti kulakları çınlasın. Ufak tefek istisnalar hariç şikayet edenini duymadım şimdiye kadar.![]()
Daha da ucuzunu Arçelikten alırız zaten artık. Aynı klimalar 1-2 özelliği kırpılmıştır muhtemelen.Bu klimaya benim dikkatimi eski forumdan Ahmet çekmişti kulakları çınlasın. Ufak tefek istisnalar hariç şikayet edenini duymadım şimdiye kadar.![]()
Mobil veride bir süre sonra görmemesi sorunu tt den kaynaklı olabilir, Ben vpn kurup çözdüm. Belki birinin başına gelir.@Adem Helvacı klimanın dün montajı yapıldı, Gerçekten çok güzel, çok sessiz, sadece bir süre sonra wifi'ye bağlanmadan mobil veri interneti görmüyor, bu da yazılımsal genel bir sorun gibi, güncelleme gelirse çözülür. Onun dışında çok beğendim, tavsiye için teşekkür ederim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.