Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
TCL 50C725 android apk kurulumu hakkında bir bilgim yok.Merhaba arkadaşlar 13-15k arası işletim sistemi hızlı, APK kurabileceğim ve görüntü kalitesi iyi olan bir televizyon önerebilir misiniz?
APK kurulabiliyor buna ancak 2021 olması sorun yaratır mı?TCL 50C725 android apk kurulumu hakkında bir bilgim yok.
Yok neden yaratsın zaten 2022 de olsa android versiyonu 11 olacakAPK kurulabiliyor buna ancak 2021 olması sorun yaratır mı?
Anladım peki pus8507 ile aralarında 1.5k fark var değer mi sizceYok neden yaratsın zaten 2022 de olsa android versiyonu 11 olacak
Philips'i listeye bile koymazdımAnladım peki pus8507 ile aralarında 1.5k fark var değer mi sizce
Teşekkür ederim c725 iyi görünüyor umarım memnun kalırım iyi günlerPhilips'i listeye bile koymazdım![]()
Umarım, güzel televizyondur şimdiden hayırlı olsunTeşekkür ederim c725 iyi görünüyor umarım memnun kalırım iyi günler![]()
Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum C635 725'ten daha iyi değil mi?Umarım, güzel televizyondur şimdiden hayırlı olsun![]()
Neredeyse aynı cihazlar C635 de sanal 120hz olmasına rağmen panel detaylarını paylaşmamış ve C725 android tv iken C635 google tvKusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum C635 725'ten daha iyi değil mi?
İzlediğim bir videoda 725 siyahlari 635'e göre kötü gösteriyorduNeredeyse aynı cihazlar C635 de sanal 120hz olmasına rağmen panel detaylarını paylaşmamış ve C725 android tv iken C635 google tv
Mikro karartma sayısı C635 de daha yüksek fakat dediğim gibi panel bilginden dolayı C725'i önerdim. Eğer gözünüze C635 daha iyi geliyorsa C635 de C725 kadar iyi bir televizyondur tercih edebilirsiniz.İzlediğim bir videoda 725 siyahlari 635'e göre kötü gösteriyordu
Arm cortex a73 işlemci ile 3gb ram ve 32gb depolamayla geliyor. Mali-G52 MP grafik yongası ileC728 3ram 32 hafıza ancak c735 yazmıyor 3 32 mi 735
P735 725 e göre daha iyi 8bit falan var üstelik 11k ne düşünüyorsunuz o TV hakkındaArm cortex a73 işlemci ile 3gb ram ve 32gb depolamayla geliyor. Mali-G52 MP grafik yongası ile
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.