Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Biz teşekkür ederizCevaplarını için teşekkür ederim
58P633 diye bir model yok.Katalogda 58P633 yazıyor konu başlığında 58P635 birbirinden farkını ürünler mi acaba, eğer farklıysa olumlu tavsiyeleriniz 58P633 içinde geçerli midir?
Marka politikaları gereği ismi 633 olarak belirlenmiş.Öncelikle merhabalar forumda yeniyim.
Bim de ki bu ürün Tcl 58p635 olabilir mi 633 hakkında bilgi bulamıyorum.
Cansınız abi. Faydamız dokundu ise ne mutlu bizlere.Teşekkür ederim abi hızlı yanıtın ve bilgiler için 635 videosundan sonra bim kampanyasını görünce almak istiyordum soru işaretleri kalktı.
58P633 diye bir model var. 635 ile farkını görmedim ama
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.