Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 160x200 ebatlarında çift kişilik yatak (sade yatak)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan göksel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

göksel

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
7000-13000 arası
Marka Model Bilgisi
mümkün olduğunca fiyat performans öcelikli-marka takıntım yok
Arkadaşlar, sizden çift kişilik 160x200 ebadında yatak tavsiyesi istiyorum. Belimden iki ameliyat geçirdiğim için her yatak maalesef olmuyor. Yıllar önce istikbalden visco özellikli yatak aldım (2000’li yılların başında), iyi kötü idare ettim. Yaylı yataklarda yatamıyorum. Benim oğlana bambiden yaylı yatak almıştım, arada bir yatıyorum ama rahatsız ediyor, sert geliyor. Kafam çok karışık, visco mu alayım, lateks özellikli mi yoksa paket yaylı karışık yatak mı? Sürekli yataklara bakıyorum herkes bir sürü özellik sayıyor, bulunduğum yerde tüm yatakları deneme imkânım da yok. Arkadaşlar bana bir öneride bulunun lütfen.

Bambi'nin yatakları takoz gibi ve bazaları çok yüksek. 2 sene önce köydeki evimize 160x200 lük İstikbal Sleepy S Baza Başlık seti ve İstikbal Sleepwell Energy yatak aldık. Bence çok rahat ve güzel yatak. Tavsiye ederim.

Yatak ve yastık konusu hakikaten yaşam kalitemiz için önemli. Ülkemizde de bir o kadar arka planda kalan bir durum. Ne yazıkki deneme şansınız olsa bile çalışanların yönlendirmeleri çok hatalı. Teknoloji firması çalışanları gibi yukarıdan ne isteniyorsa o model iyi oluveriyor. Denemeden ne yazıkki almayı tavsiye etmiyorum. Sosyal medya ve online alışveriş evet çok güzel ama gerçekler hiç öyle değil. Marka olarak ben yatsan firmasının ürünlerine sempati duyuyorum ve benimde çevremde deneme imkanım yok. Yinede denemeden kesinlikle almayın. Gerekirse planlayıp yolculuk yapıp yorgunken gidip hiç çekinmeden deneyin.

Yerinizde olsam ilk denememi tamamen lateks ürünleri denerdim. Konforu size göre ise seçeneğiniz oldukça azalır. Diğer türlü yaylı ve çeşitli aksesuarlı bi dünya ürün arasında çalışanın önerisini alır ve mutsuz olursunuz.

Yatak ve yastık konusu hakikaten yaşam kalitemiz için önemli. Ülkemizde de bir o kadar arka planda kalan bir durum. Ne yazıkki deneme şansınız olsa bile çalışanların yönlendirmeleri çok hatalı. Teknoloji firması çalışanları gibi yukarıdan ne isteniyorsa o model iyi oluveriyor. Denemeden ne yazıkki almayı tavsiye etmiyorum. Sosyal medya ve online alışveriş evet çok güzel ama gerçekler hiç öyle değil. Marka olarak ben yatsan firmasının ürünlerine sempati duyuyorum ve benimde çevremde deneme imkanım yok. Yinede denemeden kesinlikle almayın. Gerekirse planlayıp yolculuk yapıp yorgunken gidip hiç çekinmeden deneyin.

Yerinizde olsam ilk denememi tamamen lateks ürünleri denerdim. Konforu size göre ise seçeneğiniz oldukça azalır. Diğer türlü yaylı ve çeşitli aksesuarlı bi dünya ürün arasında çalışanın önerisini alır ve mutsuz olursunuz.
Kesinlikle haklısınız. Denemeden alınan yatak sonunda konforunuzdan ödün vermek demek. O kadar çok çeşit ver ki, allanıp pullanıp ballandırılıp anlatılan ama sonuçta yorumlara bakınca bir dünya memnuniyetsiz ve pişman son kullanıcı var. Sonuçta kaş çeşit yatak var: yaylı, visco (tempur), lateks. Yaylı yatakların hepsi bir kaç yılda yaylardan sorun çıkarma, göçme ihtimali yüksek. Visco veya tempur herkese uymayabiliyor, lateksi denemedim. Örnek olarak bir firma yaylara 10 yıl yatağın diğer kalanına 3 yıl garanti veriyor. Yaylarda oluşan bir sorun için yatağın diğer malzemelerini sökmek zorunda ve 3 yıllık garanti süresini aşan yayları sorunlu yatağın garantisi neye göre değerlendiriliyor? İşin bir de bu tarafı var. Yorumları okudukça yün yatak yaptırasım geldi :)

Gerçek anlamda visco yatak isterseniz istediğinizi deneyin piyasada yıllar önce aldığımız Lamborghini markasının yanına yaraşmıyor. Fiyat bilgim yok lakin aşırı memnun kalmıştık.

Bambi'nin yatakları takoz gibi ve bazaları çok yüksek. 2 sene önce köydeki evimize 160x200 lük İstikbal Sleepy S Baza Başlık seti ve İstikbal Sleepwell Energy yatak aldık. Bence çok rahat ve güzel yatak. Tavsiye ederim.
Abi bu yatak baza başlık konusu çok önemli , bütçe 25.000 civarı bir kactane öneri verebilir misiniz,birde istikbal Kayyum vs olaylarından sonra hala eski kalitesinde mi ,Yataş için fikriniz var mı ,Yataş bedding diye bir şey var oda Yataş mi bilmiyorum

Abi bu yatak baza başlık konusu çok önemli , bütçe 25.000 civarı bir kactane öneri verebilir misiniz,birde istikbal Kayyum vs olaylarından sonra hala eski kalitesinde mi ,Yataş için fikriniz var mı ,Yataş bedding diye bir şey var oda Yataş mi bilmiyorum
Yatak işi biraz göreceli maalesef. Markaların mağazalarına gidip denemeniz gerekiyor.

Arkadaşlar, sizden çift kişilik 160x200 ebadında yatak tavsiyesi istiyorum. Belimden iki ameliyat geçirdiğim için her yatak maalesef olmuyor. Yıllar önce istikbalden visco özellikli yatak aldım (2000’li yılların başında), iyi kötü idare ettim. Yaylı yataklarda yatamıyorum. Benim oğlana bambiden yaylı yatak almıştım, arada bir yatıyorum ama rahatsız ediyor, sert geliyor. Kafam çok karışık, visco mu alayım, lateks özellikli mi yoksa paket yaylı karışık yatak mı? Sürekli yataklara bakıyorum herkes bir sürü özellik sayıyor, bulunduğum yerde tüm yatakları deneme imkânım da yok. Arkadaşlar bana bir öneride bulunun lütfen.
Merhabalar, bel fıtığım var. Prof bir fizik tedavi doktoruna rutin kontrollerimde doktor bey kesinlikle viscoda yatma, sen sert bir yatakta yat demişti. Bu nedenle ben yataşın yaylı, sert tarafta kalan bir yatağını almıştım, memnunum. yatağı alalı 3-4 yıl olmuştur herhangi bir ezilme göçme gibi bir sorun oluşmadı henüz. Yataklara alışmak da zaman alıyor, vücudunuz eski yatağınıza o kadar alışmış ki yeni yatakta 5-10 gün illa ki beliniz ağrır, boynunuz ağrır. Bence doktorunuza danışın ve tavsiye isteyin, belki teknoloji ilerlemiştir ve size şu marka şu model visco ya da hibrid viscolar var onları tavsiye edecek veya klasik yaylı yataktan başka yatma diyecek.

Sonunda Hibboux marka botanic hybrid model 160X200 yatak aldım, indirimlerle beraber 12.725,00 TL'ye geldi. Lateks ve paket yaylı (sanırım 7 bölgeli) bir yatak. Tam olarak deneme fırsatım olmadı. Belden fıtık ameliyatı olduğum için sert- orta sert yataklarda yatmam gerekiyormuş. Halbuki ben yıllarca visco özellikli yatak kullandım. Ha çok çok memnun değildim ama yinede iyiydi. Tabi bunda tam visco olmamasınında önemi var.
Şimdi de lateks deneyeceğim. Gönül isterdi ki tam lateks yatak olsun, fakat fiyatları cep yakan cinsten. Bir ay falan sonra iyice denedikten sonra yorumumu burya yazarım.

Belimde 2 adet fıtık var ilk başta ortopedik yatak aldık maalesef hiç yatamadım yataktan kalkarken acı çekiyordum firma ile görüşüp yatak kumaş değişim bedelini ödemek kaydıyla daha yumuşak sanırım paket yaylı bir yatak aldık şuan çok memnunum bir önceki yatak bonel yaylı idi hiç memnun kalmadım . Yatakta muhakkak yatın en az yarım saat bunu bir kaç gün deneyin

Belimde 2 adet fıtık var ilk başta ortopedik yatak aldık maalesef hiç yatamadım yataktan kalkarken acı çekiyordum firma ile görüşüp yatak kumaş değişim bedelini ödemek kaydıyla daha yumuşak sanırım paket yaylı bir yatak aldık şuan çok memnunum bir önceki yatak bonel yaylı idi hiç memnun kalmadım . Yatakta muhakkak yatın en az yarım saat bunu bir kaç gün deneyin

Bu tür şeyleri internetten almak baya büyük risk. Kıyafeti bile insan bedenine göre alsa kalıp yüzünden olmuyor vs ayakkabı da aynı şekilde ama bu yatak yastık işi direkt deneyim işi.

Çok Paranız varsa wellmatt :)

Yataş Multi Tam Ortopedik DHT Yaylı Seri Yatak

Yataş Joyful 300 DHT Yaylı Seri Yaylı

Morpho Sleep Original Visco Yatak

İstikbal Detox Prime Yatak Tavsiyesi

Bellona Natural Linen Yatak Tavsiyesi

Bambi Royal Craft Yatak Tavsiyesi

Yatsan Sealy Ellington Yatak Tavsiyesi

Minar Safir Full Ortopedik Pedli Yaylı Yatak

Mobpazar Platin Ortopedik Yaylı Yatak

Us. Sleepıng Ultra Ortopedik Super Bamboo Yaylı Yatak

kaynak : https://www.esashome.com/en-rahat-10-yatak-tavsiyesi/

Ağustos ayında Hibboux marka botanic hybrid model 160X200 yatak aldım, deneyimlemek için yorum yapmamıştım. Şimdi ise (belden 2 fıtık ameliyatlı biri olarak) bu yatağı rahatlıkla önerebilirim. Diğer, yıllarca kullanmış olduğum visco özellikli yatakta biraz fazla yattığımda belim ağrırdı. Ama bu yatakta öyle bir sorun oluşmadı, gayet memnun kaldım. Şimdi ise yastık arayışı içinde olacağım, çünkü boyun ağrısı var. Muhtemelen ya düzleşme yada fıtık :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri