Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 20.000 TL Bütçem var TV önerisi alabilir miyim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

INCREASINGLY

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20.000
Marka Model Bilgisi
TCL P735, PHILIPS 55PUS8007, SAMSUNG 55CU7000
Merhaba arkadaşlar maksimum 20.000 TL gibi bütçem var 55inç tv araştırıyorum seneye evleneceğim için şimdiden bir tv almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Aklımdakiler;
TCL 55P735
55PUS8007
55CU7000

Merhaba Samsung modeli Tizen işletim sistemi, Edge Led ve Dolby Vision olmaması nedeniyle eledim. TCL'in maksimum parlaklık değeri 300 nits olduğu için televizyonda herhangi bir sorun çıkmazsa tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum. Son zamanlarda satın alınan eski modellerde sorun çıkması halinde stok olmadığı için değişim yerine para iadesine karar verildiğini gördüm. Alırken dikkat etmek lazım diye düşünüyorum.

Vestel 55QA9700 alınabilir. Eğer sonradan yanına Android Box koyarım Android olmasına gerek yok derseniz 55Q9900 alınabilir.

Amazon müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Satıcısı da Amazon zaten rahat bilgi vermeleri lazım. Bence 2 yıl Tp Vision garantilidir.
hocam ödeme işlemini yaptım aldım internet bankacılığından baktığımda ödemeyi almadığını gördüm amazona girdim sipariş oluşturuldu kargo aşaması bekleniyordu 1 saat sonra siparişlerim kısmında göremedim bi anda indirimde bitti şimdi yararlanamadım sinirim bozuldu kaçırdık... bu bütçeye ne önerirsin ya da indirim beklemeli miyim çok teşekkürler yardımcı olduğun için

Vestel 55QA9700 alınabilir. Eğer sonradan yanına Android Box koyarım Android olmasına gerek yok derseniz 55Q9900 alınabilir.
baktımda ürüne dolby vision falan yok vesteli de çok tuttuğum söylenemez çok teşekkür ederim öneriniz için. seneye evleneceğim için seneye bu aylarda kullanmaya başlayacağım benim yerimde olsanız alacağınız bir başka ürün öneriniz var mıdır acaba

hocam ödeme işlemini yaptım aldım internet bankacılığından baktığımda ödemeyi almadığını gördüm amazona girdim sipariş oluşturuldu kargo aşaması bekleniyordu 1 saat sonra siparişlerim kısmında göremedim bi anda indirimde bitti şimdi yararlanamadım sinirim bozuldu kaçırdık... bu bütçeye ne önerirsin ya da indirim beklemeli miyim çok teşekkürler yardımcı olduğun için
vatan bilgisayarda gece indirimleri oluyor online onları takip edebilirsin

takip edeceğim teşekkürler tv öneriniz var mı acaba
seneye kullanmak için tv alma bence çünkü tv beyaz eşya gibi değil her sene yeni teknoloji ekleniyor üstüne. illa alacağım dersen de 55 yerine 65 inç almanı öneririm çünkü 55 inç göz alıştıktan sonra küçük gelmeye başlıyor başıma geldi ondan biliyorum :) bir tv den beklentilerini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.

seneye kullanmak için tv alma bence çünkü tv beyaz eşya gibi değil her sene yeni teknoloji ekleniyor üstüne. illa alacağım dersen de 55 yerine 65 inç almanı öneririm çünkü 55 inç göz alıştıktan sonra küçük gelmeye başlıyor başıma geldi ondan biliyorum :) bir tv den beklentilerini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
geçen gün kaçırdım yine 65 inç indirimini TCL 65P735 teknosa da 20.000 TL idi. güzel bir tv odası yapmak istiyorum evime hocam salonla tv odasını ayırmayı planlıyorum oda çok büyük değil 1 tane rahat köşem tarzı bi koltuk 1 tane de tv koyacağım 55inç yeterli olur gibi geldi. özellik olarakta açıkcası sağdan soldan duyduğum şeyler var dolby vision, hdr 10, hdr 10plus, HLG gibi özellikleri olsun kumdasında sesli arama olsun ambilight olursa ekstrası olur ne bileyim bu tarz şeyler işten geldiğimde hanımla oturup netflix vb. platformlardan güzel görüntü kalitesi ile dizi film izliyeyim hayali işte.

geçen gün kaçırdım yine 65 inç indirimini TCL 65P735 teknosa da 20.000 TL idi. güzel bir tv odası yapmak istiyorum evime hocam salonla tv odasını ayırmayı planlıyorum oda çok büyük değil 1 tane rahat köşem tarzı bi koltuk 1 tane de tv koyacağım 55inç yeterli olur gibi geldi. özellik olarakta açıkcası sağdan soldan duyduğum şeyler var dolby vision, hdr 10, hdr 10plus, HLG gibi özellikleri olsun kumdasında sesli arama olsun ambilight olursa ekstrası olur ne bileyim bu tarz şeyler işten geldiğimde hanımla oturup netflix vb. platformlardan güzel görüntü kalitesi ile dizi film izliyeyim hayali işte.
tv ile koltuk arası mesafe ne kadar tv odası dediğin küçük bir odaysa 55 büyük gelebilir sağa sola bakmaktan tv izleyemezsin. 2 metre olması lazım ki net görüntü alabilesin. tv ye yakınlaştıkça görüntü bozulur. dolby vision gibi takıntın varsa samsungu elemen lazım ama samsungta bunlar yok diye kötü değil onlar da dolby visiona karşılık kendi teknolojilerini geliştiriyor. vestel 55ua9090 kullanıyorum ben tavsiye ederim. yine vestelde 55qa9700 güzel bir tv dir. 3 yıl garanti ki bu senin için iyi seneye kullanmaya başlayacaksın sonuçta .

geçen gün kaçırdım yine 65 inç indirimini TCL 65P735 teknosa da 20.000 TL idi. güzel bir tv odası yapmak istiyorum evime hocam salonla tv odasını ayırmayı planlıyorum oda çok büyük değil 1 tane rahat köşem tarzı bi koltuk 1 tane de tv koyacağım 55inç yeterli olur gibi geldi. özellik olarakta açıkcası sağdan soldan duyduğum şeyler var dolby vision, hdr 10, hdr 10plus, HLG gibi özellikleri olsun kumdasında sesli arama olsun ambilight olursa ekstrası olur ne bileyim bu tarz şeyler işten geldiğimde hanımla oturup netflix vb. platformlardan güzel görüntü kalitesi ile dizi film izliyeyim hayali işte

tv ile koltuk arası mesafe ne kadar tv odası dediğin küçük bir odaysa 55 büyük gelebilir sağa sola bakmaktan tv izleyemezsin. 2 metre olması lazım ki net görüntü alabilesin. tv ye yakınlaştıkça görüntü bozulur. dolby vision gibi takıntın varsa samsungu elemen lazım ama samsungta bunlar yok diye kötü değil onlar da dolby visiona karşılık kendi teknolojilerini geliştiriyor. vestel 55ua9090 kullanıyorum ben tavsiye ederim. yine vestelde 55qa9700 güzel bir tv dir. 3 yıl garanti ki bu senin için iyi seneye kullanmaya başlayacaksın sonuçta .

ı
tv ile koltuk arası mesafe ne kadar tv odası dediğin küçük bir odaysa 55 büyük gelebilir sağa sola bakmaktan tv izleyemezsin. 2 metre olması lazım ki net görüntü alabilesin. tv ye yakınlaştıkça görüntü bozulur. dolby vision gibi takıntın varsa samsungu elemen lazım ama samsungta bunlar yok diye kötü değil onlar da dolby visiona karşılık kendi teknolojilerini geliştiriyor. vestel 55ua9090 kullanıyorum ben tavsiye ederim. yine vestelde 55qa9700 güzel bir tv dir. 3 yıl garanti ki bu senin için iyi seneye kullanmaya başlayacaksın sonuç

çok teşekkürler hocam bakacağım buna vestel çok tuttuğum bi marka değil ama düşüneceğim son çare artık.

Amazona sordunuz mu niye siparişim iptal oldu diye. Sipariş verildikten sonra, bir süre ödeme yöntemini değiştirebiliyorsun Amazonda. Bankanıza da sorun belki durumu kurtarabilirsiniz.

Amazona sordunuz mu niye siparişim iptal oldu diye. Sipariş verildikten sonra, bir süre ödeme yöntemini değiştirebiliyorsun Amazonda. Bankanıza da sorun belki durumu kurtarabilirsiniz.
konuştum müşteri hizmetleriyle kesin bir şey söylemediler ödeme de 3d ile ilgili bir sıkıntı olmuş olabilir vs gibi şeyler söylediler net bir şey yok yani , bankayla da konuştum o tarafta hiçbir problem yok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri