Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 2024 damat adama yardımcı olalım : )

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

serdar.gngr

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
80000
Marka Model Bilgisi
Arçelik Beko Simens
Merhaba aranıza yeni katıldım.
Gelin hanım ve ailesi sağolsun beyaz eşya işini bana bıraktılar.

Bütcem 70-80 bin TL. Ankaradayım.

Buzdolabı
Bulaşık Makinesi
Çamaşır Makinesi
Tv
Almayı planlıyorum. Ankaradayım ama Bayburta taşınacağım.
Bayburt araştırdığım ve gordugum kadarıyla sorunlu bir sehır. Esya tamırı vs konusunda o yuzden almısken garantı surelerınıde uzatacagım basımı agrıtmayacak bır set tavsıye eder yonlendıırsenız cok ama cok sevınırım. Ozellıkle Ankarada 31 ocağa kadar kampanyalı setler var arcelık beko vestel ve dıger fırmalarda.

Arçelik 9120 M Çamaşır Makinesi
Arçelik 6167 Bulaşık Makinesi
Arçelik 578557 EB / 270561 EB Buzdolabı

Ürünleri alırsanız yetkili servise +4 yıl ek garanti yaptırmayı ihmal etmeyin.

@Murat ALA kardeş merhaba.Tv önerisi de sormuş damat arkadaş.Tv de önerirsen arkadaşın listesi tamamlanmış olur.Yeni evlenene yardım etmek sevaptır derler. :ok :bye

Hocam bende siemens kd76naieon wg42a1x2tr ve sn23ii51kt uclu seti 62 bine aldim bu ürünler bu fiyata fiyat performans olarak iyimidir acaba

Tv için öneriniz ne olur. film izlencek 4k netflix. ips panel olabilir.
Evde şu an Philips 50PUS6262 Ultra HD (4K) oldukca memnundum takı gecen sene panel degısımıne 3000 tl verene kadar.
Fılm ızlıcem fotograf ve vıdeo bakcam .

Hocam Bu fiyat aralığında başka marka model varmıdır ? Bilgim olmadığından soruyorum panel üreten firmalar dahamı pahalı vestel aynı panellerimi kullanıyor. Lütfen bilgi eksikliğimi maruz görün. Birde sizden ricam arçelik set dışında bekodada bir set önerirmisiniz bulaşık çamaşır buzdolabı yarın ankamall awm gidip bakacağımda.

BEKO SET : 118 BİN TL

Buzdolabı : 670514 MB yada 978557 EB

Çamaşır Makinesi : CM 9101

Bulaşık makinesi : 4044

Kurutma Makinesi : Kmx 90

Televizyon : Crystal 895A 55’’ Google TV

Ankastre Set Beyaz cam 3lü

BEKODE TV VAR FİYAT 118 BİN TL ALDIM ÇARŞAMBAYA KADAR GEÇERLİ NAKİT FİYAT

Simens Set : 93 BİN TL

Buzdolabı : kd76nxwf0n

Çamaşır Makinesi : wg52a2z0tr 10kg

Bulaşık makinesi : sn23iw51kt 4+1

Kurutma Makinesi : wq41g200tr

Ankastre Set 3 lü

SİMENSTE TV YOK FİYAT TOPLAM 93 BİN TL.

Arkadaşlar hangi seti almak daha mantıklı lütfen yardımcı olun. Sımdıden Tesekkurler Saygılar.

@Murat ALA @Adem Helvacı

Beko 978557 EB / 670561 EB Buzdolabı
Beko CM 9120 Çamaşır Makinesi
Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi
Beko KM 90 Kurutma Makinesi

Bunlar Beko'dan önereceğim beyaz eşyalar. Beyaz eşyaları bunlarla değişirsiniz eğer alacak olursanız. Televizyon konusunda Arçelik grubunu öneremiyorum kullanılan paneller paylaşılmadığı için.

Beko 978557 EB / 670561 EB Buzdolabı
Beko CM 9120 Çamaşır Makinesi
Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi
Beko KM 90 Kurutma Makinesi

Bunlar Beko'dan önereceğim beyaz eşyalar. Beyaz eşyaları bunlarla değişirsiniz eğer alacak olursanız. Televizyon konusunda Arçelik grubunu öneremiyorum kullanılan paneller paylaşılmadığı için.
Önerdiğiniz vestel tv dışında başka model varmı hocam ? Bu attıklarınıza yarın bakacağım. Tv konusunda vestel paylaşmıştınız daha önce max bütcem 25 bin.

Birde Simens konusunda fikriniz nedir? Bekoya kıyasla ?

Önerdiğiniz vestel tv dışında başka model varmı hocam ? Bu attıklarınıza yarın bakacağım. Tv konusunda vestel paylaşmıştınız daha önce max bütcem 25 bin.

Birde Simens konusunda fikriniz nedir? Bekoya kıyasla ?
Bosch-Siemens grubuna pek yanaşmıyorum Almanya üretimi modeller olmadıkça. Televizyonda da Arçelik öneremiyorum, Bayburt'a taşınacağım demişsiniz servis işi sıkıntılı olabilir orada. Vestel en güvenli seçenek bence.

Bosch-Siemens grubuna pek yanaşmıyorum Almanya üretimi modeller olmadıkça. Televizyonda da Arçelik öneremiyorum, Bayburt'a taşınacağım demişsiniz servis işi sıkıntılı olabilir orada. Vestel en güvenli seçenek bence.
Evet servis sıkıntısı olcak Bayburtta ne yazıkki beko ve vestel dışında destek yok araştırdım. var diyorlar ama görstermelik telefonu bile yok servisin.

Vestel olarak da dün vestelden aldığım fiyat ve ürünler şunlardı bakabilirseniz sevinirim.

Vestel BM 4212 WIFI Bulaşık​

Vestel 55U9730 55'' 139 Ekran 4K Smart TV​

Vestel NFK52102 E WIFI 471 Lt No-Frost Buzdolabı​

Vestel CMI 96321 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi​

Vestel KM 96201 9 Kg Kurutma Makinesi​

80.000 TL fiyat aldım nakitte bu 5 parçaya. @Murat ALA

Evet servis sıkıntısı olcak Bayburtta ne yazıkki beko ve vestel dışında destek yok araştırdım. var diyorlar ama görstermelik telefonu bile yok servisin.

Vestel olarak da dün vestelden aldığım fiyat ve ürünler şunlardı bakabilirseniz sevinirim.

Vestel BM 4212 WIFI Bulaşık​

Vestel 55U9730 55'' 139 Ekran 4K Smart TV​

Vestel NFK52102 E WIFI 471 Lt No-Frost Buzdolabı​

Vestel CMI 96321 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi​

Vestel KM 96201 9 Kg Kurutma Makinesi​

80.000 TL fiyat aldım nakitte bu 5 parçaya. @Murat ALA
Buzdolabı ve çamaşır makinesinde mesafeliyim Vestel'e. Hele çamaşır makinesinde bedava verseler alıp kurdurmam eve.

Buzdolabı ve çamaşır makinesinde mesafeliyim Vestel'e. Hele çamaşır makinesinde bedava verseler alıp kurdurmam eve.
@Murat ALA Hocam benim sorunum şu. Ben Bayburta taşınacağım.Ürünleri şimdiden almak istiyorum malum hergün zam üstüne zam. O yüzden hepsini tek bir markadan almak zorunda kalıyorum ki depolasınlar. Yani mecburen tek firmayla çalışmak zorunda kalıyorum. Ürünleri şimdiden peşin alacağım depolayacaklar söylediğim tarihede 6. yada 9. ayada kargolayacaklar. O yüzden hepsini bir markadan almak zorundayım ? Bu konuda görüşünüz nedir ?

@Murat ALA Hocam benim sorunum şu. Ben Bayburta taşınacağım.Ürünleri şimdiden almak istiyorum malum hergün zam üstüne zam. O yüzden hepsini tek bir markadan almak zorunda kalıyorum ki depolasınlar. Yani mecburen tek firmayla çalışmak zorunda kalıyorum. Ürünleri şimdiden peşin alacağım depolayacaklar söylediğim tarihede 6. yada 9. ayada kargolayacaklar. O yüzden hepsini bir markadan almak zorundayım ? Bu konuda görüşünüz nedir ?
Bu konuda bir görüşüm yok. Çeyizlik saklayacaksınız işte. İsterseniz Beko'dan önerdiklerimi isterseniz Siemens'ten fiyat aldığınız listeyi alacaksınız seçim sizin. Ben Bayburt'ta yaşayacağınız için servis konusunda sorun yaşamamanız için tercihimi Beko'dan yana kullanırım beyaz eşyada. Ürünlere de yetkili servise ücreti mukabilinde +4 yıl ek garanti yaptırıp 7 yıl boyunca herhangi bir arıza yaşamanız ihtimalinde ücretsiz şekilde arızaları yaptırırsınız.

Bu konuda bir görüşüm yok. Çeyizlik saklayacaksınız işte. İsterseniz Beko'dan önerdiklerimi isterseniz Siemens'ten fiyat aldığınız listeyi alacaksınız seçim sizin. Ben Bayburt'ta yaşayacağınız için servis konusunda sorun yaşamamanız için tercihimi Beko'dan yana kullanırım beyaz eşyada. Ürünlere de yetkili servise ücreti mukabilinde +4 yıl ek garanti yaptırıp 7 yıl boyunca herhangi bir arıza yaşamanız ihtimalinde ücretsiz şekilde arızaları yaptırırsınız.
teşekkürler yüksek ihtimal öyle yapacağım. bekodan servisten yana.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri