Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 20k-30k arasında 28m2 salonuma klima önerisi (Tcl Klima Alındı)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

keremozgun441

Meraklı
Meraklı
Bütçe
20000 - 30000
Marka Model Bilgisi
samsung, airfel, dijitsu, seg, baymak, arçelik
Merhabalar,
28 m2 salonum sabahttan akşama kadar güneş almakta ısıtıcı olarak sürekli bir kullanımı olmayacak. Binamız eski yalıtımsız 6. kattayız. Kocaeli/Gebze de oturuyorum klima almaya karar verdik fakat 12000 btu - 18000 btu arasında kaldık ayrıca

airfel ltxm35n 12000 btu (a101de 20 000 tl ye satılıyor)

dijitsu 18000 btu

SEG 18000 Inverter R32 Klima

Samsung ar35 12000 btu

Gibi modellerde arada kalıyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. İlla bu markalar modeller olmasına gerek yok fakat sürekli önüme çıkıyorlar eklemek istedim.

Merhabalar,
28 m2 salonum sabahttan akşama kadar güneş almakta ısıtıcı olarak sürekli bir kullanımı olmayacak. Binamız eski yalıtımsız 6. kattayız. Kocaeli/Gebze de oturuyorum klima almaya karar verdik fakat 12000 btu - 18000 btu arasında kaldık ayrıca

airfel ltxm35n 12000 btu (a101de 20 000 tl ye satılıyor)

dijitsu 18000 btu

SEG 18000 Inverter R32 Klima

Samsung ar35 12000 btu

Gibi modellerde arada kalıyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. İlla bu markalar modeller olmasına gerek yok fakat sürekli önüme çıkıyorlar eklemek istedim.
Sizin şartlar şu konu ile benzer konuya göz atabilirsiniz fikir açısından

Seg ve Dijitsuyu eledik.
Airfel ile Kaira arasındayız
Kaira 12000 btu 20.000 tl yetermi sizce fiyat airfel den daha ucuz kalıyor
kaira 18000 lik 30.000 tl

Kaira 12btu yorumlarında insanlar 30 40 m2 de soğuturken sorun yaşamadıklarını söylemişler

Kaira 12btu klimanın fiyatı 2 günde uçtu gitti 25binlere geldi.
18btu luk 30 bin tl bandında, yalıtımsız tüm gün güneş alan 28m2 odaya mantıklımıdır sizce?
bugün sipariş geçmeyi düşünüyorum.

Kaira 12btu klimanın fiyatı 2 günde uçtu gitti 25binlere geldi.
18btu luk 30 bin tl bandında, yalıtımsız tüm gün güneş alan 28m2 odaya mantıklımıdır sizce?
bugün sipariş geçmeyi düşünüyorum.
Hani Ticaret Bakanlığı Fırsatçılık yapanlara yaptırım uygulayacaktı ne oldu o iş?

Bütçede sorunlar olduğu için
Tcl elite 12000 btu sipariş geçtik

Kaira sürekli zamlandı
Geçen hafta 19bin tl den kaçırdım
Şuam 25k civarında

Daha önce @Adem Helvacı önerisi ile bimde satılan 58p633 tv yi alıp tcl servisinden memnun kalmıştım

Şuanda siparişi tcl olarak verdik.

Olumlu yada olumsuz dönüş yapacağım

Vakum ve montaj konularında bilgilendiririm
Bakalım tcl Gebze de klima servisi konusunda nasıl

😊😊

Güncelleme Yapıyorum. (TCL TAC-12CHSD/XA51I Elite Serisi 12000 BTU)

8 Haziran da Klimayı en uygun olan şok marketten sipariş verdik.
Klima 21 Haziranda teslim edildi.
Kargo sırasında Klimanın iç ünitesi düşmüş ondan dolayı geç kalmış.
Kargocular herhangi bir hasarda teknik servisin tutanağı ile değişim yada iade yapabileceğimizi belirttiler. Servisi aradım ve serviste onayladı sorun yaşamadık.

Kurulum için kayıt oluştururken servisin çok yoğun olduğunu belirttiler.

Servisi bugün aradım kayıttan sonra geri dönüş yapmadıklarını söyledim. Onlarda ayın 12-13-14 ünde kayıt yapanların kurulumlarını bugün gerçekleştirdiklerini ve şuan gebzede olduklarını, eğer kurulum iptali olursa bugün benim montajımı yapabileceklerini söylediler.
Kurulum yapan arkadaş vakum yapıldığını ve titreşim sönümleyicilerin klima kutusunun içerisinden çıktığını söyledi.

Kurulum için beklemedeyim.

Kargocular herhangi bir hasarda teknik servisin tutanağı ile değişim yada iade yapabileceğimizi belirttiler. Servisi aradım ve serviste onayladı sorun yaşamadık.

Servisi bugün aradım kayıttan sonra geri dönüş yapmadıklarını söyledim. Onlarda ayın 12-13-14 ünde kayıt yapanların kurulumlarını bugün gerçekleştirdiklerini ve şuan gebzede olduklarını, eğer kurulum iptali olursa bugün benim montajımı yapabileceklerini söylediler.
Kurulum yapan arkadaş vakum yapıldığını ve titreşim sönümleyicilerin klima kutusunun içerisinden çıktığını söyledi.

Bende gebzedeyim sizin gibi full güneş aliyor evim tcl var bendede 😅

Nasıl memnun musunuz gelen ekip areme mobilyadan mıydı bilgi verebilir misiniz ?
Servisi evdeki forma bakmam lazim izmitten geldiler. Vakum yaptilar bana sormadan birde sadece takozlari takmayi unutuyorlardi hatirlattim onun haricinde hic bir problem yaşamadim işcilik konusunda on numaraydi😅😅

8 haziran'da klimayı 1 ay 15 gün geçsin halen kurulmayan klima çok acayipsin be TCL

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri