Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 30-35k TV Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karakal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

karakal

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30-35k
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Merhabalar.

Basliktada yazdigim gibi yaklasik 30-35k gibi bir butcemiz var. Bu butce ile alinabilecek uzun omurlu bir TV ariyoruz. Genellikle uydudan ulusal kanallari seyrediyoruz, ara sira mac da izliyoruz. 10 seneden fazladir kullandigimiz (47 Inch) 1080p bir Samsung TV miz var yeni TV 4k olacagi icin YouTube dan kaliteli icerikleri de izleyebiliriz. 520x350 cm odamizin olculeri. TV unitesi kisa kenarda ve en uzak izleme mesafesi 350 cm. 55 Inch odamiza uygun gibi geliyor ama butceden dolayi 50 Inch mantikli bir secenek olursa onuda degerlendirebiliriz.

Internette buldugum TV ler:
Philips 55PUS8508
Philips 55PUS8808
TCL 55C745
TCL 55P635
TCL 55C645
LG 55UQ75006LF
LG 55QNED756RA
LG 55UR91006LA
LG 55NANO766QA
SAMSUNG 55CU7200
SAMSUNG 58CU7000
SAMSUNG 55Q60C
TOSHIBA 55QA4263DT
VESTEL 55QA9700

Marka model onemli degil yazdiklarim disinda da modeller olur.

Simdiden tesekkur ediyorum cevaplariniz icin.

55PUS8808 ve 55C745 o liste içinde alınabilecek en iyi televizyonlar. Ama 2 markanında (özellikle Philps) servis sorunlarını belirtmeden geçemem.

55PUS8808 ve 55C745 o liste içinde alınabilecek en iyi televizyonlar. Ama 2 markanında (özellikle Philps) servis sorunlarını belirtmeden geçemem.
boyle soyleyince de insanin alasi gelmiyor. Baska markalardan tavsiye edebileceginiz model var mi peki? Illa ust seviye bir televizyon olmasi gerekmiyor. Siradan bir ailenin kullanimi icin ideal, uzun omurlu bir televizyon. Son zamanlarda servislerle basimiz cok agridi bizim, tekrar ayni cileyi cekmek istemiyoruz.

boyle soyleyince de insanin alasi gelmiyor. Baska markalardan tavsiye edebileceginiz model var mi peki? Illa ust seviye bir televizyon olmasi gerekmiyor. Siradan bir ailenin kullanimi icin ideal, uzun omurlu bir televizyon. Son zamanlarda servislerle basimiz cok agridi bizim, tekrar ayni cileyi cekmek istemiyoruz.
Uzun ömürlü cevap vermeyi zorlaştırıyor.TCL son yıllarda ülkemizde benim dikkatimi çeken bir marka oldu,Kullanmakta olduğum LG tv sorunsuz bir deneyim sunduğu için onuda listeye eklemiştim.TCL-LG arasında model donanım karşilaştırması kullanıcı deneyimi arıza potansiyeli derken ortam ısındı.LG UR serisinin çokta güzel bir seçim olmadığını TCL malzeme kalitesi yazılım sorunları potansiyeli Beni servis eve gelmez 55pus 8808 (55C 745 -3000 TL di)almaya itti.2 ay önce yaşadığım deneyimleri paylaşmak istedim.

Uzun ömürlü cevap vermeyi zorlaştırıyor.TCL son yıllarda ülkemizde benim dikkatimi çeken bir marka oldu,Kullanmakta olduğum LG tv sorunsuz bir deneyim sunduğu için onuda listeye eklemiştim.TCL-LG arasında model donanım karşilaştırması kullanıcı deneyimi arıza potansiyeli derken ortam ısındı.LG UR serisinin çokta güzel bir seçim olmadığını TCL malzeme kalitesi yazılım sorunları potansiyeli Beni servis eve gelmez 55pus 8808 (55C 745 -3000 TL di)almaya itti.2 ay önce yaşadığım deneyimleri paylaşmak istedim.
anliyorum benzer tereddutler bende de var. LG ve Samsung un benzer fiyatlara modelleri var ama tavsiye edilmiyor nedense. TCL e ben de sicak bakiyordum, global buyuk bir marka diye ama o da servisten dolayi tavsiye edilmiyor. 8808 den memnun musunuz peki?

acaba isletim sistemleri nasil bu televizyonlarin? Google tv veya android almadigim icin pisman olurmuyum bilmiyorum. Vestel yazimlarda duzenli guncellemeler yapiyor mu bilginiz var mi?
Android işletim sistemi mevcut hocam sorun yaşayacağınızı sanmıyorum güncelleme konusunda da sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum

Vestel 55Q9900 alınabilir madem sıradan bir kullanım olacak. Ömür olarak ortalama 5 yıl olarak hesaplayın televizyon grubunda marka model farketmeksizin.

anliyorum benzer tereddutler bende de var. LG ve Samsung un benzer fiyatlara modelleri var ama tavsiye edilmiyor nedense. TCL e ben de sicak bakiyordum, global buyuk bir marka diye ama o da servisten dolayi tavsiye edilmiyor. 8808 den memnun musunuz peki?
Ben memnun kaldım, açıkçası benim tv lerde gördüğüm en büyük eksiklik bizim uydu yayınlarında kaynağın durumuna göre görüntüyü berbat etme durumu.Kaynak iyi olmadığında panel ve yazılım açıkları ortaya çıkıyor,iyi kaynakta işleme ve oynatma daha sıkıntısız.Ülkemizde genel kullanım uydu yayınları olduğu için tercih etmiştim yanıltmadı,gözüme batan bir bozulma yaşamadım yayınlarda.Üstüne 4 hoparlör 40w ses sistemi ambiyans işıklandırması kullanmadığım ps5 ve hdr görüntü dolby ses destekleri 120hz IPS panel.Reklam amaçlı yazmıyorum kullanım seneryonuza göre en iyi seçimi yapmanız için paylaşım yapmak istedim.

Onerilen modellerin fiyatlarina ve ozelliklerine son kez bakip kararimi verecegim. Vaktini ayirip cevap yazan herkese cok tesekkur ederim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri