Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 50 inç televizyon önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Denizm

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
9000-11000
Marka Model Bilgisi
Sunny, Techwood, Next-Ye
Öncelikle herkese iyi akşamlar

9.000- 11.000 TL bandında 50” inç tv arayışındayım. Tv den beklentim uydu haricinde netflix, youtube gibi platformların çalışması. Araştırmalarım sonucunda vestelin alt markası olan Techwood 50U03R modeli, Sunny SN50FMN252, Next-Ye 50020GFSG5 arasında kaldım. Onvo konusunda çok eleştiri olduğu için açıkçası hiç bakmadım. Bunlar haricinde bu fiyat aralığındaki daha iyi paneli olduğunu düşündüğünüz 43” model önerilerine de açığım. Yardımda bulunan herkese şimdiden teşekkür ederim. @Adem Helvacı hocam yardımlarınızı rica ediyorum.

Techwood 50U03R 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

Sunny SN50FMN252 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart LED TV(Çerçevesiz)

9.000- 11.000 TL bandında 50” inç tv arayışındayım. Tv den beklentim uydu haricinde netflix, youtube gibi platformların çalışması. Araştırmalarım sonucunda vestelin alt markası olan Techwood 50U03R modeli, Sunny SN50FMN252, Next-Ye 50020GFSG5 arasında kaldım. Onvo konusunda çok eleştiri olduğu için açıkçası hiç bakmadım. Bunlar haricinde bu fiyat aralığındaki daha iyi paneli olduğunu düşündüğünüz 43” model önerilerine de açığım. Yardımda bulunan herkese şimdiden teşekkür ederim. @Adem Helvacı hocam yardımlarınızı rica ediyorum.

Sunny SN50FMN252 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD webOS Smart LED TV(Çerçevesiz)

Hocam Netflixte 1080 p izlemek için tvdeki lisansın L1 olması şart Techwoodda o lisans yoktur Sunny Webos işletim sistemli ama ondaki lisans durumunu da sormak lazım ama bence Sunnyde vardır diye düşünüyorum ama @Murat ALA ve @Adem Helvacı abilerimiz daha iyi bilir

Hocam Netflixte 1080 p izlemek için tvdeki lisansın L1 olması şart Techwoodda o lisans yoktur Sunny Webos işletim sistemli ama ondaki lisans durumunu da sormak lazım ama bence Sunnyde vardır diye düşünüyorum ama @Murat ALA ve @Adem Helvacı abilerimiz daha iyi bilir
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. @Murat ALA ve @Adem Helvacı abilerimizin görüşlerini bekliyorum. @Adem Helvacı abinin sunny e pek yorum yapmıyor sanki

Techwood mantıklı Vestel garantili, Vestel'in kendi smart yazılımını kullanıyor.

Bütçe, Boyut ve Kullanım tarzımız benziyor siz sizden kopya çekebilirim :)

Regal 50R754UR nasıl bir model acaba ?

Son düzenleme:
Açıkçası kafam iyice karıştı bir kaç bin daha ekleyip Vestel 50U9631 mi almayım ya da yine vestelin alt ürünü olan Daewoo 50DE55UA11 iş görür mü forumdakilerin görüşlerini bekliyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri