Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 55 inch Tv öneri ACIL

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yolbilen

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
50000
Marka Model Bilgisi
Samsung QE55S95B
Merhabalar
10 gün önce kadar 55qn85b aldim ve özellikle maclarda ve hareketli sahnelerde titreme ve bozulma sorunu oldugu icin iade ettim. Firma garanti kapsaminda ayni cihazdan birtane daha gönderecegini söyledi. Ama resmen sogudum bu modelden. Üst segment diye satilan bu tvlerde mac dahi izlenmiyor.Top resmen uzuyor,titriyor ve bozulmalar oluyor. Suan burdaki oneriler ile degisim talebini iptal edip fiyat farki vererek üst model bir Tv almayi düsünüyorum. @Adem Helvacı abinin bana daha önce önerdigi SAMSUNG QE55S95B almak istiyorum fakat forumda bu modelde de benzer sorunlar oldugu söyleniyor. Artik fiyat önemli degil gercekten iyice canımı sıktı bu durum. Keyif modunda haftada max 3 film 2 mac izleyebilecegim bir TV ariyorum. SAMSUNG QE55S95B basta olmak üzere Lg tarafinda ne öneririsiniz. Avrupada yasiyorum ve bulundugum yerde G2 diye bir tv yok. böyle bir model buldum LG OLED55CS6LA Bu dahada ilginctir bu tv 1799 dolar. Türkiyede bu 2 tvnin fiyatlari neredeyse ayni ama burada LG nin her modeli pahali. Kisaca SAMSUNG QE55S95B mi LG OLED55CS6LA mi. Veya bunlar disinda ne önerirsiniz. 1300 dolar bütcem var. Bahsi gecen modeller arasinda fiyat farki cok fazla acikcasi. Ilginc bir sekilde s95b bu hafta indirimle 911 dolara kadar düstü. S95b fiyattan dolayi 1 adim önde. Geri iade ettigim qn85b 600 dolar idi. Yani 300 fazla verip s95b daha mantkli gibi geliyor. Bunu al basin agrimaz dediginiz baska tvler varsa paylasirsaniz sevinirim. Tesekkürler.

A80K güzel televizyon aslında ya. Bence alınabilir.
Yani ilk mesajdaki sorunlari bunda yasamam degilmi hocam. Sonuc olarak siz olsaniz SONY XR55A80K mi SAMSUNG QE55S95B mi tercih edersiniz. Artilari ve eksileri nedir modellerin bilginiz varmi. En kötü top titremeden mac izleyebilirmiyim. Cokmu sey istiyorum ya :)

Yani ilk mesajdaki sorunlari bunda yasamam degilmi hocam. Sonuc olarak siz olsaniz SONY XR55A80K mi SAMSUNG QE55S95B mi tercih edersiniz. Artilari ve eksileri nedir modellerin bilginiz varmi. En kötü top titremeden mac izleyebilirmiyim. Cokmu sey istiyorum ya :)
XR55A75K kullanıyorum. Titreme yok bu tv için bunu söyleyebilirim. A80K ile panelleri aynı bildiğim kadarı ile.

Ben sizin yerinizde olsam Sony den yana şansımı kullanırdım.

XR55A75K kullanıyorum. Titreme yok bu tv için bunu söyleyebilirim. A80K ile panelleri aynı bildiğim kadarı ile.
( Baska basliga yazdim sizde okuyun lutfen) Güncel olarak piyasada 2023 te cikmis tüm tvler de youtube tan 1080p mac özeti acip denedim. Bulunudugum ülkede Mediamarkttan izin alip tüm tvleri kurcaladim. 7000 dolarlik tv de de ayni sorun var ve bunlar örnegin sony xr bravia 2023 serisi vs philips samsung lg , yani motor falan hikaye kimse bu durumu acikliyamadi. Calisan arkadas israrla internet ile alakali oldugunu söyledi sorunun. özellikle mac tv si diye satilan tvlerde de denedim hepsinde ayni durum top resmen titriyor ve uzuyor. S95b ve s95c icinde durum ayni bizde öyle bir sorun yok diyen sony kullanicilari oldu 2023 tvleri ve Xr95k onda da denedim sonuc ayni. Artik bende acaba calisan arkadas haklimi diye bir his uyandi. Sorunun internetle alakasi nedir. Neden 4k mac yayinlarinda böyle bir sorun yok. Internet ile alakali olsa 4k da neden böyle bir sorun yok. Kisaca sahsi fikrim sadece 4k yayin izliceksek almaliyiz bu tvleri yoksa bi ton parayi vermenin alemi yok. Eski tvlerde mac keyfi daha iyi. Saygilar

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri