Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

60-65 inç televizyon tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mehmetali23

Yeni Üye
Yeni Üye
Arkadaşlar önceden 55-60 bir öneri istemiştim konuyuda silemediğim için hemde hiç yanıt gelmeyince silmeye gerek yok diye düşünerekten yeni konu açtım
Forum kurallarına aykırı bir davranış yaptıysam affola
Televizyonu koyacağım oda değişti orası için 60-65 inç bile sığdırabileceğim bir alan çıktı va panel bile önerebilirsiniz çok az sağdan izleme açısı olacak bu yüzden gelişmiş va paneller benim işimi çözecektir açıkcası ?
Dizi film maç karasal yayınlar yayınlar ps4 için kullanacağım bir tv istiyorum
Yaygın servis uzun süre kullanacağım baş ağrıtmadan sorun çıkartmadan kullanabileceğim kaliteli görüntülü bir tv arıyorum
Eğer kaliteli istediğim kriterlerde bir 60-65 çıkarsa 23-25 bin ödemeye hazırım ancak 20 yi geçmezsede iyi olur açıkcası?
Ne kadar ürün mükemmel olursa olsun 65 inçlerin ışık sızması sehim bulutlanma titreme sorunlarının daha çok olduğunu bildiğimden ürünün başarısı kadar servis başarısınada önem veriyorum sözün özü
Servisi iyi olsun ssh bir sorun çıktığında ürün değiştirsinler Philips gibi başarısız bi servis istemem sorun çıkartmazsa ki imkansız servisi ortalama bile olsa olur
55i 65lere bedel diyeceğiniz tv varsa onuda belki bir göz önünde bulundururum

Eğer bulabilirseniz Samsung 60BU8000 olabilir.
PS4 için 120 Hz bir televizyon olsun der isek bu bütçelerde (20.000 TL) TCL 55C735 tercih edilmeli.

Arkadaşlar önceden 55-60 bir öneri istemiştim konuyuda silemediğim için hemde hiç yanıt gelmeyince silmeye gerek yok diye düşünerekten yeni konu açtım
Forum kurallarına aykırı bir davranış yaptıysam affola
Televizyonu koyacağım oda değişti orası için 60-65 inç bile sığdırabileceğim bir alan çıktı va panel bile önerebilirsiniz çok az sağdan izleme açısı olacak bu yüzden gelişmiş va paneller benim işimi çözecektir açıkcası ?
Dizi film maç karasal yayınlar yayınlar ps4 için kullanacağım bir tv istiyorum
Yaygın servis uzun süre kullanacağım baş ağrıtmadan sorun çıkartmadan kullanabileceğim kaliteli görüntülü bir tv arıyorum
Eğer kaliteli istediğim kriterlerde bir 60-65 çıkarsa 23-25 bin ödemeye hazırım ancak 20 yi geçmezsede iyi olur açıkcası?
Ne kadar ürün mükemmel olursa olsun 65 inçlerin ışık sızması sehim bulutlanma titreme sorunlarının daha çok olduğunu bildiğimden ürünün başarısı kadar servis başarısınada önem veriyorum sözün özü
Servisi iyi olsun ssh bir sorun çıktığında ürün değiştirsinler Philips gibi başarısız bi servis istemem sorun çıkartmazsa ki imkansız servisi ortalama bile olsa olur
55i 65lere bedel diyeceğiniz tv varsa onuda belki bir göz önünde bulundururum
@Adem Helvacı

@Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz @Tesla
Bu gün içinde çok rahatsız ettim ama sizin televizyon tavsiyenize göre bende o modeli alacağım
Müsait olduğunuzda bir vakit ayırabilirseniz sevinirim

Şu modele bir göz atın derim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri