Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 65" Android TV Satın Alma Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Bilgehan

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
28000
Marka Model Bilgisi
65QA5D63DT - 65UA3E63DT
Merhaba,

Hepsiburada ve Amazon indirimleri bitmeden 65" tv almak istiyorum. Karma panel olayı kafamı çok kurcalayan bir durum. Mağazada inceleme durumu olmaması da Toshibalar için bir handikap.

Kullanım amacı karasal yayın izlemenin yanında Netflix, Youtube, Amazon gibi platformlardan dizi, film izlemek olacak. Oyun odaklı bir kullanım düşünmüyorum. Daha önceki seçenekler olan 65 GHU 8500 A model Grundig görüntü kalitesini beğenmiştik, TCL 65P735 ise insanların yüzleri normalin üstünde kırmızı olduğu için elemiştik. (TV işi zevk işi olduğundan belirtmek istedim)

Şu an ise Toshiba 65QA5D63DT ile 65UA3E63DT arasındayım. UA modelinde %50 IPS, %50 de VA panel çıkma ihtimali var diye gördüm sitede.
QA5 modelinde ise IPS panel seçeneği yok. Hal böyle olunca %50 ihtimalle zaten VA panel çıkacak televizyonda risk almak yerine muhtemelen daha kaliteli görüntü verecek olan QA5 modeline yönelmek mantıklı olur mu?
45 dereceden fazla bir açıyla televizyona bakılmayacağını düşünüyorum.(Evi yeni kuruyoruz)

Bu iki model şu an odağımda, bütçe dahilinde farklı model tavsiyelerine tabi ki açığım.

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Vestel'ler maalesef karma panel. 65QA5D63DT modeline bakılabilir. Ayrı bir alternatif olarakta Grundig 65GHU9000 modeline bakılabilir.

İyi akşamlar hangi modelini aldınız acaba bende ikisi arasında kararsız kaldım
Merhaba Hüseyin Bey, indirim zamanı hem Hepsiburada hem de Amazon üzerinden 65UA3E63DT model tv sipariş verdim. Toshiba sitesinde E kodlu model adına hiçbir bilgi yok. D modeline göre bazı özellikleri kısılmış, arayıp öğrendim, belki ayrı bir tercih etmeme sebebi olabilir. Geldiklerinde seri numarası üzerinden Murat Bey sağ olsun yardımcı oldu, panel sorguladık, ikisi de VA çıktı. Kutularını açmadığım için ikisini de iade edip 65q9900 modeli aldım. Bu da LG ve BOE karma panel ama ikisi de IPS en azından. Bize COF sayısı düşük olan LG panel denk geldi. Görüntüsü kalitesi fazlasıyla tatmin ediyor. Android değil ama uygulama açısından hiçbir eksisi yok.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri