Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

7.999 uncu Üyemiz Jlozde Hoşgeldin :D

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
8.000 in kapılarını açan üyemizin Donanımhaber forumundan kıymetli dostum @Jlozde olması büyük bir tesadüf olmakla birlikte benim için de büyük mutluluk.
Hoşgeldin sevgili Can :ok

Kendi kendine, hiçbir suni yöntem olmadan, ittirip kaktırmadan, müdahale etmeden, aksine üye seçe seçe, kılçık ayıklaya ayıklaya bu kadar kısa sürede 8000 dost ile bir arada olmak büyük keyif.

Kalabalık ve şişirilmiş ama etkisiz kitleler yerine birbirine fayda sağlayan kemik bir kitle olmaktan çok mutluyuz.

Destek sunan siz yoldaşların hepsine gönülden teşekkürlerimle :drunk 💜 :cay

8.000 in kapılarını açan üyemizin Donanımhaber forumundan kıymetli dostum @Jlozde olması büyük bir tesadüf olmakla birlikte benim için de büyük mutluluk.
Hoşgeldin sevgili Can :ok

Kendi kendine, hiçbir suni yöntem olmadan, ittirip kaktırmadan, müdahale etmeden, aksine üye seçe seçe, kılçık ayıklaya ayıklaya bu kadar kısa sürede 8000 dost ile bir arada olmak büyük keyif.

Kalabalık ve şişirilmiş ama etkisiz kitleler yerine birbirine fayda sağlayan kemik bir kitle olmaktan çok mutluyuz.

Destek sunan siz yoldaşların hepsine gönülden teşekkürlerimle :drunk 💜 :cay
Bizim maxicepe bakıyorum da aşağı yukarı 1 milyona yakın hesap var diye biliyorum 🤠 aktif günde 20 kişi 🤣🤣

Bizim maxicepe bakıyorum da aşağı yukarı 1 milyona yakın hesap var diye biliyorum 🤠 aktif günde 20 kişi 🤣🤣
Forumlar sosyal medya hesapları gibi değil abi, üye olduktan sonra ''Takipten çıktım'' diye bir durum yok.
Bilgi lazım oluyor, girip üye olunup bilgi alınınca öyle kalıyor bir daha ''takipten çık'' vs yapılmadığı için üyelikler de öyle kalıyor.
Benim instagram hesabına bakıyorum.

Her gün 2000 kişi üye oluyor ama 1999 kişi üyelikten çıkıyor mesela :D

Bak son 90 günün hesabına göre 6700 kişi gelmiş ama 7000 kişi gitmiş mesela.

Bazen 7000 gelen 6700 giden oluyor. Dönem dönem değişiyor burası.

Eğer forumlardaki gibi hiç gitmeme, gelip hep kalma durumu olsaydı benim hesap şu an 1 milyondu :kop

1714197682412.jpeg

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri