Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Acil buzdolabı karşılaştırması

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tarıkuzun

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
...
Marka Model Bilgisi
Samsung
Aciliyetim olduğundan yeni konu açıyorum kusura bakmayın.

Samsung RL4353FBAWW Buzdolabi
Bu modeli önerdiniz ama nette maalesef satışını bulamadım.
Onun yerine buna en çok benzeyen RL4323RBAWW/TR modeli var. Sizce bunu almam da doğru olur mu ?
Bugün almam gerekiyor o yüzden aciliyetten yazdım..

@Murat ALA @Adem Helvacı

Ayrıca onerdiginiz tüm ürünleri buzdolabi, cmsr makinesi vs hepsini media marktan gidip alacağım.
Bir tek buz dolabında media markta bulamadım
İnternet ortamında Bahsettiğiniz modelin satışı mevcut.

Alttan donduruculu olması kriter değil ise, üstten donduruculu rt47cg6002s9 modeli ( aynı toplam hacim buzdolabı kısmı daha büyük) 18.500 Samsung satış mağazalarında kampanyada. Mediamarkt ta ise 18.900

Aciliyetim olduğundan yeni konu açıyorum kusura bakmayın.

Samsung RL4353FBAWW Buzdolabi
Bu modeli önerdiniz ama nette maalesef satışını bulamadım.
Onun yerine buna en çok benzeyen RL4323RBAWW/TR modeli var. Sizce bunu almam da doğru olur mu ?
Bugün almam gerekiyor o yüzden aciliyetten yazdım..

@Murat ALA @Adem Helvacı
4323 olan modelde orijinal Kore üretimi Samsung MSV4A1A-L1R kompresör kullanılıyor.
60 ile 200hz arasında kademeleme yapabilen bir kompresör.
Kapı dizaynı ve fitillerin örtüşme stilleri biraz dikkatimi çektiği için yakından incelemiştim ve hatta sanki bana ''ulan bunda bir hata var gibi'' dedirtmişti fakat mühendisliğinin farklı uygulandığını gördüm sonradan.

Elektronik kart tabi yine Samsung'un kendi mühendisliği yani bu modellerde Vestel ve türevi hiçbir donanım kullanılmıyor.

4323 olan modelde orijinal Kore üretimi Samsung MSV4A1A-L1R kompresör kullanılıyor.
60 ile 200hz arasında kademeleme yapabilen bir kompresör.
Kapı dizaynı ve fitillerin örtüşme stilleri biraz dikkatimi çektiği için yakından incelemiştim ve hatta sanki bana ''ulan bunda bir hata var gibi'' dedirtmişti fakat mühendisliğinin farklı uygulandığını gördüm sonradan.

Elektronik kart tabi yine Samsung'un kendi mühendisliği yani bu modellerde Vestel ve türevi hiçbir donanım kullanılmıyor.
Yani diğeri ile kıyaslandığında aynı diyorsanız alayim. Değil diyorsanız murat beyin önerdiği ürünü bekleyelim:)

Yani diğeri ile kıyaslandığında aynı diyorsanız alayim. Değil diyorsanız murat beyin önerdiği ürünü bekleyelim:)
Temelde biz sizlere ''Şunu alın'' şeklinde bir yönlendirme yapmak yerine bildiğimiz teknik detayları paylaşıyoruz ki kendiniz de hem konuya vakıf olun hem de karar verebilmenize destek olmuş olalım. Aksi durum genelde sanki biz bir ürün pazarlıyormuş veya yönlendiriyormuşuz gibi oluyor bizim adımıza hoş olmuyor. Her markada sakıncalı görmediğimiz ürünleri mutlaka öneriyoruz, Sevgili Murat'ın önerdiği model benim incelediğim bir model olmadığı için ''o öyle ama bu şöyle'' diyebileceğim bir durum yok ne yazık ki :ok

Hocam belki fikir olur Samsung rt serisinin 620 litrelik olan ful Samsung üretimi ürününü kullanıyorum kompresör inverter Samsung, tüketim değerini bırakayım aşağıya benim dolabım mobilya da gömülü değil gayet havadar yerde onuda tüketime etkisi vardır elbet,genel olarak memnunum sessiz soğutması gayet iyi ayrıca üst bölümünü soğutucu olarak kullanma özelliği var malzeme kalitesi premium,tek dikkatimi çeken kapağı kapatınca vakumlarken yanlardan tıkırtı geliyor başka zaman ses yok oda hiç umurumda olmadı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-09-26-11-37-01-77.jpg
    Screenshot_2023-09-26-11-37-01-77.jpg
    43.3 KB · Görüntüleme: 11
Hocam belki fikir olur Samsung rt serisinin 620 litrelik olan ful Samsung üretimi ürününü kullanıyorum kompresör inverter Samsung, tüketim değerini bırakayım aşağıya benim dolabım mobilya da gömülü değil gayet havadar yerde onuda tüketime etkisi vardır elbet,genel olarak memnunum sessiz soğutması gayet iyi ayrıca üst bölümünü soğutucu olarak kullanma özelliği var malzeme kalitesi premium,tek dikkatimi çeken kapağı kapatınca vakumlarken yanlardan tıkırtı geliyor başka zaman ses yok oda hiç umurumda olmadı
Ben de aklıma gelmişken bir tespitimi yazayım Muhammet kardeşim.
Mevsimin apır koşulları ortadan kalkınca mutfak tabi nispeten daha serin artık, dolayısı ile kompresör daha alt frekanslarda da çalışmaya başladı. Çok ince bir tırınım sesi duyuyorum RT46K6000 olan modelin Samsung kompresöründe. Hani senin klimanın düşük frekansta çıkarttığı vuruntu sesi vardı ya, onun gibi değil tabi de, o prensipte çalıştığı için minik olan bu kompresör de hafif bir tırınım yapabiliyor yani ses hassasiyeti olanlar dikkat etsin.

Eski kompresörler INNN diye kalkış yapıp TRRRRRRRRRRRRR diye saatlerce çalışır ona ses etmeyiz ama inverter köpresör diye kısa süreli bir tırınım duyunca dert ederiz diyenlere duyuralım sonra ihale bize kalmasın :D

Ben de aklıma gelmişken bir tespitimi yazayım Muhammet kardeşim.
Mevsimin apır koşulları ortadan kalkınca mutfak tabi nispeten daha serin artık, dolayısı ile kompresör daha alt frekanslarda da çalışmaya başladı. Çok ince bir tırınım sesi duyuyorum RT46K6000 olan modelin Samsung kompresöründe. Hani senin klimanın düşük frekansta çıkarttığı vuruntu sesi vardı ya, onun gibi değil tabi de, o prensipte çalıştığı için minik olan bu kompresör de hafif bir tırınım yapabiliyor yani ses hassasiyeti olanlar dikkat etsin.

Eski kompresörler INNN diye kalkış yapıp TRRRRRRRRRRRRR diye saatlerce çalışır ona ses etmeyiz ama inverter köpresör diye kısa süreli bir tırınım duyunca dert ederiz diyenlere duyuralım sonra ihale bize kalmasın :D
?Abi benim eski dolap çalışınca tüm evde duyulurdu helede gece durulmazdi e tabi 13 yil hizmet verdi ? şimdi bunda o ince sesi hiç duymadım duydum desem yanlış olur.dediğin gibi mevsim koşulları rahat verince dolap üst frekansa çıkmaz oldu,
Çokta inceleyici biriyimdir ölçüm cihazım yok ama soğutması çok hoşuma gitti şuan 7de kullanıyoruz sıcaklarda 6 da idi ordan aşağısı bizi rahatsız ediyor hemen alıp yenilecek gıdaları tüketirken örneğin karpuz yada içme suyu,ilk günlerde 3te idi,eski dolabı ihtiyacı olan birine vermiştim adamla dolabı yükledim kanter içinde kaldik tabi.su istedi dolaptan suyu bir aldım içilecek gibi değil suyu öyle veremedim adama ılıştırdım dedim bunu böyle verirsem hasta olursun.sonuc olarak çok memnun kaldık daha ne olsun bence buda benim görüşüm ?

Son düzenleme:
Hocam bu istatigi neye gore nasil tuttunuz

Temelde biz sizlere ''Şunu alın'' şeklinde bir yönlendirme yapmak yerine bildiğimiz teknik detayları paylaşıyoruz ki kendiniz de hem konuya vakıf olun hem de karar verebilmenize destek olmuş olalım. Aksi durum genelde sanki biz bir ürün pazarlıyormuş veya yönlendiriyormuşuz gibi oluyor bizim adımıza hoş olmuyor. Her markada sakıncalı görmediğimiz ürünleri mutlaka öneriyoruz, Sevgili Murat'ın önerdiği model benim incelediğim bir model olmadığı için ''o öyle ama bu şöyle'' diyebileceğim bir durum yok ne yazık ki :ok
@Adem Helvacı abi be vaktin olursa klima temizlik konuma göz atarmısın senin görüşlerin önemli benim için bakalım sen nasıl bir yorum yapacaksın eksiğim gedigim varmı ??

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri