Sana kim dedi anne evine git diyeAbi ben bunu bırakmam. Az bulaşık kolay yemek. Bak bugün annemde ıspanak yapayım dedim. Yahu hayatı sorguladım![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana kim dedi anne evine git diyeAbi ben bunu bırakmam. Az bulaşık kolay yemek. Bak bugün annemde ıspanak yapayım dedim. Yahu hayatı sorguladım![]()
Yaaa usta önce ayferle yemek yapabilsin de kitap kenarda kalsınAyfer ile yapılabilecek yemekler isimli bir kitap yazabilirsin.
Usta bir daha anne evine ayfer ve yumurta ile git demek daha doğru olurdu.Sana kim dedi anne evine git diye![]()
Annesi kabul eder mi acaba?Usta bir daha anne evine ayfer ve yumurta ile git demek daha doğru olurdu.
Ocağına noldu senin yaOcağım yokolsa sahanı bırakmazdım.
Sabah canım yumurta çekti dedim şöyle tavada misss miss. Baktım ocak yok![]()
Ocak nazı yogOcağım yokolsa sahanı bırakmazdım.
Sabah canım yumurta çekti dedim şöyle tavada misss miss. Baktım ocak yok![]()
Benimki çok basit şeyler. İnsanlar ne yemekler yapıyor ayferlerde. Ben bulabildiğim en üşengeç şeyleri yaparımAyfer ile yapılabilecek yemekler isimli bir kitap yazabilirsin.
Annem ameliyat oldu ya, yardıma gidiyorum gündüzleri. Yemek de haliyle bendeSana kim dedi anne evine git diye![]()
Begüm'e verdim gaz açılışında lazım olacak diye. Baktım kullanıyor e kalsın dedim. Ben çok kullanmıyorum sonuçtaOcağına noldu senin ya
Çok geçmiş olsunAnnem ameliyat oldu ya, yardıma gidiyorum gündüzleri. Yemek de haliyle bende![]()
Çok teşekkür ettik. Doktor iyileştin dedi artık ıspanaklar ondanÇok geçmiş olsun
Berilin yemek yaptığını görüyoruz .)) Ispanak yıkama haricinde zorluğu yok ama yıka yıka toprak cıkması bitmezÇok teşekkür ettik. Doktor iyileştin dedi artık ıspanaklar ondan![]()
Yaklaşık bir 10 yıl içinde tekrar yapmayı düşünmüyorum zaten. Air fryer ile patatese devamBerilin yemek yaptığını görüyoruz .)) Ispanak yıkama haricinde zorluğu yok ama yıka yıka toprak cıkması bitmez
Kesinlikle katılıyorum. Bize test için yollanan ürünlerde bile ''Gıdaları Kurutuyor'' demekten geri kalmadık ve sevgili @Tesla ustamızla birlikte ülkemizde bu ürünlerin mutfak robotu gibi bir süre kullanılıp sonra raflardaki yerini alacağını ifade etmiştik ki bugünlerde artık air fryer denen bu aletin de artık tansiyonu oldukça düşmüş durumda.Bu tür cihazlar Hollanda'da bir ara çok satıldı şimdi büyük bir kısmı yok fiyatına satıyor. Patates dediğin o yağın içinde güzel oluyor. Neyse ki glutensiz beslenip, patatesi de az tükettigim için fritöze devam ?
Kesinlikle, şuan o furyaya katılıp alanlar bedavaya veya 5 10 euroya satıyor. Neyse ki o toplara hiç girmedim. Evimde yer kaplayacak bir şeyin gerçekten işe yarayan ve ihtiyacım olan bir şey olması lazım. ?Kesinlikle katılıyorum. Bize test için yollanan ürünlerde bile ''Gıdaları Kurutuyor'' demekten geri kalmadık ve sevgili @Tesla ustamızla birlikte ülkemizde bu ürünlerin mutfak robotu gibi bir süre kullanılıp sonra raflardaki yerini alacağını ifade etmiştik ki bugünlerde artık air fryer denen bu aletin de artık tansiyonu oldukça düşmüş durumda.
Bazı durumlar için pratik olduğu kesin olmakla birlikte lezzet konusunda kesinlikle sorun teşkil ediyor.
Belirttiğiniz gibi, o patatesin kızgın yağdan geçmesi sağlık konusu istediği kadar tartışılsın kesinlikle lezzeti çok etkiliyor![]()
Hocam atacaksın bütün tavuğu bildiğimiz normal fırına, kapağını açmadan ağır ağır pişecek, buharı içinde kalacak, son 10 dakika sıcaklığı maksimum yapıp sosunu verip dışının nar gibi kızarmasını sağlayacaksın, sonra fırından çıkartıp bol sulu ve nar gibi kızarmış tavuğu afiyetle yiyeceksinKesinlikle, şuan o furyaya katılıp alanlar bedavaya veya 5 10 euroya satıyor. Neyse ki o toplara hiç girmedim. Evimde yer kaplayacak bir şeyin gerçekten işe yarayan ve ihtiyacım olan bir şey olması lazım. ?
O zaman fırını temizleme işi var bir de ben acıkırım hemen yemem lazım. Bekleyemem onu ? ?Hocam atacaksın bütün tavuğu bildiğimiz normal fırına, kapağını açmadan ağır ağır pişecek, buharı içinde kalacak, son 10 dakika sıcaklığı maksimum yapıp sosunu verip dışının nar gibi kızarmasını sağlayacaksın, sonra fırından çıkartıp bol sulu ve nar gibi kızarmış tavuğu afiyetle yiyeceksin![]()
Lezzet mi yoksa zamanmı deseler benim tercihim lezzetten yana olurO zaman fırını temizleme işi var bir de ben acıkırım hemen yemem lazım. Bekleyemem onu ? ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.