Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Air Fryer Denemelerim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Usta bir daha anne evine ayfer ve yumurta ile git demek daha doğru olurdu.
Annesi kabul eder mi acaba? :D

Beril'in annesini tanımıyorum ama Beril'i tanıyorum, bu karakterdeki bir insanı yetiştiren anne belli oranda disiplinli bir insandır ve tolere değeri düşüktür, Beril elinde ayferle o eve giderse bir daha dönüşü olmayabilir diye düşündüm :kop

Bu tür cihazlar Hollanda'da bir ara çok satıldı şimdi büyük bir kısmı yok fiyatına satıyor. Patates dediğin o yağın içinde güzel oluyor. Neyse ki glutensiz beslenip, patatesi de az tükettigim için fritöze devam ?

Bu tür cihazlar Hollanda'da bir ara çok satıldı şimdi büyük bir kısmı yok fiyatına satıyor. Patates dediğin o yağın içinde güzel oluyor. Neyse ki glutensiz beslenip, patatesi de az tükettigim için fritöze devam ?
Kesinlikle katılıyorum. Bize test için yollanan ürünlerde bile ''Gıdaları Kurutuyor'' demekten geri kalmadık ve sevgili @Tesla ustamızla birlikte ülkemizde bu ürünlerin mutfak robotu gibi bir süre kullanılıp sonra raflardaki yerini alacağını ifade etmiştik ki bugünlerde artık air fryer denen bu aletin de artık tansiyonu oldukça düşmüş durumda.

Bazı durumlar için pratik olduğu kesin olmakla birlikte lezzet konusunda kesinlikle sorun teşkil ediyor.
Belirttiğiniz gibi, o patatesin kızgın yağdan geçmesi sağlık konusu istediği kadar tartışılsın kesinlikle lezzeti çok etkiliyor :ok

Kesinlikle katılıyorum. Bize test için yollanan ürünlerde bile ''Gıdaları Kurutuyor'' demekten geri kalmadık ve sevgili @Tesla ustamızla birlikte ülkemizde bu ürünlerin mutfak robotu gibi bir süre kullanılıp sonra raflardaki yerini alacağını ifade etmiştik ki bugünlerde artık air fryer denen bu aletin de artık tansiyonu oldukça düşmüş durumda.

Bazı durumlar için pratik olduğu kesin olmakla birlikte lezzet konusunda kesinlikle sorun teşkil ediyor.
Belirttiğiniz gibi, o patatesin kızgın yağdan geçmesi sağlık konusu istediği kadar tartışılsın kesinlikle lezzeti çok etkiliyor :ok
Kesinlikle, şuan o furyaya katılıp alanlar bedavaya veya 5 10 euroya satıyor. Neyse ki o toplara hiç girmedim. Evimde yer kaplayacak bir şeyin gerçekten işe yarayan ve ihtiyacım olan bir şey olması lazım. ?

Kesinlikle, şuan o furyaya katılıp alanlar bedavaya veya 5 10 euroya satıyor. Neyse ki o toplara hiç girmedim. Evimde yer kaplayacak bir şeyin gerçekten işe yarayan ve ihtiyacım olan bir şey olması lazım. ?
Hocam atacaksın bütün tavuğu bildiğimiz normal fırına, kapağını açmadan ağır ağır pişecek, buharı içinde kalacak, son 10 dakika sıcaklığı maksimum yapıp sosunu verip dışının nar gibi kızarmasını sağlayacaksın, sonra fırından çıkartıp bol sulu ve nar gibi kızarmış tavuğu afiyetle yiyeceksin :D

Hocam atacaksın bütün tavuğu bildiğimiz normal fırına, kapağını açmadan ağır ağır pişecek, buharı içinde kalacak, son 10 dakika sıcaklığı maksimum yapıp sosunu verip dışının nar gibi kızarmasını sağlayacaksın, sonra fırından çıkartıp bol sulu ve nar gibi kızarmış tavuğu afiyetle yiyeceksin :D
O zaman fırını temizleme işi var bir de ben acıkırım hemen yemem lazım. Bekleyemem onu ? ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri