Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Airfel LTXM25N 9000 ve Kaira DTXR25E 9000

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ua_mstf

Yeni Üye
İnceleyenler Kulübü
Herkese merhaba.
Forumda konu açarak klima tavsiyesi istemiştim. @Ali Kemal Eyvaz @Engraulis @Adem Helvacı . Tavsiyelerden olan Airfel klimayı banka kampanyası ile 18.500 TL gibi fiyata 9 taksit 30 haziranda hepsiburada dan aldım. Kaira klima hem şehrimde hem internette satışta yoktu o zamanlarda bayiler 25.000 TL gibi satışa geleceğini söylüyordu. Hepsiburada da stoğa girdiğini görünce gaza geldim 11 temmuzda 20.000 TL ye 9 taksit Kaira'yı da satın aldım. Şimdi ikisi de evde kurulmayı bekliyor.

Dış üniteler aynı ortam şartlarında aynı cepheye montajlanacağı için tam bir kıyaslama yapılabileceğini düşünüyorum. Forumda herkesin yardımlaşmasını görünce benimde katkım olsun diye ölçüm cihazı da buldum bi yerlerden. Aynı anda ölçüm yapmak için şimart veya tapo edinemedim, voltcraft ile elimden geldiğince paylaşım yaparak yeni satın alacaklara yardımcı olmak isterim elimden geldiğince.

1721150312255.jpg1721150372526.jpg

Son düzenleme:
Hocam hayırlı uğurlu olsun
EL4000'i iyi bulmuşsunuz o kadar aradım Türkiye'de bulamadım
Sanırım İkisinide aynı servis kuracak ne zamana verdiler tarihi?

Hocam hayırlı uğurlu olsun
EL4000'i iyi bulmuşsunuz o kadar aradım Türkiye'de bulamadım
Sanırım İkisinide aynı servis kuracak ne zamana verdiler tarihi?
Teşekkür ederim. Dayımın takım çantalarını karıştırırken buldum direk aldım bana lazım bu diyerek 😀. Aslında aynı anda ölçüm yapabilsem daha iyi olacaktı ama tek tek ölçeceğim artık.

Airfel 4 temmuzda teslim oldu bu hafta kurulacağı söylendi ama servis çok yoğun olduğu için Daikin merkez servis değişikliği yapmış yeni transfer ettikleri servis ne zaman kuracak hiç bilmiyorum. Kaira için bugün sms geldi Airfeli transfer ettikleri servis ile aynı servismiş ikisini de aynı servis kuracak ama şuan için tarih belirsiz.

Teşekkür ederim. Dayımın takım çantalarını karıştırırken buldum direk aldım bana lazım bu diyerek 😀. Aslında aynı anda ölçüm yapabilsem daha iyi olacaktı ama tek tek ölçeceğim artık.

Airfel 4 temmuzda teslim oldu bu hafta kurulacağı söylendi ama servis çok yoğun olduğu için Daikin merkez servis değişikliği yapmış yeni transfer ettikleri servis ne zaman kuracak hiç bilmiyorum. Kaira için bugün sms geldi Airfeli transfer ettikleri servis ile aynı servismiş ikisini de aynı servis kuracak ama şuan için tarih belirsiz.
Hadi kazasız belasız hayırlısı diyelim
Kurulurken vakum işine dikkat edin.
Benim arkadaş netten Daikin sensira aldı Haziran 29 gibi gelmiş klima temmuz 14 gibi kuruldu baya yoğunluk var.

Teşekkür ederim. İnşallah vakum işini de sıkıntı çıkartmadan yaparlarsa. Kurulum esnasından ustalarla bunun problemini yaşamak hiç istemiyorum. Olanlar hakkında buradan yazarım yine.

Cok guzel bir sey olmus 2 adet farkli merakla bekliyoruz 😅😅
Bende çok merak ediyorum özellikle aynı cephede yan yana ortam koşulları bire bir aynı olarak. Şu an klimaları kullanmaktan çok bu ölçümleri hesaplamaları yapıp burada paylaşmak daha çok ilgimi çekiyor.

@İlteriş Yılmaz ın imzasında yazan -Sürecin kendisi sonuçtan çok daha kıymetli.- Benim içinde aynen böyle olacak bu sürec.

Birde elektrik faturamdaki değişim süreci ilgimi çekiyor. 😅

Herkese merhaba.
Forumda konu açarak klima tavsiyesi istemiştim. Tavsiyelerden olan Airfel klimayı banka kampanyası ile 18.500 TL gibi fiyata 9 taksit 30 haziranda hepsiburada dan aldım. Kaira klima hem şehrimde hem internette satışta yoktu o zamanlarda bayiler 25.000 TL gibi satışa geleceğini söylüyordu. Hepsiburada da stoğa girdiğini görünce gaza geldim 11 temmuzda 20.000 TL ye 9 taksit Kaira'yı da satın aldım. Şimdi ikisi de evde kurulmayı bekliyor.

Dış üniteler aynı ortam şartlarında aynı cepheye montajlanacağı için tam bir kıyaslama yapılabileceğini düşünüyorum. Forumda herkesin yardımlaşmasını görünce benimde katkım olsun diye ölçüm cihazı da buldum bi yerlerden. Aynı anda ölçüm yapmak için şimart veya tapo edinemedim, voltcraft ile elimden geldiğince paylaşım yaparak yeni satın alacaklara yardımcı olmak isterim elimden geldiğince.

Ekli dosyayı görüntüle 17826Ekli dosyayı görüntüle 17827
İşte tam bir İnceleyenler Kulübü davranışı 😍
Sizi hemen İnceleyenler Kulübü'ne alalım. 💪

İnceleme sürecini merakla bekliyoruz, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. :cak

Bende çok merak ediyorum özellikle aynı cephede yan yana ortam koşulları bire bir aynı olarak. Şu an klimaları kullanmaktan çok bu ölçümleri hesaplamaları yapıp burada paylaşmak daha çok ilgimi çekiyor.

@İlteriş Yılmaz ın imzasında yazan -Sürecin kendisi sonuçtan çok daha kıymetli.- Benim içinde aynen böyle olacak bu sürec.

Birde elektrik faturamdaki değişim süreci ilgimi çekiyor. 😅
Tabi temennimiz faturadaki değişimin oldukça yavaş olması. 😅

Enerjiyi ölçebilen wifi priz alın,telefondan takip edersiniz :D

2 adet akıllı prizalın enerji verisini ordan kontrol edin çok daha pratik olur

Herkese merhaba.
Forumda konu açarak klima tavsiyesi istemiştim. @Ali Kemal Eyvaz @Engraulis @Adem Helvacı . Tavsiyelerden olan Airfel klimayı banka kampanyası ile 18.500 TL gibi fiyata 9 taksit 30 haziranda hepsiburada dan aldım. Kaira klima hem şehrimde hem internette satışta yoktu o zamanlarda bayiler 25.000 TL gibi satışa geleceğini söylüyordu. Hepsiburada da stoğa girdiğini görünce gaza geldim 11 temmuzda 20.000 TL ye 9 taksit Kaira'yı da satın aldım. Şimdi ikisi de evde kurulmayı bekliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 17826Ekli dosyayı görüntüle 17827

Merhaba, airfel i denediniz mi? dis unite sesi nasildir?

Bende klima alma arifesindeyim. Adem abinin videoları izliyorum. Bütçe olarak airfel uygun gibi sizin yorumlarınız ne durum da?

İşte tam bir İnceleyenler Kulübü davranışı 😍
Sizi hemen İnceleyenler Kulübü'ne alalım. 💪

Değerli İlteriş hocam,

Ben geçen günlerde LG UV ArtCool klimamın incelemesini yazdım uzun uzadıya, kimsenin umrunda olmadı.

Hoş, konuyu talebim üzerine kaldırttım. Eklemeler, düzenlemeler yapıyorum da bir kişi "klavyene sağlık" demedi. Sizin burada yeniler sevilmiyor galiba. :hihi

Değerli İlteriş hocam,

Ben geçen günlerde LG UV ArtCool klimamın incelemesini yazdım uzun uzadıya, kimsenin umrunda olmadı.

Hoş, konuyu talebim üzerine kaldırttım. Eklemeler, düzenlemeler yapıyorum da bir kişi "klavyene sağlık" demedi. Sizin burada yeniler sevilmiyor galiba. :hihi
Sevilmez olur mu yahu. Tam aksine yeni gelen herkes başımızın tacı. Muhtemelen gözden kaçmıştır. Siz güzel bir şekilde paylaşın hatta bir süre sonra deneyimlerinizi paylaştıkça sizi İnceleyenler Kulübü'ne alırız. ☺️

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri