Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Airfel Vakumsuz Klima

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Omerrr34

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba
Yaklaşık 8 ay önce airfel klima aldım. Montaja gelen ekip vakum yapmadan klimayı takıp gitti.Evde olmadığım için müdahale edemedim. Servisi aradığımda biz vakum yaptık dedi. Kanıt istediğimde ise siz fotoğraf istiyecektiniz biz size gönderirdik diyip kapattı telefonu. Evdekilere sorduğumda yarım saatte takıp gittiler dedi. Ne bi pompa ya da gaz tüpü getirmediler dedi. Sadece matkap bide alet çantası vardı. Daha sonra Airfel Müşteri hizmetlerini aradığımda ise şikayet talebi oluşturdu. Ardından 1 gün geçti. Kurulumu yapan servis ustabaşı aradı. Yok neymiş 40 yıldır mesleğin içindeymiş klimalar zaten vakumlu vs geliyor vakum gerek yok diyip tekrar vakum yapalım telafi adına diyip konuyu kapattırmaya çalıştı. Ardından Thhye başvurdum. Bu ayın 9 unda ise bilir kişi atandı. Bugün eve geldi. Ev halkına soru sordu gaz tüpü yada pompa benzeri bi makina var mıydı yanlarında diye. Bilir kişi keşke tekrar vakum yapılma teklifini kabul etseydiniz dedi. Ürün kusurlu bir ürüne dönüştüğünü beyan ettim. Isı ölçümlerinin vs yapılmadığını vs tutanağa yazdı. Klimayı yarım saate takıp gittiklerini zaten 20 dk vakum işleminin sürdüğünü tutanağa yazdı.
Thh sonucu ne olur. Bilen arkadaşlar varsa dönüş yaparsa sevinirim.

Fatura tarihinden itibaren işlemlerin tarihlerini sordum.

2024 Ağustos ayında başvurmuşsunuz. Yani fatura tahinden itibaren 6 ay içinde. Kanıtlamak zorunda olan firma durumunda

Savunmalarında vakum yapıldığı kanıtlayan fotoğrafları sundular mı?

4 büyükşehirden birinde mi ikamet. İşlemleriniz uzun sürmüş.

Hocam İstanbul qes

2024 Ağustos ayında başvurmuşsunuz. Yani fatura tahinden itibaren 6 ay içinde. Kanıtlamak zorunda olan firma durumunda

Hocam İstanbul Esenyurttayım. Kanıt sunamadılar. Fotoğraf vs servisten istedim. Ağustosta istediğimde yok dedi. Savunmada da vermemişlerdir.

Hocam zaten savunma kağıdı ellerine gittiğinde beni aradılar. Tekrar vakum yapalım. Size garanti hediye edelim diye.

normal koşullarda firma kanıtlama firma hükümlülüğünde

değişim kararı çıkması lazım.

Değişim kararı sonrasında başka servisten hizmet isteyin. Kurulumu yapanlara şirket ceza uygulayacaktır.

Yok neymiş 40 yıldır mesleğin içindeymiş klimalar zaten vakumlu vs geliyor vakum gerek yok diyip tekrar vakum yapalım telafi adına diyip konuyu kapattırmaya çalıştı.
Şunu söyleyen sözde ''usta''lardan gına geldi artık. Vakum yapmayı bilmediklerini zannetmiyorum da işlerine gelmiyordur muhtemelen. Öğrenmek zorundasınız, nokta. Bitti abi bitti. Bunun kaçışı yok. Ya öğreneceksiniz ya öğreneceksiniz. Her seferinde uğraşmak zorunda mıyız bunlarla? İşi bilen birine denk gelirseniz kıvranır durursunuz işte böyle. @Omerrr34 aman diyeyim vakum yapalım, garanti uzatalım gibi şeylere kanmayın. Sonradan yapılan vakumun hiçbir faydası olmaz. O dış ünite mecbur değişecek.

Son düzenleme:
Bu ayın 9 unda ise bilir kişi atandı. Bugün eve geldi. Ev halkına soru sordu gaz tüpü yada pompa benzeri bi makina var mıydı yanlarında diye. Bilir kişi keşke tekrar vakum yapılma teklifini kabul etseydiniz dedi.

Bilirkişininde bilirkişiye ihtiyacı var.Vakumsuz gaz salınımından sonra vakum yapmanın bir işe yaramayacağınıda bilmiyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri