Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Amazon.com.tr - TCL 65C835 / 33.285,70TL

Arkadaşlar merhaba

Amazonda 65c835 model TCL tv nin fiyatı 33.000 civarında. Normalde bildiğim kadarıyla 40.000 TL civarında olması gerek. Fiyat sanırım yanlış girildi.

İhtiyacı olan sipariş versin bence, 4 adet kalmış :)

https://www.amazon.com.tr/TCL-65C835-inç-MINILED-Google/dp/B0BJFKHYXV?ref_=ast_sto_dp:)
Fiyat büyük ekran arayanlar için iyi ama miniled saysısı 200 civarı az gibi 65 inç için. Samsung 55 inç 576 miniled var. Genelde 65 inçler 1000 civarı oluyor. Birde yabancı forumlarda yazılım sıkıntılı özellikle PS5 için 60 Hz de takılı kalıyor. Firmware bekliyoruz demişler.
Bu TCL yüksek fiyattan bizde çıktı ama Amerikadan bakıyorum. Tam tersi. Bizdeki Vestel gibi orada fiyatları. Diğer ürünlerle arasında ciddi fiyat varkı var. Çok daha ucuz onlardan.

televizyon secimi yapıp almak ta büyük sıkıntı artık. gözüne ne kestiririsen kestir iyi dediğin bir cihazın biraz araştırma sonrası hemen bir sıkıntısı cıkıyor..

televizyon secimi yapıp almak ta büyük sıkıntı artık. gözüne ne kestiririsen kestir iyi dediğin bir cihazın biraz araştırma sonrası hemen bir sıkıntısı cıkıyor..
Cidden oldum olası titiz davranırım elektronik alışverişin de, telefon alırken bile bu kadar kararsız kaldığım olmamıştı.

Ne hikmetse hiç satılmadı sabahta baktım. Aynı 6 tane kalmıştı. Gün bitti Yine baktım şimdi yine aynı Stokta 6 tane var gözüküyor.

Hocam Hayırlısı olsun. Son kararın hangi Modelden yana verdin?
Hâla verebilmiș değilim 55C735 55pus8807 arasındayım ssh yüzünden hatta 1 saat önce sitesinden bana en yakın servisine gittim belki kafam da oturur diye samsung servisiymiș meğer ama tcl de bakıyorlarmıș alırsam kendilerinin mi geleceklerini sordum evet dediler ama o sıra telefon geldi hızlıca güzel modeller evet teknik bilgiyi merkeze sorun görüşmem uzun sürer dedi bende çıktım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri