Amazon üzerinden bir Nuroum markasının V15-AF 2K adlı webcam modelini satın aldım. 13 Aralıkta verdiğim siparişi 22 Aralık, bugün itibariyle elime ulaştırdılar. Paket gelir gelmez açtım ve kurulumunu yaptım ama videoda gördüğüm üzere lensin içinde bir toz tanesi girmiş ve belli oluyor. Normalde Türkiye içinden alsaydım hemen iade ederdim ve uğraşmazdım ama yurtdışından geldiği için iade etsem gitmesi en iyi ihtimalle 1 haftayı bulacak ve onaylanması, paramın yatması derken toplam alış-veriş sürem 1 ayı bulacak. Bu durumu müşteri temsilcilerine de ilettim ve iade edeceğimi ama bu zaman kaybımı nasıl telafi etmeyi planladıklarını sordum. Bana iade etmediğiniz sürece hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ben zaten iade edeceğimi söylemiştim, hatta kendilerine dediğim üzere bana bir mail adresi vermelerini ve kanıtlarımı göndermek istediğimi belirttim. Bana yaptıkları dönüşte kanıt görmeye ihtiyaçları olmadığını ve her türlü sürecin aynı işleyeceğini söylediler. Benim buradaki en büyük mağduriyetim zaman. Çünkü aldığım ürünün parası bana yatmadan yeni ürün alamam zira öğrenciyim ve bir webcam'e ihtiyacım vardı. Bu noktada ne yapmamı önerirsiniz?