Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Ankastre set önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kaizen

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20000
Marka Model Bilgisi
Arçelik
Merhaba,

Yatırım amaçlı aldığım eve ankastre set önerisi bekliyorum. Amacım fiyat performans ürünü almak hatta fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Tabi kalite çok düşmemek kaydıyla. Güncel ürün ve fiyatları hiç bilmiyorum. Siz olsanız hangi seti degerlendirirdiniz? Önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Yatırım amaçlı aldığım eve ankastre set önerisi bekliyorum. Amacım fiyat performans ürünü almak hatta fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Tabi kalite çok düşmemek kaydıyla. Güncel ürün ve fiyatları hiç bilmiyorum. Siz olsanız hangi seti degerlendirirdiniz? Önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Fiyat Performans denince Arçelik grubunu da öne çıkararak Altus markası diyebilirim. Ocağı tercihlerinize göre seçersiniz zaten çok da seçilecek bir şeyi yok.

Fırın kısmında turbo (fanlı) olmasına özen gösterirseniz iyi olur. Bence dikkat edilmesi gereken konu bu. Gerisi lükse kalmış dijital ekran vs. olsun olmasın sizin tercihiniz.

Muhtemelen bir de davlumbaz lazımdır, bunların da belli özellikli yüksek modeller hariç çoğunun iç yapısı aynı, dış görünüşü farklılık gösteriyor. Fırın hariç diğerleri genellikle göze hitap eden ürünler. Davlumbaz modelleri arasındaki çekiş gücünü de karşılaştırabilirsiniz tasarımı beğendikten sonra.

20 bine pek iyi setler kalmadı. Beş para etmez kumtel bile 10 bin oldu gerisini sen düşün. Yinede altus, silverline ferre simfer bunları bakın derim.

Ben ocak ayında arçelikden aldım şey 30 bine şuan 45 bin olmuş

20 bine pek iyi setler kalmadı. Beş para etmez kumtel bile 10 bin oldu gerisini sen düşün. Yinede altus, silverline ferre simfer bunları bakın derim.

Ben ocak ayında arçelikden aldım şey 30 bine şuan 45 bin olmuş
biz silverline kullanıyoruz 5 sene oldu ozellıkle fırından hanım çok memnun.

5 sene önce ne kadar kötü olabilir ki 2-3 sene bile gitse yeter şimdilik işimizi görsün pahalı olmasın diyerek simfer set aldım. O zaman arçeliğin 1/3 fiyatı civarındaydı. Garanti kapsamında 2-3 kere ocağa müdahale edildi. Düzen tutmadı. En son geçen hafta yine bozulunca davlumbaz ile beraber attım. Siemens aldım. Fırın daha az kullanıldığı için mi bilemiyorum hiç bir sorun sıkıntı çıkmadı tertemiz çalışıyor hala.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri