Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Antalya klima önerisi 12.000 Btu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ŞafakAntalya

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
26000
Marka Model Bilgisi
airfel-arçelik-vs
Merhaba,

Benim adım şafak, aranıza yeni katılmış bir kardeşinizim.

Antalyada/Muratpaşa bölgesinde 8.katta oturmaktayım.

Evimiz cephe olarak kötü bir konumda bulunuyor.
Yazları çok sıcak Kışları ise çok soğuk oluyor.
20 m2 Salonum için düşünüyorum.

Aklımda Soğutma amaçlı kullanılmak üzere 2 adet klima var.
Sizlere danışmak istedim. 2 klima arasından hangisi daha uygun ve daha iyi olur ?
Bütçeme uygun olarak yeni tavsiyeler de alabilirim.
Bütçem 26 bin TL ve maalesef çıkabildiğim rakam bu kadar.

Arçelik Ekolojik 12325 12.000 Btu

Airfel LTXM35N 12.000 Btu

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Muhtemel arcelige bulaşma cevapları gelecek. Alacağınız klimada min ve Max BTU değerinin belirtilip belirtilmediğine dikkat edin.
KLima için biraz geç kalmışsınız. Hem klimalar olabildiğince pahalandi hemde temmuz gibi sıcak bir ay geride kaldı. Geçen sene bu ayırdığınız bütçeye orta üst segment bir klimayı rahatlıkla alabiliyorduk.

Merhaba,

Benim adım şafak, aranıza yeni katılmış bir kardeşinizim.

Antalyada/Muratpaşa bölgesinde 8.katta oturmaktayım.

Evimiz cephe olarak kötü bir konumda bulunuyor.
Yazları çok sıcak Kışları ise çok soğuk oluyor.
20 m2 Salonum için düşünüyorum.

Aklımda Soğutma amaçlı kullanılmak üzere 2 adet klima var.
Sizlere danışmak istedim. 2 klima arasından hangisi daha uygun ve daha iyi olur ?
Bütçeme uygun olarak yeni tavsiyeler de alabilirim.
Bütçem 26 bin TL ve maalesef çıkabildiğim rakam bu kadar.

Arçelik Ekolojik 12325 12.000 Btu

Airfel LTXM35N 12.000 Btu

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Merhaba
Cepheden ziyade yalıtımda yok sanırım birde en son kattamı kalıyorsunuz

Merhaba
Cepheden ziyade yalıtımda yok sanırım birde en son kattamı kalıyorsunuz
Merhaba,

10 Katlı bir binanın 8.katında bulunmaktayım. Epey eski bir bina, yalıtımın sağlam olduğunu düşünmüyorum. pimapenler bile bir o kadar dandik maalesef. Tam 20 m2 salonum mevcut cephe gereği önümüz seralar ve 5 km kadar hiç uzun bir bina yok. Dolayısı ile güneş direkt bize geliyor

Merhaba,

10 Katlı bir binanın 8.katında bulunmaktayım. Epey eski bir bina, yalıtımın sağlam olduğunu düşünmüyorum. pimapenler bile bir o kadar dandik maalesef. Tam 20 m2 salonum mevcut cephe gereği önümüz seralar ve 5 km kadar hiç uzun bir bina yok. Dolayısı ile güneş direkt bize geliyor
Hocam size Arçelik yaramaz
Kapasitesi iyi ürünlere bakmanız lazım

Bosh,Airfel,sigma plus,gree fairy,midea xreme araştırıp görüşün bütçenize hangisi müsaitse servis konusunda hangisini beğenirseniz ona bakın

Kapı kapalı bir 20m2 salonu 9 btu gerçek 9 luk bir ürün klima rahat karşılar.

Bosch'a Bosch servisleri
Airfele Daikin

Gree fairy'ye gree ( gree nin hava debisi yüksek bir tık sesli gelebilir size ama güçlü klimadır.

Sigma plus serilerine iklimsa
Midea serilerine fg europe nin yerel servisleri bakar.

Saydığım ürünler güçlü güzel ürünler.

Son düzenleme:
Hocam size Arçelik yaramaz
Kapasitesi iyi ürünlere bakmanız lazım

Bosh,Airfel,sigma plus,gree fairy,midea xreme araştırıp görüşün bütçenize hangisi müsaitse servis konusunda hangisini beğenirseniz ona bakın

Kapı kapalı bir 20m2 salonu 9 btu gerçek 9 luk bir ürün klima rahat karşılar.

Bosch'a Bosch servisleri
Airfele Daikin
Gree fairy'ye gree
Sigma plus serilerine iklimsa
Midea serilerine fg europe nin yerel servisleri bakar.
Listeden bütçeme en uygunu airfel. Servisi ile ilgili biraz araştırma yapıp airfel almayı düşünüyorum.
Verdiğiniz değerli bilgiler için herkese çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim

Listeden bütçeme en uygunu airfel. Servisi ile ilgili biraz araştırma yapıp airfel almayı düşünüyorum.
Verdiğiniz değerli bilgiler için herkese çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim
Airfel servisi hoşunuza gitmezse
Bosch servisleri ilede görüşme yapabilirsiniz.
Bosch un klimasıda aynı donanıma sahip ikiside aynı midea üretimi sadece markası farklı

Evet yorumları pek iç açıcı değil aslında airfel servisinin.

Bosch olarak bütçeme uygun bu klimayı bulabildim. Çok fazla model olduğu için tekrardan sormak istedim.
Sizce airfel ile aynı şekilde işimize yarar mı ? Şimdiden teşekkür ederim

Bosch Climate 2000 CL2000U W 35 E 12000 BTU

Bosch olarak bütçeme uygun bu klimayı bulabildim. Çok fazla model olduğu için tekrardan sormak istedim.

Attığım sigma bütçenize uymadımı?

Attığım sigma bütçenize uymadımı?
Merhaba ali bey,

Sigma benim aslında ilk tercihimdi fakat diğer bosch ve airfel klimalara göre şikayet sayısı çok fazla geldi açıkçası. Servis konusunda bir bilgim yok ama arama sağlayacağım şimdi servisini de şimdi gördüm yorumunuzu da teşekkür ediyorum.

Antalya Midea bayisi 12000 btu klima için 27 bin lira diyordu.Midea bayilerini arayıp fiyat alın isterseniz.

Şafak Hanım eğer internetteki Yorumlara bakarsanız her markada olumsuz yorum var. Kimisi klimadan şikayetçi Kimisi servisinden şikayetçi. Ben de klima arayışı içerisindeyim Ben de evime 12000 btu luk ya airfel alacağım ya da midea alacam. Hangisinde iyi bi kampanya görürsem tercihimi ondan yana kullanacağım. Bu yaz geçti artık Eylül Ekim gibi klima fiyatları düşmeye başlayınca tercihimi yapacağım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri