Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Arçelik 278551 Buzdolabını Severek Aldım Hüsrana Uğradım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Pharaoh23

Meraklı
Meraklı
Marka Model Bilgisi
Arçelik 278551 EI
Herkese merhabalar,

Öncelikle foruma yeni kayıt oldum herkese hayırlı forumlar dilerim. Adem hocamı uzun süredir severek takip ederdim kayıt olmak bugüne kısmetmiş, kendisine başarılarının devamını dilerim ve diğer forumda emeği geçenlere tabi ki :) Siz uzmanlardan 2 konuda destek rica edecektim. Birincisi 13 yıllık Hotpoint-Ariston buzdolabımı severek kullanırken elektrik git gel durumunda kart problemi yüzünden hurdaya çıkarma durumu oldu bende çok araştırdım aileme uygun olan Arçelik 278551 EI model dolabı satın aldım indirimden uyguna geldi diye tercih ettim bu modeli farklı bir buzdolabı önerir misiniz yoksa bu model iyi midir ? İkinci ve asıl problem ise teknik bir konu. Dolabın sitesinde pro smart inverter motor için standart kompresöre göre 4 kat sessiz olduğu söylenmiş fakat geldiği günden beri evde kavga gürültü var nedeni ise mutfaktan evin içine dağılan titreşimli gürültü mü diyeyim, uğultu mu diyeyim bilemedim çok rahatsız ettiğini rahatlıklar söyleyebilirim ama. Yetkili servis gelene kadar birkaç gün kullanalım sıfır motordur diye 5 gün idare ettik düzelme olmayınca teknik servis geldi. Bu sesin 35 desibel olduğunu, zaman zaman 50 desibellere çıkabileceğini ve inverter motorun standart motora göre daha yüksek seviyede çalıştığını söyledi benim hiç aklıma yatmadı. Dolabı değişim mi yaptırayım veya iade mi talep edeyim çok kararsız kaldım iade etsem yeniden alabileceğim bize uygun dolap modeli yok ve iade kolay sonuçlanır mı acaba ? Ayrıca motorun yan kısmında (3.görsel) benim gördüğüm siyah tellerin fazlalığı olurdu burada ufacık parça koymuşlar alan kocaman boş kalmış soğutucu pervane bile yok eriyen sular ile mi soğuyor diye düşündüm ben ne dersiniz ? Dolabın soğutması çok iyi fakat bu gürültüden dolayı elden çıkarma durumuna kadar geldim desteklerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20230928_033447.jpg
    IMG_20230928_033447.jpg
    63.5 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20230928_033453.jpg
    IMG_20230928_033453.jpg
    58.9 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20230928_033513.jpg
    IMG_20230928_033513.jpg
    55.4 KB · Görüntüleme: 109
Yen dolap gelince kompresörünün fotoğrafını paylaşın tekrar. Dolabın ısısı oturana kadar kompresör tam kademede çalışır ısı dengelenince kompresörde kademesini düşürür.
Yeniden selamlar hocam, değişim dolap cumartesi günü teslim edildi. Yeni kompresörün görselini istediğin için paylaştım. Bizi rahatsız eden gürültünün kaynak noktasını buldum, kompresör değilmiş. Dondurucu kısmında bir sıkıntı var kapağa baskı uygulayınca o rahatsız edici uğultu şeklinde olan gürültü kesiliyor. Ayak ayarları ile oynadım, sağa sola çevirdim dolabı yine düzelmiyor dondurucu kapağında kronik bir üretim sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yeni gelen dolabın sağ tarafında bayağı göçük görüntüleri var kondanser izleri belli gelen ekibe söyledim normal diyeceklerini biliyordum öyle de dediler. Değişime verdiğim dolapta böyle bir problem yoktu ama. Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersin hocam ? Gürültü bir hayli rahatsız edici ilk baştada söylediğim gibi mutfağın kapısını sürekli kapatmak durumunda kalıyorum.

Ekli dosyalar

• 1696843288708.jpg
    1696843288708.jpg
    50.7 KB · Görüntüleme: 28
Yeniden selamlar hocam, değişim dolap cumartesi günü teslim edildi. Yeni kompresörün görselini istediğin için paylaştım. Bizi rahatsız eden gürültünün kaynak noktasını buldum, kompresör değilmiş. Dondurucu kısmında bir sıkıntı var kapağa baskı uygulayınca o rahatsız edici uğultu şeklinde olan gürültü kesiliyor. Ayak ayarları ile oynadım, sağa sola çevirdim dolabı yine düzelmiyor dondurucu kapağında kronik bir üretim sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yeni gelen dolabın sağ tarafında bayağı göçük görüntüleri var kondanser izleri belli gelen ekibe söyledim normal diyeceklerini biliyordum öyle de dediler. Değişime verdiğim dolapta böyle bir problem yoktu ama. Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersin hocam ? Gürültü bir hayli rahatsız edici ilk baştada söylediğim gibi mutfağın kapısını sürekli kapatmak durumunda kalıyorum.
Göçük olan yerlerin fotoğraflarını da paylaşır mısınız?

@Adem Helvacı Abim senden bir ricam var, Arçelik servisinde tanıdığın varsa 278552 EI model yeni 2023 model dolabın kompresöründe hangi marka kullanılmış öğrebilir misin acaba ? Genel merkezi arıyorum bayilere soruyorum bilgimiz yok diyorlar sattıkları ürünün kompresörünü bilmiyorlar. Öğrenebilirsen çok memnun olurum yarın servis gelecek ona göre talep ileteceğim teşekkürler :)

Servis çağıracaksınız göstereceksiniz sesi nasıl kestiğinizi. Kapı değişimiyle hallolur tahminimce.
Murat hocam yeniden selamlar, hayırlı akşamlar. 2. sorunlu dolapta değişim sürecine girdi yeni model olan 278552 EI ile değişimini talep ettim genel merkez tarafından onaylandı ve nihayet bugün eve teslim edildi. Yine bir tarafında vuruk gibi birşey var el ile hissediliyor onu geçtim bu yeni modelde motor bölümünü sac malzeme ile kapatmışlar açıp inceleyeyim dedim kompresöre de bakarım diye farklılıklar gördüm. 278551 modelde hatırlarsan su soğutmalı sistem vardı bunda büyük radratör gibi parça koyulmuş ve fan eklenmiş. Onların dışında embraco fakat made in avustralya filan yazmıyor, yazıları farklı ayrıca fark ettim ki 4 tane sabitleyici vidanın 1 tanesi yerinde yok. İlgili görselleri ekliyorum, bıktım bu arçelik işçiliğinden. Son olarak önceki gelen 2 dolap hem araçta dik taşınmıştı hemde eve kadar dik taşındı. Bu yeni gelen dolabı küçüçük aracın arkasına yatay şekliyle koyup getirdiler kapıda kavga ettik servis müdürü ile görüştüm niye böyle yaptınız diye sorun olmaz 3 - 4 saat bekleyin öyle çalıştırın filan dedi rahatsız oldum bu konudan seninde yorumlarını almak isterim teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20231016_185738.jpg
    IMG_20231016_185738.jpg
    58.2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20231016_185902.jpg
    IMG_20231016_185902.jpg
    68.2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20231016_185755.jpg
    IMG_20231016_185755.jpg
    55.6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20231016_190740.jpg
    IMG_20231016_190740.jpg
    47.9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20231016_190731.jpg
    IMG_20231016_190731.jpg
    46.6 KB · Görüntüleme: 48
Murat hocam yeniden selamlar, hayırlı akşamlar. 2. sorunlu dolapta değişim sürecine girdi yeni model olan 278552 EI ile değişimini talep ettim genel merkez tarafından onaylandı ve nihayet bugün eve teslim edildi. Yine bir tarafında vuruk gibi birşey var el ile hissediliyor onu geçtim bu yeni modelde motor bölümünü sac malzeme ile kapatmışlar açıp inceleyeyim dedim kompresöre de bakarım diye farklılıklar gördüm. 278551 modelde hatırlarsan su soğutmalı sistem vardı bunda büyük radratör gibi parça koyulmuş ve fan eklenmiş. Onların dışında embraco fakat made in avustralya filan yazmıyor, yazıları farklı ayrıca fark ettim ki 4 tane sabitleyici vidanın 1 tanesi yerinde yok. İlgili görselleri ekliyorum, bıktım bu arçelik işçiliğinden. Son olarak önceki gelen 2 dolap hem araçta dik taşınmıştı hemde eve kadar dik taşındı. Bu yeni gelen dolabı küçüçük aracın arkasına yatay şekliyle koyup getirdiler kapıda kavga ettik servis müdürü ile görüştüm niye böyle yaptınız diye sorun olmaz 3 - 4 saat bekleyin öyle çalıştırın filan dedi rahatsız oldum bu konudan seninde yorumlarını almak isterim teşekkürler.
Kondanserin olması sevindirici. Motordan yana yine şüphemiz yok Embraco olması iyi. Kompresörün o vidası için servise söylerseniz o vidadan takarlar oraya demekki fabrikada takılmamış. Gövdesinin tam olarak neresinde vuruk var? Net bir fotoğraf paylaşırsanız güzel olur. Dolabın yatık taşınmasından da bir sorun olacağını sanmıyorum. Dedikleri gibi 3-4 sat bekleyip ekovat yağının çökmesini bekleyip fişe takabilirsiniz.

Kondanserin olması sevindirici. Motordan yana yine şüphemiz yok Embraco olması iyi. Kompresörün o vidası için servise söylerseniz o vidadan takarlar oraya demekki fabrikada takılmamış. Gövdesinin tam olarak neresinde vuruk var? Net bir fotoğraf paylaşırsanız güzel olur. Dolabın yatık taşınmasından da bir sorun olacağını sanmıyorum. Dedikleri gibi 3-4 sat bekleyip ekovat yağının çökmesini bekleyip fişe takabilirsiniz.
kondanser artık hiçbir markada ve modelde konmuyor olarak forum yazışmalarında algılamıştım. Bazı modellerde devam ediyor.
Arçelik 278552 EI No Frost Buzdolabı

@Pharaoh23 hayırlı olsun.
Proshelf özelliğini tanıtım yazısına bakınca gördüm.
Üstünde yük varken kullanmayı denediniz mi?
Rafta dolu tencere kaldırabilecek mi kaldıraç.

İnceleyip genel anlamda sorun yok diyorsan sevindim hocam. Yandan ışık tutuyorum ezik belli olmuyor ele geliyor hissedilir derecede birde canlı gözle farklı açılardan bakınca görülüyor onun için servis yetkilisi direk bakıp sisteme giriyor hatalı ürün diye çokta önemli değil ayıp oranında bedel indirimi isteyebilirim onun için. 6 saat oldu yeni taktım şimdi iyice otursun dedim bakalım sorun olmazsa devam sorun varsa artık 3. dolap olduğu için iade edip "Siemens KG76NCIE0N" model dolap indirimde onu almaya çalışacağım artık. Sorun olursa veya olmazsa konuyu tekrardan güncellerim desteğin için teşekkürler hocam iyi geceler :)

kondanser artık hiçbir markada ve modelde konmuyor olarak forum yazışmalarında algılamıştım. Bazı modellerde devam ediyor.
Arçelik 278552 EI No Frost Buzdolabı

@Pharaoh23 hayırlı olsun.
Proshelf özelliğini tanıtım yazısına bakınca gördüm.
Üstünde yük varken kullanmayı denediniz mi?
Rafta dolu tencere kaldırabilecek mi kaldıraç.
Teşekkürler hocam hakkımızda hayırlısı olacaksa olsun inşallah yoksa bu son dolap. Proshelf evet güzel özellik ama ağırlık kaldırmıyor kırılacak gibi oluyor bende zorlayamıyorum. Tencere en alt raf için uygun proshelf için baharat vb fazla kullanılmayan ürünler kullanılabilir.

Soğutmak için bilgisayar kasa fanı mı koymuşlar? Eski Arçelik dolabımızdaki fan böyle değildi. Kompresörde 1 vida eksik görünüyor. Sanırım bilerek böyle yapıyorlar. Arçelik 570505 EB model buzdolabımızın ve derin dondurucumuzun kompresör ayaklarının birisi vidasız. Titreşimi azaltmak için yapılmış diye düşündüm. Bizim dolapta da yan kısımlarda elle hissedilen göçük tarzı dalgalanmalar var, hatta kullandıkça daha da belirgin oldular. Beyaz renk olduğu için bakınca anlaşılmıyor.

İnceleyip genel anlamda sorun yok diyorsan sevindim hocam. Yandan ışık tutuyorum ezik belli olmuyor ele geliyor hissedilir derecede birde canlı gözle farklı açılardan bakınca görülüyor onun için servis yetkilisi direk bakıp sisteme giriyor hatalı ürün diye çokta önemli değil ayıp oranında bedel indirimi isteyebilirim onun için. 6 saat oldu yeni taktım şimdi iyice otursun dedim bakalım sorun olmazsa devam sorun varsa artık 3. dolap olduğu için iade edip "Siemens KG76NCIE0N" model dolap indirimde onu almaya çalışacağım artık. Sorun olursa veya olmazsa konuyu tekrardan güncellerim desteğin için teşekkürler hocam iyi geceler :)
Bence değiştirmenize gerek yok. O vuruk gözle belli oluyorsa ve +4 yıl garanti yaptırmadıysanız Arçelik'e talepte bulunabilirsiniz. Dolabın yanında vuruk var değişimini ya da mevcut dolaba ücretsiz +4 yıl ek garanti istiyorum tarzında. Gözle belli de olmuyorsa kullanın derim.

Bence değiştirmenize gerek yok. O vuruk gözle belli oluyorsa ve +4 yıl garanti yaptırmadıysanız Arçelik'e talepte bulunabilirsiniz. Dolabın yanında vuruk var değişimini ya da mevcut dolaba ücretsiz +4 yıl ek garanti istiyorum tarzında. Gözle belli de olmuyorsa kullanın derim.
Önerin için teşekkürler hocam, dolap öyle bi mobilya içerisinde durmadığı için açıkta duruyor. Darbeli kısımda her mutfağa girip çıkarken bariz belli oluyor. Sadece bir yerde de 1 tanesi büyük diğerleri ufak ufak bunu nasıl beceriyorlar anlamış değilim fabrikada dikkat edilmiyor bence. Yarın servis gelsin o da sıkıntı artık bu durumdan direk iade açacak bence :) Ancak senin dediğin talebi sunarsam öyle sisteme girebilir.

Önerin için teşekkürler hocam, dolap öyle bi mobilya içerisinde durmadığı için açıkta duruyor. Darbeli kısımda her mutfağa girip çıkarken bariz belli oluyor. Sadece bir yerde de 1 tanesi büyük diğerleri ufak ufak bunu nasıl beceriyorlar anlamış değilim fabrikada dikkat edilmiyor bence. Yarın servis gelsin o da sıkıntı artık bu durumdan direk iade açacak bence :) Ancak senin dediğin talebi sunarsam öyle sisteme girebilir.
Dolabın soğutmasında ve kompresörünün sesinde felan bir sorun yoksa bence boşuna daha uğraşmayın. Servise ücretsiz +4 yıl ek garanti talebinizi söyleyin derim. Gerisi size kalmış.

Dolabın soğutmasında ve kompresörünün sesinde felan bir sorun yoksa bence boşuna daha uğraşmayın. Servise ücretsiz +4 yıl ek garanti talebinizi söyleyin derim. Gerisi size kalmış.
İyi geceler Murat hocam, servis dün geldi, direk içeriye girer girmez sizin toplam tutar 100 bini geçti bu sebeple iade açalım dedi. Darbeli yeri gösterdim evet doğru var hemen resmini çekti raporuna kaydetti iade etmesek başka çözüm yolu var mı dedim +4 yıl garanti hediye verilir dedi ama onuda versek ilerleyen süreçte darbeden dolayı sıkıntı yaratırsınız bize dedi ne demek istiyorsun dedim biz iade yapalım siz rahatsız olmayın dedi. Kompresörün 1 tane vidasının olmadığını söyledim evet öyle olması lazım ama dış kısımdan bir tanesi eksik olur sendeki arka taraftan eksik olmuş yanlış dedi. Nitekim gitti evden sonra servis aradı dedi IBAN bilgilerinizi iletin genel merkeze ileteceğiz diye vermedim bekledim. Şimdi durum çok karıştı hocam. Ben uygun fiyata aldım dolabı yani 278551 modelini fakat 1 aydır tabiri caizse anam ağladı. Mutfak dar olduğu için eski arızalı dolabı antrede bekletiyorum onunla idare etmeye çalışıyorum işten izin al gel hem vakit hem de manevi kayıp oldu yani. Yeni 278552 model dolabın değişim faturasında 40 bin fiyat yazıyor benim istediğim 40 bin vereceklerse o parayı alıp şuan indirimde olan Siemens KG76PAICON model dolabı satın alayım. Burada öğrendiğime göre panasonic kompresör kullanılıyormuş ve iyiymiş. Litre olarak biraz küçük olsa da idare edeceğim artık. Ama gidipte Arçelik bana ilk satın aldığım dolabın ücret iadesini yaparsa üstüne 6 - 7 bin kadar koymam gerekiyor bu da olmaması lazım çünkü beni mağdur ettiler. Senin de düşüncelerini almak isterim ne tavsiye edersin ?

İyi geceler Murat hocam, servis dün geldi, direk içeriye girer girmez sizin toplam tutar 100 bini geçti bu sebeple iade açalım dedi. Darbeli yeri gösterdim evet doğru var hemen resmini çekti raporuna kaydetti iade etmesek başka çözüm yolu var mı dedim +4 yıl garanti hediye verilir dedi ama onuda versek ilerleyen süreçte darbeden dolayı sıkıntı yaratırsınız bize dedi ne demek istiyorsun dedim biz iade yapalım siz rahatsız olmayın dedi. Kompresörün 1 tane vidasının olmadığını söyledim evet öyle olması lazım ama dış kısımdan bir tanesi eksik olur sendeki arka taraftan eksik olmuş yanlış dedi. Nitekim gitti evden sonra servis aradı dedi IBAN bilgilerinizi iletin genel merkeze ileteceğiz diye vermedim bekledim. Şimdi durum çok karıştı hocam. Ben uygun fiyata aldım dolabı yani 278551 modelini fakat 1 aydır tabiri caizse anam ağladı. Mutfak dar olduğu için eski arızalı dolabı antrede bekletiyorum onunla idare etmeye çalışıyorum işten izin al gel hem vakit hem de manevi kayıp oldu yani. Yeni 278552 model dolabın değişim faturasında 40 bin fiyat yazıyor benim istediğim 40 bin vereceklerse o parayı alıp şuan indirimde olan Siemens KG76PAICON model dolabı satın alayım. Burada öğrendiğime göre panasonic kompresör kullanılıyormuş ve iyiymiş. Litre olarak biraz küçük olsa da idare edeceğim artık. Ama gidipte Arçelik bana ilk satın aldığım dolabın ücret iadesini yaparsa üstüne 6 - 7 bin kadar koymam gerekiyor bu da olmaması lazım çünkü beni mağdur ettiler. Senin de düşüncelerini almak isterim ne tavsiye edersin ?
Bence ücretsiz +4 yılı alıp motorun eksik vidasını yerine taktırmak daha mantıklı. Tekrar iade tekrar yeniden almak işi gereksiz uzatır. Bu dolap şu anda çalışıyor mu? Eğer çalışıyorsa soğutmasından memnun musunuz?

Bence ücretsiz +4 yılı alıp motorun eksik vidasını yerine taktırmak daha mantıklı. Tekrar iade tekrar yeniden almak işi gereksiz uzatır. Bu dolap şu anda çalışıyor mu? Eğer çalışıyorsa soğutmasından memnun musunuz?
Evet çalışıyor hocam ama bir önceki dolap gibi değil. Diğerinde aynı kompresör olmasına rağmen sürekli çalışıp gürültü yapıyordu bunda o gürültü yok ara ara çok az çalışıyor sadece soğutma fanı ses yapıyor ona da eyvallah diyorum o kadar problem değil. Diğer dolapta salona kadar gürültü geliyordu yani. Soğutması fabrika ayarında 4 dereceye -18 olarak çalışıyor. Bence soğutması güzel. Uğraş konusunda o kadar uğraşıp bekledim düzgün birşey olacaksa 1 hafta daha uğraşır yeni dolabı alırım onda sıkıntı yok. Burada amacım buzdolabı rahat 10 yıl gidiyor cep telefonu veya farklı birşey değil ki 2 - 3 yılda bir değişelim aldım mı uzun süre kullanmak zorundayım artık dolabı başka alternatif olmayacak. Şuan işin başında olduğum için eziyete katlanayım diyorum umarım beni anlıyorsundur. Eğerki en son gelen fatura tutarı olan 40 bin verirlerse benim zararım değil karım olacak hatta. BSH grubundan dolap almayı düşünmüyordum ama bu olaylar olunca araştırıp bu modele karar kıldım. Alt ve üst için hızlı soğutma, Eco modu, Wifi - Bluetooth gibi farklılıklardan dolayı bu yeni model Siemens dolabı olur diye düşündüm tabi içinde ekstra raf almam gerekecek.

Evet çalışıyor hocam ama bir önceki dolap gibi değil. Diğerinde aynı kompresör olmasına rağmen sürekli çalışıp gürültü yapıyordu bunda o gürültü yok ara ara çok az çalışıyor sadece soğutma fanı ses yapıyor ona da eyvallah diyorum o kadar problem değil. Diğer dolapta salona kadar gürültü geliyordu yani. Soğutması fabrika ayarında 4 dereceye -18 olarak çalışıyor. Bence soğutması güzel. Uğraş konusunda o kadar uğraşıp bekledim düzgün birşey olacaksa 1 hafta daha uğraşır yeni dolabı alırım onda sıkıntı yok. Burada amacım buzdolabı rahat 10 yıl gidiyor cep telefonu veya farklı birşey değil ki 2 - 3 yılda bir değişelim aldım mı uzun süre kullanmak zorundayım artık dolabı başka alternatif olmayacak. Şuan işin başında olduğum için eziyete katlanayım diyorum umarım beni anlıyorsundur. Eğerki en son gelen fatura tutarı olan 40 bin verirlerse benim zararım değil karım olacak hatta. BSH grubundan dolap almayı düşünmüyordum ama bu olaylar olunca araştırıp bu modele karar kıldım. Alt ve üst için hızlı soğutma, Eco modu, Wifi - Bluetooth gibi farklılıklardan dolayı bu yeni model Siemens dolabı olur diye düşündüm tabi içinde ekstra raf almam gerekecek
İade edilecek tutarı öğrenin ona göre yaparsınız işlemi. Tahminimce ilk fatura üzerinden iade yaparlar.

İade edilecek tutarı öğrenin ona göre yaparsınız işlemi. Tahminimce ilk fatura üzerinden iade yaparlar.
Hocam söylenilene de inanmam ki ben evet en sonki faturaya göre işlem yaparız derler bi bakarım ilk aldığım rakam gelir gel de o saatten sonra uğraş dur. Neyse yarın servis müdürü ile bi görüşücem öncesinde senden bi fikir almak istedim, Siemens KG76PAICON için bir yorumun var mıdır ?

Hocam söylenilene de inanmam ki ben evet en sonki faturaya göre işlem yaparız derler bi bakarım ilk aldığım rakam gelir gel de o saatten sonra uğraş dur. Neyse yarın servis müdürü ile bi görüşücem öncesinde senden bi fikir almak istedim, Siemens KG76PAICON için bir yorumun var mıdır ?
Panasonic kompresörlü BSH grubunun üst segment dolaplarından.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri