Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Arçelik 283615 eı Buzdolabı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Aydın33

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, bosch, Siemens, profilo buzdolabı düşünürken. Arçelik buzdolabı aldım. Arçelik 283615 eı modeli hakkında yorumlarınız nasıl olur? İki gündür kullanıyoruz soğutması iyi, ses bana az geliyor ama eşim sesiniz çok olduğunu söylüyor.Ses olayı göreceli galiba:) Kompresör modelini, markasını göremiyorum. Onun hakkında bilgi veremicem. 41 bin TL ye aldım. Değerlendirmeleriniz için teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• 20240912_161733.jpg
    20240912_161733.jpg
    41.2 KB · Görüntüleme: 15
  • 20240912_171216.jpg
    20240912_171216.jpg
    51.3 KB · Görüntüleme: 15
  • 20240912_171306.jpg
    20240912_171306.jpg
    59.3 KB · Görüntüleme: 15

Soru Cevap Arçelik 283615 eı Buzdolabı

Arçelik'in üst modellerini severim ama fiyatları BSH'la kafa kafaya. Böyle olunca da mecbur Bosch-Siemens grubuna yöneliyorum son zamanlarda önerilerim de. Millet yerli milli olsun diyor fakat yerli firmalarımız yerli tüketicileri önemsemiyor. Dolabı öne çekip arka alt tarafından kompresörün fotoğrafını çekip paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, bosch, Siemens, profilo buzdolabı düşünürken. Arçelik buzdolabı aldım. Arçelik 283615 eı modeli hakkında yorumlarınız nasıl olur? İki gündür kullanıyoruz soğutması iyi, ses bana az geliyor ama eşim sesiniz çok olduğunu söylüyor.Ses olayı göreceli galiba:) Kompresör modelini, markasını göremiyorum. Onun hakkında bilgi veremicem. 41 bin TL ye aldım. Değerlendirmeleriniz için teşekkür ediyorum.
Arka tarafında motor kısmını resmini çekerseniz daha iyi olur ama büyük ihtimalle embraco kompresör vardır.
Normal şartlar'da güzel buzdolabı fiyat olarak'da gayet uygun almışınız

Arçelik'in üst modellerini severim ama fiyatları BSH'la kafa kafaya. Böyle olunca da mecbur Bosch-Siemens grubuna yöneliyorum son zamanlarda önerilerim de. Millet yerli milli olsun diyor fakat yerli firmalarımız yerli tüketicileri önemsemiyor. Dolabı öne çekip arka alt tarafından kompresörün fotoğrafını çekip paylaşırsanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• 20240912_195406.jpg
    20240912_195406.jpg
    95.8 KB · Görüntüleme: 22
Çözüm
Kağıt üzerinde yazılan ses desibeline göre çok sesli olmaması gerek. Fakat benim gördüğüm yorumlar da biraz sesli diyenleri gördüm sizin gibi ama ileryen zaman da sesi aynı olur gibi. Umarım ek garanti aldınız hocam
Yok hocam ek garanti almadım. Anladığım kadarıyla pek güven veren bir marka değil. Ses artarsa ve soğutma perfonması düşerse farklı bir marka taktırabilirmiyim?

Evet ama gerek yok. Ek garanti alın daha iyi olur
Hocam @Adem Helvacı paylaşımında arçeliğe dolaplar soğutmuyor diye şikayetler olmuş. 2024 montaj için lg kompresör sipariş edilmiş, onların takılması gerekiyordu. Benim kısmetime çin malı denk geldi. Gelecek yaz dolabın soğutması iyi olmazsa direk kompresör değişim talabinde bulunayım mı?

Hocam resimi yükledim. Jiaxipera vtb1113y kompresör için yorumunuz ne olur? Çok mu kalitesiz? On üzerinden kaç puan verirsiniz?

Hocam resimi yükledim. Jiaxipera vtb1113y kompresör için yorumunuz ne olur? Çok mu kalitesiz? On üzerinden kaç puan verirsiniz?
Kalitesiz değil Jia kompresörler. O 2 yıl önce sürekli arıza yapan kompresörlerdeki muhabbet dahi Arçelik mühendislerinin gerekenden düşük kapasitede kompresör koymalarından kaynaklıydı. Sıcak yaz zamanlarında da sürekli soğutmak için çalışıp arıza yaptılar. Fabrikanın da ağzı yandı Embraco marka kompresörlerle değişti hep. Sesi de az demişsiniz sizlik bir mesele yok artık. Sadece kendinizi güvenceye almak adına garantisini 4 yıl daha uzatın 7 yıl kafanız rahat kullanın. Tekrar diyorum Jia kötü bir üretici değildir oradaki hata mühendislik hatasıydı küçük motor koymuşlar dolaplara o yüzden zorlandılar ve yandılar.

Kalitesiz değil Jia kompresörler. O 2 yıl önce sürekli arıza yapan kompresörlerdeki muhabbet dahi Arçelik mühendislerinin gerekenden düşük kapasitede kompresör koymalarından kaynaklıydı. Sıcak yaz zamanlarında da sürekli soğutmak için çalışıp arıza yaptılar. Fabrikanın da ağzı yandı Embraco marka kompresörlerle değişti hep. Sesi de az demişsiniz sizlik bir mesele yok artık. Sadece kendinizi güvenceye almak adına garantisini 4 yıl daha uzatın 7 yıl kafanız rahat kullanın. Tekrar diyorum Jia kötü bir üretici değildir oradaki hata mühendislik hatasıydı küçük motor koymuşlar dolaplara o yüzden zorlandılar ve yandılar.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Takılan kompresör belki buzdolabının sorunlarının ortadan kaldıracak güçtedir. Montoj tarihi 2024 nisan olduğunu söyledi servis.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Takılan kompresör belki buzdolabının sorunlarının ortadan kaldıracak güçtedir. Montoj tarihi 2024 nisan olduğunu söyledi servis.
Artık iş şans meselesi. Eski üretim kalitesi hiç bir markada kalmadı. Aynı dolabı siz 10 yıl kullanırsınız başka biri 10 gün kullanır bozulur. Kime ne önereceğimizi şaşırıyoruz bizde. Umarım şansınız yaver gider başınız ağrımaz.

Artık iş şans meselesi. Eski üretim kalitesi hiç bir markada kalmadı. Aynı dolabı siz 10 yıl kullanırsınız başka biri 10 gün kullanır bozulur. Kime ne önereceğimizi şaşırıyoruz bizde. Umarım şansınız yaver gider başınız ağrımaz.
Herşey için çok teşekkür ediyorum. Almadan önce buradan yardım isteseydim daha iyi bir marka model alabilirdim ama artık hayırlısı diyelim:)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri