Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima ARÇELİK KLİMAYI KAYBETMİŞ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Bu işlemler sırasında hiç video kaydı aldınız mı ? çünkü bu olurken ben şahsen evin içinde video kaydı alır, sonrasında da polis çağırır evime zarar verdiler kendilerinden de şikayetçiyim deyip şikayetçi olurdum. Verdikleri hasar karşılığı da kimse artık ustası çırağı bilmemnesi senet imzalatır öyle bırakırdım giderlerdi. Yoksa bu iş öyle kolay kolay bitmezdi. Yani şu olay çok ciddi birşey.
Video çekip bana yollasın diye bu nedenle söyledim, Arçeliğe kurumsal kanaldan bastırıp zarar tazmini sağlarız.

Denetleme mekanizması yok, hesap soran hesap veren kimse yok
Ayıptır söylemesi artık Arçelikte de Kör tuttuğunu misali olmuş demek ki yönetim içerisinde.
Abi tamamen servisin tutumuyla alakalı bence. Ben de forumda yeni yazan bir arkadaşınızım. Bana gelen Beko ekibindeki arkadaşın biri 7 diğeri 3 yıldır sanırım. Avcılar merkez yetkili servisinden gelmişti arkadaşlar. Daha önce dediğim gibi vakuma kadar da ben demeden yaptılar; ki ben vakumu yanımda da getirmiştim diretirlerse diye. Ama söyledikleri de şu arkadaşların, abi çok yoğun çalıştırıyorlar. Randevu sistem üzerinde 2 saat gözüküyor, bu hesaba göre de sabah 9 da başlıyoruz akşam 9 a kadar 6 yere bakmamız gerekiyor maksimum ama biz günde kaç 6 yere gidiyoruz bilmiyoruz derler. Daha önceleri senin de dediğin gibi satışçılar yetkili servisi, yetkili servis arkadaşları, arkadaşlar da lalettayin iş yaparak hızlıca bitirip gidiyorlar. Kaldı ki bunda iki ikamet arası ulaşım süresi de var. Servislerin denetlenme mekanizması olmadığı sürece bu böyle devam edecek gibi duruyor.

Abi tamamen servisin tutumuyla alakalı bence. Ben de forumda yeni yazan bir arkadaşınızım. Bana gelen Beko ekibindeki arkadaşın biri 7 diğeri 3 yıldır sanırım. Avcılar merkez yetkili servisinden gelmişti arkadaşlar. Daha önce dediğim gibi vakuma kadar da ben demeden yaptılar; ki ben vakumu yanımda da getirmiştim diretirlerse diye. Ama söyledikleri de şu arkadaşların, abi çok yoğun çalıştırıyorlar. Randevu sistem üzerinde 2 saat gözüküyor, bu hesaba göre de sabah 9 da başlıyoruz akşam 9 a kadar 6 yere bakmamız gerekiyor maksimum ama biz günde kaç 6 yere gidiyoruz bilmiyoruz derler. Daha önceleri senin de dediğin gibi satışçılar yetkili servisi, yetkili servis arkadaşları, arkadaşlar da lalettayin iş yaparak hızlıca bitirip gidiyorlar. Kaldı ki bunda iki ikamet arası ulaşım süresi de var. Servislerin denetlenme mekanizması olmadığı sürece bu böyle devam edecek gibi duruyor.
bende kendi evime taktırdım haziranın sonunda ve konuşmalarından duyduğum kadarıyla klimayı takan servis o gün 8tane montaj yapacaklar işleri zor

Gerçekten işini hakkıyla yapan ustaların ellerinden öpüyorum şu hale bi bakın sizde..
Batirmis ya yani şikayet ne demek arkadaş sen sadece servis elemanisin diye yakıp yikamaazsin . Böyle hal ve hareketler bana şunu anımsatıyor hani baba zoruyla iş yapan ergen çocuklar olurya işi savsaklar umursamaz alaya alır yıkar döker nedennse aklıma bu tip geldi yazık olmuş eşyalarınıza bence evden dışarı çıkarmamaliydiniz adam sizin eşyalarınızın zararı odemedikce

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri