Neler yeni

Awox U5600STR/4K Güncel Yazılım Linkleri

DragonRush

Yeni Üye
Yeni Üye
Katılım
18 Kas 2023
Mesajlar
11
Tepki puanı
6
Puanları
3
Merhabalar bu TV'ye sahip kişiler için güncel linkleri bir araya topladım arkadaşlar. İhtiyacı olan arkadaşlar tek noktadan ulaşabilirler.

Güncelleme (10.03.2024)
Servisten en son yazılımı istediğimde mail olarak tarafıma ilettiler.
Kod:
Merhabalar ,

 

Yazılım linki ; https://mega.nz/folder/rBJGgS5Y#yg4Qadxv9j8U6TrVl-y-0A

 

Rardan çıkardıktan sonra klasör içindeki dosyaları fat32 formatlı boş bir flaş belleğe atmanız gerekiyor
Anten kablosu takılıysa söküyoruz
TV fişi çekiliyken flaş belleği TV'ye takıyoruz sonra fişi takıyoruz.
Altta alıcı göz ledi yanıp sönmeye başladıysa yazılımı almaya başlamış demektir.
Led hızlandığında fişi çekip flaşı çıkarip tvyi açabiliriz. İlk kurulum ekranı geldiyse yazılımı almıştır.
 

İyi çalışmalar.

Orijinal Awox TV yazılımı:

Awox Orijinal TV Listesi:

Noa Vision TV Yazılımı (Bulgaristana ait Awox ile uyumlu ancak bu yazılımda ki gelen OTA güncellemesini yapmayın TV'yi bozuyor):

Supra TV Yazılımı (Rusya'ya ait bir TV'nin yazılımı Awox ile uyumlu ancak kanal listesi sürekli kendini sıfırlıyor) rar şifresi: dragon123

Supra TV Kanal Listesi:

1080p Netflix (Bu TVler herhangi bir lisansa sahip değil. Bu yamalı Netflix yazılımı ile 1080p izleyebilirsiniz. Supra yazılıma direk kurabilirsiniz. Diğer yazılımlar için yazılımları rootlayıp, root uninstaller ile eski Netflix yazılımını kaldırıp bunu kurmanız gerekli..)

Root

Root dosyasını indirin ve aynı ağda bulunan TV'nizi Ip adresini girin. Yükleme tamamlandıktan sonra CMD ekranını kapatmayın. Uygulamalar kısmına SuperSU gelecektir. SuperSU programını açın ve Su kodunu "normal" şekilde güncelleyin. İlk denemelerde hata verebilir 1,2 denemede olacaktır. Su kodu güncellendi uyarısını gördükten sonra geri tuşu ile programdan çıkın ve TV'yi kumandadan kapatın, CMD ekranını da kapatabilirsiniz. TV'nin rootlanmıştır.

---TV'deki Google Play artık kullanılmıyor. Google güvenilir olmayan cihazlara kesinlikle hesap girişini yasakladı. Uygulama indirmek için Aptoide TV programını kullanabilirsiniz.

---Youtube uygulaması içinde Smart YouTube Next uygulamasını öneririm.


Takılan arkadaşlar olursa yardımcı olurum.. Sevgilerle.

Not: Bu yazılımlar 2019dan önce üretilmiş olan U5600STR ilk sürüm ile uyumludur. Yani ekran paneli "lc550egy" olmayan cihazlara kurulum yapmayın cihazınızı bozabilirsiniz. Kurulumlar sırasında oluşabilecek hatalardan cihaz çökmelerinden sorumlu değilim. Sorumluluk size aittir.
 
Son düzenleme:
Üst