Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz Eşya tavsiyesi istiyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tuba Çelik

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
70-85 kaliteye göre 100 bine çıkılabilir
Marka Model Bilgisi
Tüm modeller
Merhabalar ailemle çeyiz seti alışverişimi yaz döneminde halletmek istiyoruz Servis ağı geniş,yedek parçaları makul fiyatta,aynı zamanda kullanıcı memnuniyeti açısından sorun çıkarmamış marka tavsiyelerine açığım
*Buzdolabı orta hacimde ,çok büyük hacim düşünmüyorum
*Çamaşır makinesi 8,9 kg civarı
*Bulaşık makinesi
*Fırın ,set üstü ocak ve davlumbaz
Tercihen beyaz renk
Bu site yorumlarını inceledim çok güzel öneriler gördüm
Siemensin ,Bosh'un kaliteli modelleri tavsiye edilmiş Onlar Total olarak bütçemi aşar mı bilgim yok Derseniz ki
Arçelik ve Beko'nun güzel modelleri de işini görür tavsiyelerinize açığım

Günlüm ister Siemens'in beğendiğim kaliteli modellerini önereyim fakat bütçenize sığmıyor. Arçelik önersem aynı makineyi Grundig markası adı altında neredeyse yarı yarıya uyguna veriyorlar neden Arçelik'e fazla para verelim? Bu yüzden Grundig'den devam edelim.

Çamaşır Makinesi: Grundig GPWM 92855
Bulaşık Makinesi: Grundig GPDF 6732
Buzdolabı: Grundig GPKND 551

Ankastre olarakta bütçeniz dahilinde fırının turbolu olması koşuluyla Arçelikten tercih edebilirsiniz.

Günlüm ister Siemens'in beğendiğim kaliteli modellerini önereyim fakat bütçenize sığmıyor. Arçelik önersem aynı makineyi Grundig markası adı altında neredeyse yarı yarıya uyguna veriyorlar neden Arçelik'e fazla para verelim? Bu yüzden Grundig'den devam edelim.

Ankastre olarakta bütçeniz dahilinde fırının turbolu olması koşuluyla Arçelikten tercih edebilirsiniz.
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok minettarım çok teşekkür ederim Murat Bey

Ellerine sağlık kardeşim :ok

Grundig yarı fiyatına olabilir ama aralarında mutlaka fark vardır, aksi halde prime markasını kendi elleriyle baltalamış olurkar.

Ya su pompası farklıdır, ya rezistansi farklıdır, ya kompresörü farklıdır. Aksi olsa Arçelik satışlarının dibe vurması lazımdı.
Grundig'ler sadece MediaMark'ta satılıyor. Arçelik'i etkileyecek aksi bir durumu yok. Biz böyle mecralarda sayıca belli kişileriz. Türkiye geneline bakınca kimse araştırma yapmıyor. Cebindeki parasına göre gidiyorlar Arçelik-Vestel-Bosch bayilerine alıyorlar getiriyorlar evlerine.

Murat hocam merhaba,

Bende beyaz eşya için Grundig modellerine bakıyorum ve Grundig GPDF 6732 haricinde biraz üst fiyata çıkmak istesek GPDF 6742 I veya GPDF 6842 I modellerinden hangisi tercih edilebilir. Veya bütçeyi biraz daha zorlasak en üst fiyattaki GPDF 11853 I modelini almaya değer mi ?

Aslında ilk başta Arçelik 6166 I veya 6167 I modellerinden birisini düşünüyordum ama sizce hangi model alınmalı.
Grundig markasında 6167 I modeline denk gelen uygun fiyatlı bir ürün var mıdır?

Grundig GPDF 6742 I : 15.500 TL
Grundig GPDF 6842 I : 16.000 TL ~ 16.500 TL
Grundig GPDF 11853 I : 22.550 TL
Arçelik 6167 I : 23.750 TL - 24.250 TL

Murat hocam merhaba,

Bende beyaz eşya için Grundig modellerine bakıyorum ve Grundig GPDF 6732 haricinde biraz üst fiyata çıkmak istesek GPDF 6742 I veya GPDF 6842 I modellerinden hangisi tercih edilebilir. Veya bütçeyi biraz daha zorlasak en üst fiyattaki GPDF 11853 I modelini almaya değer mi ?

Aslında ilk başta Arçelik 6166 I veya 6167 I modellerinden birisini düşünüyordum ama sizce hangi model alınmalı.
Grundig markasında 6167 I modeline denk gelen uygun fiyatlı bir ürün var mıdır?

Grundig GPDF 6742 I : 15.500 TL
Grundig GPDF 6842 I : 16.000 TL ~ 16.500 TL
Grundig GPDF 11853 I : 22.550 TL
Arçelik 6167 I : 23.750 TL - 24.250 TL
6167'ye o kadar para bayılmaya gerek yok. Ayrıca I kodlular inox haberiniz olsun. Siz bilirsiniz 6842 alınabilir inox olmasına takılmazsanız.

6167'ye o kadar para bayılmaya gerek yok. Ayrıca I kodlular inox haberiniz olsun. Siz bilirsiniz 6842 alınabilir inox olmasına takılmazsanız.

Mutfaktaki diğer eşyalar inox olduğundan, renk düzenini bozmaması için bulaşık makinesini de inox almak istiyorum ve aşağıdaki modellerden birini almayı düşünüyorum.

Grundig GPDF 6842 I
Beko BM 5045 I
Arçelik 6144 I

@Murat ALA Murat bey ;
Önerdiğiniz Grundiglerin yanında Arçelik mağazasına da bakmak istiyoruz

Arçelik 9120 M Çamaşır Makinesi
Arçelik 6167 Bulaşık Makinesi
Arçelik
578557 EB Buzdolabı bunları tavsiye eder misiniz?

Arçelik
9120DMX çamaşır makinesi
6444 bulaşık makinesi
578556EB buzdolabı üsten donduruculu istediğim için
Ve ankastre set seçtik
88 bin TL'ye geldi
İsteyenlere fikir olsun diye yazmak istedim
Seçimler nasıl sizce?

Arçelik
9120DMX çamaşır makinesi
6444 bulaşık makinesi
578556EB buzdolabı üsten donduruculu istediğim için
Ve ankastre set seçtik
88 bin TL'ye geldi
İsteyenlere fikir olsun diye yazmak istedim
Seçimler nasıl sizce?
Hayırlı olsun. Ürünler kurulunca her ürün hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz.

6444 bulaşık makinesiyle 6167 arasında 10 bin TL lik fark var dedi ama özellik olarak çok fark yok fazla para vermenize gerek yok dedi satıcı bu sebeple 6444 modeli aldım Umarım memnun kalırım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri