Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz eşya ürün önerisi buzdolabı,çamaşır ve kurutma ve bulaşık makinesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Südlü Pati

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
Sınırlama yok
Marka Model Bilgisi
Kısıtlama yok
Merhabalar, iyi pazarlar dilerim herkese..

Eşimle bekarlıktan kalma beyaz eşyalarımızı yenileme kararı aldık. Bir bütçe sınırı koymadık kendimize ve bir süredir araştırıyoruz ama derya deniz hepten kafamız karıştı.
Adem Beyin YouTube kanalında ilgili beyaz eşyalarla ilgili bütün videoları izledim neredeyse, ve burada benzer konu başlıklarını okumaya çalıştım ve bunların birikimleri ile şu şekilde bir ön planlama çıkardım, ancak bu kısıtlayıcı olmamakla birlikte sizlerin şu daha iyi olur dediği marka ve model seçeneklerine de açığız.
Bütçe sınırı koymadık ama beyaz eşyanın belli ömrü olduğunu biliyoruz, o yüzden bizi kronik arızalarla servis peşinde koşturmayacak, ihtiyaç halinde kasa sürede destek veren marka modelleri tercih ederiz. Misal 1 haftadır şu anki bulaşık makinemiz için servis bekliyoruz ve çalıştığımız için izin almakta zorlanıyoruz. Tabi tüm bunların yanında bizim İçin enerji tüketimleri de önemli. O yüzden enerji tüketim sınıflarına da dikkat ediyoruz.. Başlık ve içerik biraz yoğun oldu ama şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederiz .. :)

BUZDOLABI
Sizlerden öğrendiğim bilgiler şu şekilde: inverter kompresör seçilmeli, dolap hacmi artarken kapağı incelmemeli, jiaixpere kompresör kullanılan makine alınmamalı
Samsung alınacaksa önünde RT kodlu olanlar tercih edilmeli ve son senelerde yaz aylarında Arçelik ve Vestel ile şikayetlerin hayli yoğun olduğu, LG ürünleri güzel ama servis noktasında sıkıntılı olduğu gibi. Lakring yerine kaynaklı ürün diye bir not almışım ama ne demek bilmiyorum :)
Bu bilgilere yanıt verecek satış elemanı karşıma çıkmadı maalesef
Panasonic kompresörlü SHARP buzdolabından gönlüm yanına ya da diğer seçenekler Samsung,Siemens,LG

ÇAMAŞIR MAKİNESİ
Bu noktada titreme yürüme gibi sorunlar nedenli Vestel kesinlikle önerilmiyor
burada amörtisör sayısı önemli olduğunu dinledim Adem Beyden ve standart çoğunun 2 amörtisör olduğunu. Mediamarktaki çalışan görevli bana sadece elektroluxt markasında 4 amörtisör olduğunu söyledi doğeu mudur ? Burada tambur hacminin ve inverter motor olmasının önemli olduğu yine vurgulanıyor ama ben örneğin Samsung bayisinde hiç,bir modelde ne amörtisör sayısı ne tambur hacmi ne de diğer sorularıma yanıt almadığım gibi kendilerine eğitimlerde dahi bunların bilgisini verilmedipi söylendi.
Samsungta eco bubble teknolojisi ile yorumunuz nedir ? Bunlar dahilinde bize Samsung, LG, Elektrolux, Siemens grubundan ne önerirsiniz ya da bunların harici fikirlerinize açığız.. Kg olarak iki kişilik aileyiz ancak eşimin ve benim işim gereği gün içinde hastanedeki kıyafetler günlük yıkandığı için çamaşır hacmimiz biraz fazla bunu da not düşmek isterim..

KURUTMA MAKİNESİ
Kocaelide yaşadığımız için çok fazla nemli ve çamaşırlar kurumuyor. Bir de patili yavrumuz bembeyaz bir kedimiz var ve her yerimiz tüy oluyor, o yüzden bizim için kurutma makinesi çok önemli. Sanırım burada yoğuşmalı ve diğer bir seçenek daha vardı Samsungtaki görevlinin ilettiği..Yine burada en çok arada kaldıklarımız Elektrolux,LG,Samsung,Siemens oldu bir de şöyle bir durumumuz var biz çamaşır makinesi ile üst üste koymayacağız sağlıklı gelmiyor o yüzden su giderinin olması şart değil diye biliyorum ama sorun teşkil eder mi .

BULAŞIK MAKİNESİ
En az bilgi sahibi olduğumuz beyaz eşya. anakart Motorun altında olmamalı en temel bilgim bu şimdilik. program sayısının fazlalığı ve kendi kendini temizleme gibi şeyler işlevsel mi ? Önerilerinize açığım

Siemens KG86PAWC0N/KG76PAWC0N Buzdolabı

Siemens WG44B2A0TR Çamaşır Makinesi

Siemens WQ45B2A0TR Kurutma Makinesi

Siemens SN27YI82DT Bulaşık Makinesi

Bütçe sınırı olmadığı için BSH grubunun üst seri modellerini seçtim. Buzdolabı hariç bütün ürünler Almanya üretimidir. Buzdolapları, Türkiye üretimidir ve Panasonic kompresörlüdürler. İkisi de aynı dolaptır KG86 olan bir boy büyüktür artık koyacağınız yerin boyutuna göre seçim yapacaksınız. BSH grubunda +4 yıl garanti yoktur bilginiz olsun. 3 yıllık fabrika garantileri sonucunda yıllık uzatmanız gerecek yani şöyle; 3+1+1+1+1+1+1+1= 10 yıl.

Murat Bey, çok teşekkür ederiz. Elextrolux markasının çamaşır makinesi özelinde bahsi geçen amörtisör konusundaki yorumlarınızı da merak etmekteyiz. Ek garanti konusunun peki yıllar içindeki maliyeti yeni bir makineye tekabül eder mi ? Samsung’da 10 yıl motor garantisiünden bahsetmişlerdi örneğin çamaşır makinesi için bu avantaj olur mu

Murat Bey, çok teşekkür ederiz. Elextrolux markasının çamaşır makinesi özelinde bahsi geçen amörtisör konusundaki yorumlarınızı da merak etmekteyiz. Ek garanti konusunun peki yıllar içindeki maliyeti yeni bir makineye tekabül eder mi ? Samsung’da 10 yıl motor garantisiünden bahsetmişlerdi örneğin çamaşır makinesi için bu avantaj olur mu
Servise teyit ettirmek lazım amortisör muhabbetini. Bayiler yanlış söyleyebiliyorlar bazen. Ek garanti işi BSH'ta sıkıntı maalesef. Yıllık uzatıldığı için her sene ücret artmış olacak doğal olarak ve burada sizin teziniz 1 makine parası ama ucuz market malı ürünlerden çıkabilir 7 yıl boyunca uzatılırsa. Ha Arçelik alsak bütün ürünleri 4 yıl birden uzatsak belki daha iyi olur ama buzdolaplarında LG kompresörleri hala göremedik o yüzden toplu bir set alımına acele etmemek lazım. BSH şu anda mantıklı olabilir.

Servise teyit ettirmek lazım amortisör muhabbetini. Bayiler yanlış söyleyebiliyorlar bazen. Ek garanti işi BSH'ta sıkıntı maalesef. Yıllık uzatıldığı için her sene ücret artmış olacak doğal olarak ve burada sizin teziniz 1 makine parası ama ucuz market malı ürünlerden çıkabilir 7 yıl boyunca uzatılırsa. Ha Arçelik alsak bütün ürünleri 4 yıl birden uzatsak belki daha iyi olur ama buzdolaplarında LG kompresörleri hala göremedik o yüzden toplu bir set alımına acele etmemek lazım. BSH şu anda mantıklı olabilir.
Az önce Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm, buzdolabı ve çamaşır makinesiünde sadece +4 yıl ek rgaranti hizmetleri varmış ve 2000TL olarak ücret belirttiler. SHARP buzdolaplarında da yine iklimsa sitesinde +4 yol ek garanti yapıldığı belirtilmiş. Bu güncellemeler doğrultusunda sizden Samsung ve SHARP için de öneri almam mümkün mü ?
Elekrolux yetkili servisle görüştüm, eski modellerde amörtisör sayısının 4 olduğunu ancak yeni modellerde 2 olduğu konusunda bilgiyi teyit ettiler ?

Sharp Buzdolabı konusunda elimizden geldiğince insanları bilgilendirmeye gayret ediyoruz zira sınıfında hakikaten çok kaliteli üretimlere sahipler
Samsung Bulaşık makinelerine ek garanti yapmıyor çünkü kendi üretimleri değil, Samsung Bulaşık makinelerini malumunuz Midea üretiyor.
Arçelikte 3 amortisörlü model vardı sanırım, bilgi isterim servis arkadaşlardan şimdi :ok

Sharp Buzdolabı konusunda elimizden geldiğince insanları bilgilendirmeye gayret ediyoruz zira sınıfında hakikaten çok kaliteli üretimlere sahipler
Samsung Bulaşık makinelerine ek garanti yapmıyor çünkü kendi üretimleri değil, Samsung Bulaşık makinelerini malumunuz Midea üretiyor.
Arçelikte 3 amortisörlü model vardı sanırım, bilgi isterim servis arkadaşlardan şimdi :ok

Adem Bey çok teşekkür ederiz, eşim 96-97 yılında manchester united sponsorluğunu SHARP üstlendiği için Türkiye’de olduğunu duyunca oldukça şaşırdı ben de sizlerle duydum. Adem Bey o zaman sizden gelecek bilgiler doğrultusunda biraz daha şekillenecek kararımız ek garanti olayı ciddi sorun yaratır mı diye endişeliyim.
sizin buradaki önerilere ek öneriniz var mıdır şöyle unuttuğum bir nokta eşim Wi-Fi ve otomatik dozajlama konusunda şüpheli yaklaşıyor güven vermediği konusunda bununla ilgili tecrübelerinizi de merak ediyoruz.. yardımlarınız için çok teşekkürler
????

Tekrar iyi akşamlar, sizlerin de önerileri ile büyük ölçüde kafamızda şekillendi ancak araya giren başkaişler nedenli henüz alım yapamadık bu esnada kafamızı karıştıran bir iki noktayı danışmak istiyorum.
Belki ben bulamadım ama önermiş olduğunuz bu ürün ile Siemens WQ45B2A0TR Kurutma Makinesi İle Siemens WT47XK8XTR 9 kg Isı Pompalı Home Connect Kurutma Makinesi arasındaki fark nedir ?
diğer sorum da Samsungda da üst segmentlere baktığımızda siemensle ürün başına 10k fiyat farkı neredeyse var bu neyden kaynaklıdır ?
son olarak da yine forumda bilgi bulamadığım şubeleri olan online olarak da “https://www.basakmagazacilik.com” Siemens yetkili bayisiymiş ancak hangi ilde şubeleri var bilgim yok bu mağaza güvenilir mi ? Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok teşekkür ederim ??

konuyu yakınen takip ediyorum bende beyaz eşya arıyorum ve sizinle aynı konularda sıkıntı yaşıyorum arçelik-siemens-samsung arsında seçim yapamıyorum.
@Adem Helvacı samsung bulaşık makinesini midea nın üretmesi güzel dayanıklı birşeymi yoksa uzak durulması gereken birşeymi aydınlatabilirmisiniz bizi malum garanti uzatma olayının olmamasıda sıkıntılı gözüküyor gibi.

Evet, araştırdıkça insanın kafası karışıyor bir de şöyle bir şey bile geçti aklımdan , şu an siemenste herhangi kampanya yok. Üst segment bu çamaşır makinesi ve sadece kurutma makinesine Siemens kendi mağazasında 65-70k arası bir bütçe oluyor hal böyleyken mieleye bakmadan da geçemedim en alt da değil en üst de değil örneğin şu iki ürünü seçtiğimde (TWF760WP EcoSpeed&8kg kurutma makinesi ve WWF664 WCS TwinDos Özellikli 8kg Çamaşır Makinesi ) 77k fiyat oluşuyor. biliyorum bu işte sınır yok ama örneğin siemense bu parayı vermektense biraz daha verip belki ek bir taksit daha kadar ödeyip miele alsam daha mı kafam rahat eder yoksa hepsinin ömrü ortalama aynı ve aşağı yukarı ek teknolojik özellikler dışında bazalleri aynı mı bahsettiğim önerdiğiniz Siemens Grup için ve belki de Samsung için soruyorum. @Adem Helvacı @Murat ALA

9120 B cihazım değişimden yenisi aldı gelen arkadaşa arçelik 9120 M ve benim cihazın amartisörleri kaç tane dedim 2016 yılından itibaren üretilen 9 kg ve üzeri tüm cihazlarımız 3 amartisör dedi 2 tane sol bir tane sağ dedi bu servise gelen arkadaşın söylediği idi gerçek mi bilmiyorum

Merhabalar, iyi pazarlar dilerim herkese..

Eşimle bekarlıktan kalma beyaz eşyalarımızı yenileme kararı aldık. Bir bütçe sınırı koymadık kendimize ve bir süredir araştırıyoruz ama derya deniz hepten kafamız karıştı.
Adem Beyin YouTube kanalında ilgili beyaz eşyalarla ilgili bütün videoları izledim neredeyse, ve burada benzer konu başlıklarını okumaya çalıştım ve bunların birikimleri ile şu şekilde bir ön planlama çıkardım, ancak bu kısıtlayıcı olmamakla birlikte sizlerin şu daha iyi olur dediği marka ve model seçeneklerine de açığız.
Bütçe sınırı koymadık ama beyaz eşyanın belli ömrü olduğunu biliyoruz, o yüzden bizi kronik arızalarla servis peşinde koşturmayacak, ihtiyaç halinde kasa sürede destek veren marka modelleri tercih ederiz. Misal 1 haftadır şu anki bulaşık makinemiz için servis bekliyoruz ve çalıştığımız için izin almakta zorlanıyoruz. Tabi tüm bunların yanında bizim İçin enerji tüketimleri de önemli. O yüzden enerji tüketim sınıflarına da dikkat ediyoruz.. Başlık ve içerik biraz yoğun oldu ama şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederiz .. :)

BUZDOLABI
Sizlerden öğrendiğim bilgiler şu şekilde: inverter kompresör seçilmeli, dolap hacmi artarken kapağı incelmemeli, jiaixpere kompresör kullanılan makine alınmamalı
Samsung alınacaksa önünde RT kodlu olanlar tercih edilmeli ve son senelerde yaz aylarında Arçelik ve Vestel ile şikayetlerin hayli yoğun olduğu, LG ürünleri güzel ama servis noktasında sıkıntılı olduğu gibi. Lakring yerine kaynaklı ürün diye bir not almışım ama ne demek bilmiyorum :)
Bu bilgilere yanıt verecek satış elemanı karşıma çıkmadı maalesef
Panasonic kompresörlü SHARP buzdolabından gönlüm yanına ya da diğer seçenekler Samsung,Siemens,LG

ÇAMAŞIR MAKİNESİ
Bu noktada titreme yürüme gibi sorunlar nedenli Vestel kesinlikle önerilmiyor
burada amörtisör sayısı önemli olduğunu dinledim Adem Beyden ve standart çoğunun 2 amörtisör olduğunu. Mediamarktaki çalışan görevli bana sadece elektroluxt markasında 4 amörtisör olduğunu söyledi doğeu mudur ? Burada tambur hacminin ve inverter motor olmasının önemli olduğu yine vurgulanıyor ama ben örneğin Samsung bayisinde hiç,bir modelde ne amörtisör sayısı ne tambur hacmi ne de diğer sorularıma yanıt almadığım gibi kendilerine eğitimlerde dahi bunların bilgisini verilmedipi söylendi.
Samsungta eco bubble teknolojisi ile yorumunuz nedir ? Bunlar dahilinde bize Samsung, LG, Elektrolux, Siemens grubundan ne önerirsiniz ya da bunların harici fikirlerinize açığız.. Kg olarak iki kişilik aileyiz ancak eşimin ve benim işim gereği gün içinde hastanedeki kıyafetler günlük yıkandığı için çamaşır hacmimiz biraz fazla bunu da not düşmek isterim..

KURUTMA MAKİNESİ
Kocaelide yaşadığımız için çok fazla nemli ve çamaşırlar kurumuyor. Bir de patili yavrumuz bembeyaz bir kedimiz var ve her yerimiz tüy oluyor, o yüzden bizim için kurutma makinesi çok önemli. Sanırım burada yoğuşmalı ve diğer bir seçenek daha vardı Samsungtaki görevlinin ilettiği..Yine burada en çok arada kaldıklarımız Elektrolux,LG,Samsung,Siemens oldu bir de şöyle bir durumumuz var biz çamaşır makinesi ile üst üste koymayacağız sağlıklı gelmiyor o yüzden su giderinin olması şart değil diye biliyorum ama sorun teşkil eder mi .

BULAŞIK MAKİNESİ
En az bilgi sahibi olduğumuz beyaz eşya. anakart Motorun altında olmamalı en temel bilgim bu şimdilik. program sayısının fazlalığı ve kendi kendini temizleme gibi şeyler işlevsel mi ? Önerilerinize açığım
Beko 678550 EI ( Dondurucu altta )
Beko 978557 EI ( Dondurucu üstte )
Beko 6047 I Bulaşık makinesi
Beko 9120 B Çamaşır Makinesi
Beko 92 KMG Kurutma Makinesi

Bulaşık makinesini annem kullanıyor çamaşır makinesini ben kullanıyorum buzdolanıda bir arkadaşım kullanıyor hepimiz memnunuz +4 yıl ek garanti imkanıda var bakkalda bile yedek parçası satılıyor ve fiyatlar diğer rakiplerine göre uygun şikayet konusunda şikayeti çok olmayan bir marka duymadım ben o yüzden bence okadar çok paralar vermenize gerek yok çünkü üretilen tüm ürünler 5-10 yıl ömürlü artık yukardaki liste fiyat performans bakımından üzmez sizi

Bulaşık makinesini annem kullanıyor çamaşır makinesini ben kullanıyorum buzdolanıda bir arkadaşım kullanıyor hepimiz memnunuz +4 yıl ek garanti imkanıda var bakkalda bile yedek parçası satılıyor ve fiyatlar diğer rakiplerine göre uygun şikayet konusunda şikayeti çok olmayan bir marka duymadım ben o yüzden bence okadar çok paralar vermenize gerek yok çünkü üretilen tüm ürünler 5-10 yıl ömürlü artık yukardaki liste fiyat performans bakımından üzmez sizi
Üstten donduculu seri ile paket 105 bin tutuyor bayii peşin ödemede yüzde 8-10 taksitli alımda en az yüzde 4-5 indirim yapabilirler Gaziantepte çoğu arçelik bekolar yapıyor bulunduğunuz şehirde de bayiye gittiğinizde liste indirimli satış fiyatı üzerinden ekstra belirttiğim kadar indirimler isteyin yaparlar 95e falan alabilirsiniz nakitte emin değilim ama birkaç bayii ile yüzyüze görüşüp öyle alın alacak olursanız :)

Ürünlerin kalitesini merak ediyorum şahsen servis ağı oturtulursa tercih edilebilir.

Son noktada buraya geliyoruz tüm üretilen üretimler hızlı tüketim olacak şekilde Planlanıyor maalesef evimdeki Arçelik bulaşık makinesi bozulunca anakartı yedek parça olarak artık üretilmiyor denildi 15 yıllık bir makine ama işte elimizdeki ta da yeni alcağım önemlş miktar ödeyip alacağımız ürünler bu kadar yıl dayanacak mı soru işaretlerim var ? Bu yüksek teknoloji makinelerin ek özellikler bizim iş yükümüzü ciddi oranda azaltır mı ?

Son noktada buraya geliyoruz tüm üretilen üretimler hızlı tüketim olacak şekilde Planlanıyor maalesef evimdeki Arçelik bulaşık makinesi bozulunca anakartı yedek parça olarak artık üretilmiyor denildi 15 yıllık bir makine ama işte elimizdeki ta da yeni alcağım önemlş miktar ödeyip alacağımız ürünler bu kadar yıl dayanacak mı soru işaretlerim var ? Bu yüksek teknoloji makinelerin ek özellikler bizim iş yükümüzü ciddi oranda azaltır mı ?
Hangi marka alırsanız alın 15 yıl değil 5 yıl arıza çıkarmadan kullanın şanslısınız demek. Eski kalite yok maalesef hiç bir markada.

Ben öyle düşündüğüm için Beko aldım yoksa çokta sevdiğim bir marka değil kendisi ☺️

Aradan yaklaşık bir yıl kadar süre geçmiş ancak işimiz koşturmalarımız derken buraya yazamadım. Hiçbir beklenti olmaksızın burada yardım arayanlara verilen cevaplar çok kıymetli, zira buradan Instagram üzerinden sorularıma uzun uzun yanıt veren karar vermemde etkisi büyük olan Adem Beye çok teşekkür ederim. @Adem Helvacı

Ben
Siemens WG44B2A0TR Çamaşır Makinesi

Siemens WQ45B2A0TR Kurutma Makinesi

Sharp SJ XG 690G-SL 556 Lt Buzdolabı satın aldım.

Öncelikle buradaki konu açılışından yaklaşık 3-4 ay sonra çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve buzdolabı aldık. Sizler gibi her yeni bilgide kafamız çok karıştı hatta bir ara gözü kararttım Miele almaya niyetlendim ama vazgeçtim Adem Bey ile fikir alışverişi sonrası (burada Adem Beyin kıymetli yorumlarını da ekliyorum). Sebepleri sizlere de belki fikir olması açısından yazıyorum bence çok kıymetli hepsi:
  1. Miele kalitesi tartışmasız. Ancak bu üst düzey teknolojide aldığımız hizmetin dünyanın Türkiye’ye baktığı gözdeki kalitede hizmet alıması. Aynı paraları ödeyip servis ve sonrasındaki destek konusu maalesef böyle.
  2. İstanbul Ankara İzmir ve Antalya dışında bildiğim kadarıyla şube yok,yetkili servis yok markayı temsilen yetkilendiren Türkiye’deki şirketler hizmeti sunuyor Miele kendisi değil bu en basitinden bir yedek parça ihtiyacında da böyle. Miele konusunda yorumlar bu kadar
  3. Yerli üretimlerde mühendislik ve kalite noktasın nedenli tercih dışındaydı. BSH grubu ve Samsung için de şöyle tasarım ve donanım mühendislik olarak üretimini montajı Gebze Çin’de yaptırılan üzerine alman etiketi koyulan modelleri yüksek para düşük kalite tabi her türlü bizim yerli üretimlerden daha iyi o ayrı konu ama bu sebeplerle istemedik.
  4. İthal grupta mağazalarda çok beğenmeme rağmen satış sonrası politikalara ve denetlenmeyen hizmet mekanizması tüketiciye çok sorun yaşadığı deneyimlerini aktaran Adem Bey sayesinde öğrendim ve LGden de vazgeçtik
Buraya kadar gelince iki marka arasında kaldım Samsung ve Siemens arasında kaldık. Adem Bey bu aşamada çok yardımcı oldu sağolsun yetkili servisteki arkadaşlarını arayıp arada kaldığım şu modeller için
Samsung
i WW11BB944DGHAH ve WW11BB534DAEAH Çamaşır Makineleri
DV90BB9445GHAH , DV90BB5245AEAH kurutma Makineleri ile
SİEMENS
WG44B2A0TR 9 kg , WG54B2A0TR 10 kg Çamaşır makinesi
WQ45B2A0TR , WT47XEH0TR kurutma makinesi

Buradan Samsung tercih etmeme nedenim fiyat ve kg avantajı olsa da sorunsuzluk oranı ve kalite olarak Siemens öne geçmesiydi, Siemens içindeki tercih sebebim dediğim gibi Adem Bey ile istişare sonucu verimlilik ve mühendislik nedenli bu modeller oldu.

Buzdolabı konusunda zaten YouTube’da çok video izlemiştim Adem Beyin onun sharp hayranlığı ve Japon teknolojisi bizi de etkiledi ve Sharp aldık.

Burada geçen sürede kullanıcı deneyimlerim noktasında aldığım her ürün sorunsuz çalışıyor ve çok memnunum. Sadece Sharp konusunda şöyle sıkıntın yaşadık bulunduğumuz il Kocaeli ve bir sürü iklimsa olmasına rağmen her iklimsa bayi kurulum yapmıyor. Düşünün Kocaeli büyük şehir diye geçiyor ama sadece 1 bayi ve koca ilde . O da bize uzak olan ilçedeymiş. Sitelerindeki bilgiler güncel değil ve aradığınızda kendilerimde hangi ilde hangi şubeleri servis kurulum yapıyor bilmiyor. Müşteri verdiği numaraya ulaştığımızda başka bayinin yaptığını öğrendik ve bu bayi ile de sıkıntı yaşadık. +4 yıl ek garantiyi kurulum günü kendi cihaz sorunları ile yapamadılar. Sonrasında her aradığımda bugün yarın derken yapılmadı.bu servis sonrası ulaşamamazlık nedenli bir miktar üzüldüm ancak buzdolabı görsel olarak da şu an çalışma performans olarak sorunsuz şükür ki. Sharp alırken bunu göz önünde bulundurun derim.

Çamaşır ve kurutma makinesi ise göz bebeğimiz oldu, teknolojinin ve mühendislik harikası adeta benim için. Ben uzaktan wi fi erişimi çok fazla kullanıyorum, özellikle ek programlar açısından ve evden gittikten sonra belli saatte başlatıp gelmeme yakın bitişi ayarlamak gibi birçok şeyi uzaktan yapıyorum. Biz servis geldiğinde aynı marka olduğu için üst üste kurdurduk bu anlamda da sorun yaşamıyorum. Makine her şeyi yapıyor bir konuşmadığı kalıyor. Program bittiğinde telefona bilgi geliyor ya da deterjanı kendi dozajlyor ama diyelim bu özelliği kapattım ve ben fazla deterjan koydum duruma göre çok köpük okursa kendisi ek durulama gibi özelliklerle müdahale ediyor. Ben yine uygulama uyarı verdiğinde tambur temizliği ya da kurutma makinesi bakımı için BSH sitesindeki kendi ürünleri ile bakımını yapıyorum bu sizin makineyi ne kadar sıklıkla kullandığınıza göre değişiyor.
Umarım size de bu bilgiler yardımcı olur. Ben bir kez daha buradan yardım eden herkese ve @Adem Helvacı beye teşekkür ederim..☺️

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri