Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam şehrinizde ki bayi ile konuşun fiyat alın. Ayrıca bu model üst segment, sizin bütçenize uyan xtreme save modeli. Bu modele bakabilirsiniz. Midea da online alımlarda montaja ek para istiyorlar ondan dolayı mutlaka bayiden alın.
bu klima özelliklerini teknik servise sorduğumda piyasada satılan XA51i modeli WI-FI li bunda olmadığı, diğeri 4 kademe fan bunda 2 kademe olduğu, dış ünite gaz geçiş boru bağlantılarının BAKIR olduğu bilgilerini aldım. özellikle montajda vakumlama yapılıp yapılmadığı bilgisinde ise kesinlikle vakumlanarak montaj yapıldığını beyan ettiler. Klima KOÇ grubu tarafından BIM için özel üretildiğini bilgisini de aldım. Arçelik Beko ile aynı yedek parçalara mı sahip bilgisi için geri dönüş yapacaklar. Şayet aynı ise ben bu üründe karar kıldımAdem Bey bu klimalar hakkında bilginiz var mı?
Adana için 12-18 özelliği olmayan özellikle soğutsun ısıtsın günde 8-10 saat arası çalışacak klima arayışındayım. Cevaplarsanız çok müteşekkir olurum
Ekli dosyayı görüntüle 17100Ekli dosyayı görüntüle 17101
bu klima özelliklerini teknik servise sorduğumda piyasada satılan XA51i modeli WI-FI li bunda olmadığı, diğeri 4 kademe fan bunda 2 kademe olduğu, dış ünite gaz geçiş boru bağlantılarının BAKIR olduğu bilgilerini aldım. özellikle montajda vakumlama yapılıp yapılmadığı bilgisinde ise kesinlikle vakumlanarak montaj yapıldığını beyan ettiler. Klima KOÇ grubu tarafından BIM için özel üretildiğini bilgisini de aldım. Arçelik Beko ile aynı yedek parçalara mı sahip bilgisi için geri dönüş yapacaklar. Şayet aynı ise ben bu üründe karar kıldım
ben ADANA da altus 18.000 kullanıyorum, soğutmada oldukça memnunumBu ürünü Koç Gr üretiyor ise muhtemelen kendi markalarında kullandıkları yolu izliyorlardır diye düşünüyorum. Ki hatta kampanya ürünü olacağı için Arçelik ve Beko ya göre daha düşük kalite bile malzeme kullanılıyor olma ihtimali yüksek.
Genel olarak Arçelik ve Beko ürünleri tavsiye edilmiyor bildiğim kadarı ile. Olumlu bir bilgi yada değerlendirmeniz var mı bu markalar hkk ?
Benim forumdaki diğer arkadaşlar gibi bilgim yok onlar sizi aydınlatabilir ama ısıtma ve soğutma demişsininiz enerji etiketinde ısıtma konusunda galiba Adana'nın bir kısmının içinde bulunduğu turuncu bölgelerde yıllık elektrik tüketimi sensirada midea ya göre çok daha düşük gözüküyor ama midea scop değeri daikin'den daha yüksekken böyle bir durum nasıl oluyor anlamadım bilen arkadaşlar bu durumu aydınlatabilir ben bunu buraya sunmak istiyorum.Adem Bey bu klimalar hakkında bilginiz var mı?
Adana için 12-18 özelliği olmayan özellikle soğutsun ısıtsın günde 8-10 saat arası çalışacak klima arayışındayım. Cevaplarsanız çok müteşekkir olurum
Arçelik Beko ile alakası yok klimanın doğrudur. Sadece Türkiye distribütörü olan Bilkom, Koç Holding iştiraki olduğu için böyle karışıklıklar olabiliyor.Firmadan aldığım bilgiye göre kullanılan malzemeler ARÇELİK-BEKO ile aynı değil. TCL kendisi direk üretici firmaymış. kullanan bazı yorumlara göre kaliteli bilgisini aldım. 12.000BTU lük almak yerine 18.000BTU lük modelini alacağım. Kesinlikle sistemi kurarken 3-5 cebimden para verip vakumlu düzgün montajını yaptıracağım.
Cevremde 5 kisi aldi ve bende aldim cok memnunum perfomansindanAdem Bey bu klimalar hakkında bilginiz var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 17100Ekli dosyayı görüntüle 17101
WI-FI var mı? Fan kaç kademe 2 mi 4 mü?Cevremde 5 kisi aldi ve bende aldim cok memnunum perfomansindan
Hocam wifi yok fan hızı 4 sanmıştım değilmiş 5 kademe diğer modele kıyasla wifi yokWI-FI var mı? Fan kaç kademe 2 mi 4 mü?
Wifi mevcut fan modunu otomatikte kullaniyorum yatarken 27 dereceye ayarliyorum oda sicakligi 26.3 derece sabit kaliyorWI-FI var mı? Fan kaç kademe 2 mi 4 mü?
Hocam wifi yok fan hızı 4 sanmıştım değilmiş 5 kademe diğer modele kıyasla
hocam siz BIM in ürününden mi bahsediyorsunuz. Lakin BIM deki XA21i de wifi yok, XA51i de wifi var bilgisi var. sizinki hangi model. kullandığınız ürün kaç btu lük. min derece 16 mı 18 mi? en düşük sıcaklığını ölçme imkanınız oldu mu?Wifi mevcut fan modunu otomatikte kullaniyorum yatarken 27 dereceye ayarliyorum oda sicakligi 26.3 derece sabit kaliyor
Klima direk tepemde uyuyorm ve uykum cok hassas olmasina ragmen rahatsiz etmiyor
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.