Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Blender Seti mi istiyorsunuz hocam? Yoksa Vestel Mix&Go tarzında bir şey mi istiyorsunuz?Karışım yapabileceğim. Meyveli süt, meyvalı yoğur,kurutulmuş biber vs...
Hazneli ne önerirsiniz onvo gibi ama pek sağlıklı değil gibi geldi bana
Tamam Mix&Go işinizi görmez içecek hazırlamaya yarıyor o. Set istediğinizi varsayıyorum. Arçelik RHB 6050 Resital alabilirsiniz.Vestel olan nasıl
Blender mix tarzı yemekler için özellikle
Bu tip makinelerle içecek hazırlanıyor genelde.
Bu nasıl buda ıcicek için mi
Arcelige bugün gidip bakacagim
Ben Arçelik derim zaten size önerdiğim ürünün blenderinin ucu metal plastik değil.Arçelik olan iyi mi
Vestel mi
Karaca mi kararsız kaldim
Arçelik RHB 6050 - Beko RHB 5050 - Grundig RHB 4050 bunlar aynıdır, her markada farklı farklı renkler var mesela bekodaki moru ben çok beğendim.Arçelik RHB 6050 s serisi mi iyi
Başta önerdiğim cihaz hocam işte.Arçelik RHB 6050 s serisi mi iyi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.