Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNESİ ÖNERİSİ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Blade2023

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
15.000 ₺
Marka Model Bilgisi
GRUNDIG. VESTEL. ALTUS. SAMSUNG. ARÇELİK. BEKO. SIEMENS
Merhaba. Maalesef 2 ay önce annem vefat etti. Uzun zamandır foruma gelemedim. Herkese iyi forumlar.

En fazla 15bin ₺ bütçemiz var. Hangi kurutma makinesini tavsiye edersiniz? Evde bir tanecik 2 yasinda kedimiz ve 8 yaşında burnu sürekli akan bir oğlumuz var :) Makineyi balkona koyacağız tahliye borusu olmadan. Komşuları da rahatsız etmeyecek, sesi yüksek olmayan, servis konusunda bizi üzmeyecek, doğal olarak etkili kurutma yapan fiyat performans ürünü hangisidir? Herkese başarılar :))

Ben bu sistemde şunu da düşünüyorum, o kapak açıldığında sıcak havayı da belli oranda kaybedip tekrar aynı sıcaklığa gelmesi için yeniden enerji tüketmesi gerekecek fakat minik tüketimler bunlar düşüncesi ile gözardı etmiş olabilirler.

Düşüncede ok de, pratikte ne kadar karşılığı var tartışılır.
Şimdi benimki Siemens. Onda mesela bazı şeyleri makine çalışırken durdurup alınca sensörler dediğin gibi devre dışı kalıyor - bence- ve kafasına göre bitirmeye başlıyor programı. Ben de içinden ürün alınca sıfırdan program açıyorum o zaman ısınmaya göre kendi düzgün kurutma yapıyor.

Ama Hoover için dediğin doğru. İçinden giysi alınca hem giysideki sıcaklığı alıyoruz hem ortam havası soğuyor. Tekrar ısıtmaya girince de tüketim artabilir. Ha çok, ha az. Ama artar diye düşünüyorum ben de.

Aynı cinsi aynı atıp bu kurutma işini böyle çözmeliyiz ? ?

Şimdi benimki Siemens. Onda mesela bazı şeyleri makine çalışırken durdurup alınca sensörler dediğin gibi devre dışı kalıyor - bence- ve kafasına göre bitirmeye başlıyor programı. Ben de içinden ürün alınca sıfırdan program açıyorum o zaman ısınmaya göre kendi düzgün kurutma yapıyor.

Ama Hoover için dediğin doğru. İçinden giysi alınca hem giysideki sıcaklığı alıyoruz hem ortam havası soğuyor. Tekrar ısıtmaya girince de tüketim artabilir. Ha çok, ha az. Ama artar diye düşünüyorum ben de.

Aynı cinsi aynı atıp bu kurutma işini böyle çözmeliyiz ? ?
Aslında ben, bahçeli müstakil bir evimiz olduğunda yuvarlak ve motorlu bir askılık yapıp doğal kurutma makinesi yapmayı düşünüyorum Yeldoş için :kiskis
Bir redükte sistem, bir motor ve işlem tamam :cool:

Seninle bunun üstünde çalışalım bak biz iyi bir proje yaparız üretim kısmını hallederiz ve @İlteriş Yılmaz pazarlamasını halleder :D

Aslında ben, bahçeli müstakil bir evimiz olduğunda yuvarlak ve motorlu bir askılık yapıp doğal kurutma makinesi yapmayı düşünüyorum Yeldoş için :kiskis

Seninle bunun üstünde çalışalım bak biz iyi bir proje yaparız üretim kısmını hallederiz ve @İlteriş Yılmaz pazarlamasını halleder :D
Hav ve tüy toplama kısmını çözemeyiz abi ? O sorun değil dersen biz bu işi yaparız :cak

Başınız sağ olsun. Kayıpların heps ayrı acı fakat anne çok başka :(
Ses konusu önemliyse zaten her şekilde Vestelden uzak durmanız lazım, sevgili Murat'ın belirttiği yönde Arçelik üretimleri oldukç abaşarılı bu konuda.
Servis arkadaşlarla görüşüp teyit ettiğim Hoover üretimleri de belki değerlendirmek istersiniz fakat Hoover ile ilgili halen servis garipliklerinden bahsediyor olmamız can sıkıcı.
Bu konuda sevgili @Beril in tecrübeleri mevcut.
Sağolun hocam.

Murat bey'in modeli çamaşır makinesi olarak geçiyor ? ben kurutma makinesi sormuştum
Galvaniz değil paslanmaz çelik ama geri dönüştürülmüş malzeme de kullanılmış. Arada bir durum yani. @Adem Helvacı servisten teyit ettirebilir miyiz tam olarak? Sorun yaşanacağını sanmıyorum ama akıllarda şüphe kalmasın.
Murat hocam önerdiğiniz model çamaşır makinesi olarak geçiyor. Ben kurutma makinesi istiyorum. Yanlış anlaşılma oldu sanırım
Merhaba, başınız sağ olsun...

Hoover için elbette ürün alınabilir. Ses için dB araştırması yapmadım ama açık kapı banyodan ses çok da eve dağılmıyor. Hele balkonda olacaksa bir miktar uğultu diyebilirim. Balkona koyacaksanız gideri de aslında direk verebilirsiniz. Belki daha konforlu olur sizin açınızdan. Gidere bağlamak istemezseniz de makine kapağı içine su haznesi yerleştirilmiş. onu çıkarıp dökmeniz gerekir. Hav temizliğini de, süpürge ile çektirerek yapıyorum ben. Her seferinde filtreyi yıkamak pratik gelmiyor.

Servis konusunda Bursa'da ortalama bir deneyim yaşadık. Adem abinin söylediği gibi, Hoover sıkıntılı olsa da bölgeye ve personele göre değişkenlik gösterecektir diye düşünüyorum.

Alerjik bir çocuktan bahsetmişsiniz. Alerjik biri olarak vereceğiniz en mükemmel karar diyebilirim. Daha önce kullandınız mı kurutma makinesi bilmiyorum. Ancak evdeki tozu çok ciddi oranda azaltacak. Kedinin tüyleri için de kurutma makinesinden başka bir çözüm yok. Köpek olan bir evden bildiriyorum :)

Aşağıdaki linkte kullandığımız Hoover kurutma makinesi ile ilgili birkaç şey paylaşmıştım. Aklınıza takılan soru varsa cevaplayabilirim.

Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Evde hoover buzdolabı var hic memnun degiliz, servis berbat. Onu da değiştirebiliriz! Camasir makinemiz hooverdi samsungla degistirdik. Bulaşık makinemiz hooverdi grundigle değiştirdik! Biz hooverin ta kendisiyiz ? hoovera mesafeliyim açıkçası ama cok cesit var. Kafamız karıştı iyice. Hepsiburadadan 3 ay ertelemli faizsiz 6 taksit firsatiyla alacagiz ama hangisi?
Kusura bakmayın ya karıştırmışım modelleri. GPDH 9854 diyeceğim yere çamaşır makinesi önermişiz.
GDH 92 PKS nasıldır?
Sizin önerdiğiniz 17bin₺ GDH92 PKS 13bin700₺

Yine asilmiyor üstadım. Yıkamadan çıkarıp zıngadanak kurutmaya tıkıyorum asma derdi yok. Bahçe rakılık bizde ?

Sağolun hocam.

Murat bey'in modeli çamaşır makinesi olarak geçiyor ? ben kurutma makinesi sormuştum

Murat hocam önerdiğiniz model çamaşır makinesi olarak geçiyor. Ben kurutma makinesi istiyorum. Yanlış anlaşılma oldu sanırım

Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Evde hoover buzdolabı var hic memnun degiliz, servis berbat. Onu da değiştirebiliriz! Camasir makinemiz hooverdi samsungla degistirdik. Bulaşık makinemiz hooverdi grundigle değiştirdik! Biz hooverin ta kendisiyiz ? hoovera mesafeliyim açıkçası ama cok cesit var. Kafamız karıştı iyice. Hepsiburadadan 3 ay ertelemli faizsiz 6 taksit firsatiyla alacagiz ama hangisi?

GDH 92 PKS nasıldır?
Bildiğim kadarıyla Maximum karta yapıyor ertelemeyi. Öyle duydum. Bonus için yapmadı. Taksit yapıyor ama her karta. Mesafeliyseniz risk almaya gerek yok derim. Bile bile lades sizi üzer.

Abi çamaşır makinem 9 kg kurutma makinesini 8 kg almamın bir dezavantajı olur mu eneji tüketimi bakımından baya fark var arasında dikkatimi çekti :)
Hayır bir sıkıntı olmaz. Tabii çamaşır makinesini de kurutma makinesini de tıka basa doldurmamanız lazım. Hanımlarımız ne kadar dinlemese de amortisörlerin ve rulmanların sağlığı ve ömrü için 1.5-2 karış boş bırakmak lazım.

Sağolun hocam.

GDH 92 PKS nasıldır?
Bütçeyi aşarsa normal GDH 92 alın. PKS uzantılı olan makine ucuzlatılmış bir model cam kapak bile yok.

Hayır bir sıkıntı olmaz. Tabii çamaşır makinesini de kurutma makinesini de tıka basa doldurmamanız lazım. Hanımlarımız ne kadar dinlemese de amortisörlerin ve rulmanların sağlığı ve ömrü için 1.5-2 karış boş bırakmak lazım.
Hanımlar bitsin gitsin ve tasarruf için yaparlar bunu. Maalesef yanlış. Zaten boş bırakırsan daha rahat yıkar bunu anneme bile anlatamıyorum ben. Çamaşır makinesi denen zımbırtı, sürtünme ve çalkalama ile temizler. Ayarında koymak lazım çamaşırları içine.

Hanımlar bitsin gitsin ve tasarruf için yaparlar bunu. Maalesef yanlış. Zaten boş bırakırsan daha rahat yıkar bunu anneme bile anlatamıyorum ben. Çamaşır makinesi denen zımbırtı, sürtünme ve çalkalama ile temizler. Ayarında koymak lazım çamaşırları içine.
Senin makineler şanslıymış :D

Bildiğim kadarıyla Maximum karta yapıyor ertelemeyi. Öyle duydum. Bonus için yapmadı. Taksit yapıyor ama her karta. Mesafeliyseniz risk almaya gerek yok derim. Bile bile lades sizi üzer.
Akbank Axess karta yapıyor. 2 gun once 12bin olan urun simdi 13bin700 olmuş. Fiyatın düşmesini bekleyeceğim.
Bütçeyi aşarsa normal GDH 92 alın. PKS uzantılı olan makine ucuzlatılmış bir model cam kapak bile yok.
Teşekkür ederim hocam

Bende 11.11 indiriminden Vestel 107202 yeni seri kurutma makinesi aldım. 10kg. Fiyatı 14650 tl ye geldi. 2 gün sonra kurulacak. Vestel den genel olarak memnunum. Bakalım bu nasıl olacak.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri