- Bütçe
- 25000
- Marka Model Bilgisi
- Bosch Samsung Miele
Merhaba Çamaşır makinesine ihtiyacım var.
Günde en az bir kez çalışıyor.
Bütçe 25000₺ ve üstü düşünüyorum
( ne kadar bütçe ayırmalıyım bilmiyorum)
Daha önce yirmi yıl bosch kullandım
Samsung WW90H7410EW/AH sekiz sene
Zor dayandı.
Samsung 11kg makineler sorunluymuş diye duydum Samsung’a 25k verilir mi ?
Yoksa Daha fazla para verip Bosch Yada Miele
Almak mantıklı.
Miele makineler çok ilkel görünüyorlar diğer yandan kaliteli ve tuzlu olduğu duydum.
Detaylı Açıklama
WW90H7410EW/AH model Samsung çamaşır makinesi kullanıyorum ürünü 2015 yıkında aldım. Ürün son günlerde rulman sesi çıkarmaya başladı servisi çağırdım 9000 tl fiyat istediler. Çok bulduğum için kendim rulmanlarını kendim değiştirdim, fakat kazanında çatlaklar olduğunu gördüm ve ürün sıkma yaparken kapağın kazana sürtüyor bu nedenle kıyafetlerimi yırtıyor. Şimdilik çalışıyor olsada çok dayanmaz.
makinelerin hepsi aynı geldi gözüme bu nedenele sizlerden değerli görüşlerinizi bekliyorum.
Günde en az bir kez çalışıyor.
Bütçe 25000₺ ve üstü düşünüyorum
( ne kadar bütçe ayırmalıyım bilmiyorum)
Daha önce yirmi yıl bosch kullandım
Samsung WW90H7410EW/AH sekiz sene
Zor dayandı.
Samsung 11kg makineler sorunluymuş diye duydum Samsung’a 25k verilir mi ?
Yoksa Daha fazla para verip Bosch Yada Miele
Almak mantıklı.
Miele makineler çok ilkel görünüyorlar diğer yandan kaliteli ve tuzlu olduğu duydum.
Detaylı Açıklama
WW90H7410EW/AH model Samsung çamaşır makinesi kullanıyorum ürünü 2015 yıkında aldım. Ürün son günlerde rulman sesi çıkarmaya başladı servisi çağırdım 9000 tl fiyat istediler. Çok bulduğum için kendim rulmanlarını kendim değiştirdim, fakat kazanında çatlaklar olduğunu gördüm ve ürün sıkma yaparken kapağın kazana sürtüyor bu nedenle kıyafetlerimi yırtıyor. Şimdilik çalışıyor olsada çok dayanmaz.
makinelerin hepsi aynı geldi gözüme bu nedenele sizlerden değerli görüşlerinizi bekliyorum.