- Bütçe
- 30-40 bin
- Marka Model Bilgisi
- arçelik yada başka önerilen başka bir marka
evlilik planım olduğundan dolayı forumdaki ve youtube daki içerikleri inceledim . Belli başlı modeller daha çok karşıma çıktı. Yerli olması ve görece ucuz olması servis vs. açısından arçelik ürünleri mantıklı geldi. Genel olarak 9120 9102 9140 modelleri karşıma çıktığından alabilirm diye düşünmeye başladım . Ancak araştırdıkça,video incelemelerin altındaki yorumlara baktıkça kafam karıştı. Modelden modele değişmekle beraber yine de şikayetlerin olduğunu gördüm. Sallanma, çamaşırların tam temizlenememesi, koku probleminden bahseden şikayetler gördüm.
Bu yada önerilebilecek başka bir model buna benzer sorunları yaşatır mı , yoksa şans işimi ? Paraya kıyıp katalogtaki en pahalı olan makineyi alsak sorun yaşamaz mıyız?
Ya da garanti olsun diye başka markaya mı yönelmek gerekir ?
Sürekli servisle kavga vermek düşüncesi beni korkutuyor, görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Bu yada önerilebilecek başka bir model buna benzer sorunları yaşatır mı , yoksa şans işimi ? Paraya kıyıp katalogtaki en pahalı olan makineyi alsak sorun yaşamaz mıyız?
Ya da garanti olsun diye başka markaya mı yönelmek gerekir ?
Sürekli servisle kavga vermek düşüncesi beni korkutuyor, görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim