Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

CAT CJ1000DXT Bataryalı Akü Takviye ve Lastik şişrme cihazı deneyimlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrplt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mrplt

İnce Eleyen
Gold Üye
Öncelikle dolu ve donmuş yağmurdan dolayı 6 saattir elektriklerin kesik olduğu Montreal'den herkese selamlar.
signal-2023-04-05-172749_002.jpeg
signal-2023-04-05-172823_002.jpeg

Bu cihazı arabamı almadan önce Aralık 2021 gibi 130 Kanada Dolarına almıştım, hatta aldıktan sonra da almasa mıydım diye düşündüm uzunca bir süre. Almamın en büyük sebebi burada benzin istasyonlarında lastiklere hava basmanın ücretli olması.

IMG_9259.JPG
IMG_9260.JPG
IMG_9261.JPG

Akü kabloları ve hava hortumu dışında cihazda 4 tane USB, güçlü bir LED ve bir 110V priz var.
Batarya teknik özellikleri konusunda ani olarak 1200 Amper verebildiği dışında bir bilgi yok.
Akü takviye kısmı aküsü bitmiş olan Ford Kuga bir jipi 3-4 kere çalıştırabiliyor. Benim aracımın lastiklerini de 36psi'a getirmekte bir sorun yaşamıyor.

Gelelim işin en güzel kısmına. Elektrik yok evde şu anda, ve yaklaşık 5 saattir bu batarya hem salondaki lambayı (7W LED) çalıştırıyor hem de bilgisayarımı şarj ediyor. Geçen sene bir ışıldak alayım diye düşünmüştüm fakat aslında böyle bir batarya çok daha işlevsel. Telefonda fazlasıyla internet olunca şu an için elektrik varmış gibi hareket edebiliyorum.

110V prizden 200 watt'a kadar güç verebiliyor, USB portlarından da her birinden en fazla 2.1A olmak üzere toplam 6.2A akım verebiliyor.

Böyle bir cihaz almak isteyenlere kesinlikle öneririm, ama yalnızca akü takviye için kullanacaksanız bunların Lityum iyon bataryalı olanları hem daha küçük hem de sanıyorum batarya ömrü daha uzun.

Her şey çok güzel, ve cihazın özellikleri de idare. Lakin aletin boyutu baya büyük, ben şahsen böyle alet almak yerine daha portatif bir alet almayı düşünürüm. Tabi bu alete göre daha kısıtlı bir elektrik gücü sağlar kanısındayım. Aslında benimde böyle bir güç kaynağı'na ihtiyacım var. Uzun zamandır araştırma yapıyorum kafama göre veya tasarım konusunda beni ikna edecek bir cihazla karşılaşmadım. Powerbank arıyorum, hem laptop hem telefonu şarj edecek. Lakin aradığım ürünler hakkında olumlu yorum görmeyi bırakın yorum bulamadım. Bütçemde sıkıntı yok, ürün bulma safhasında sorun yaşıyorum. Bir çok foruma bu konuyu açtım aklıma yatacak ne öneri geldi nede fikir.

Şimdi her cihazı da almak istemiyorum, kaliteli uzun ömürlü olması bakımından. Ben size de sorayım, belki bir bilginiz vardır.

Laptop Pil Değerleri: 45 Wh

Telefonun pil değerleri:
4000 mAh

Her şey çok güzel, ve cihazın özellikleri de idare. Lakin aletin boyutu baya büyük, ben şahsen böyle alet almak yerine daha portatif bir alet almayı düşünürüm. Tabi bu alete göre daha kısıtlı bir elektrik gücü sağlar kanısındayım. Aslında benimde böyle bir güç kaynağı'na ihtiyacım var. Uzun zamandır araştırma yapıyorum kafama göre veya tasarım konusunda beni ikna edecek bir cihazla karşılaşmadım. Powerbank arıyorum, hem laptop hem telefonu şarj edecek. Lakin aradığım ürünler hakkında olumlu yorum görmeyi bırakın yorum bulamadım. Bütçemde sıkıntı yok, ürün bulma safhasında sorun yaşıyorum. Bir çok foruma bu konuyu açtım aklıma yatacak ne öneri geldi nede fikir.

Şimdi her cihazı da almak istemiyorum, kaliteli uzun ömürlü olması bakımından. Ben size de sorayım, belki bir bilginiz vardır.

Laptop Pil Değerleri: 45 Wh

Telefonun pil değerleri:
4000 mAh
Cihaz kesinlikle çok büyük ona diyecek hiçbir şey yok. Laptop USB-C'den şarj oluyorsa aslında 100W çıkış verebilen powerbankler var.

Bende 18V akülü el aletlerinden bataryaları videodaki gibi kullanma düşüncem var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri