Tamam yaaa, bize gelen 20 şer paketin 5 er paketi senin, bak bütün işi biz yapıyoruz biz de buna dikkatini çekeriz öyle değil mi @cuhadarzadeYalnız dikkatini çekerim satıcısı ^^bizim burada^^ dedim satıcısı biziz demedim![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam yaaa, bize gelen 20 şer paketin 5 er paketi senin, bak bütün işi biz yapıyoruz biz de buna dikkatini çekeriz öyle değil mi @cuhadarzadeYalnız dikkatini çekerim satıcısı ^^bizim burada^^ dedim satıcısı biziz demedim![]()
Tabi 4,8,i 3.8 de yababilirizYani satış sitelerindeki puanını hep birlikte 4.8 den 5 e çıkarabiliriz yeter ki gelsin denemelik![]()
Çaycı adamı çay ile kandırmakTamam yaaa, bize gelen 20 şer paketin 5 er paketi senin, bak bütün işi biz yapıyoruz biz de buna dikkatini çekeriz öyle değil mi @cuhadarzade![]()
Bedavadan 10 paket çay bence reddedilecek bir teklif olmamalıTamam yaaa, bize gelen 20 şer paketin 5 er paketi senin, bak bütün işi biz yapıyoruz biz de buna dikkatini çekeriz öyle değil mi @cuhadarzade![]()
Su ile mi kandırak?Çaycı adamı çay ile kandırmak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ama @Engraulis bence etkimizin farkında değilBedavadan 10 paket çay bence reddedilecek bir teklif olmamalıo puanı 3 bile yaparız
![]()
Ama @Engraulis bence etkimizin farkında değil![]()
Vaaay bu savaş ilanıdır
Kahvenin gerçek tadını alabilmen dileklerimle.Mümkünü yok ve tarih yazmaz, o acı şeyler ancak senin tarzın olur.![]()
Hayatın yeterince acı olduğu gerçeğini, bunun üstüne kahvenin de acı olmasına gerek olmadığına karar vermen dileklerimleKahvenin gerçek tadını alabilmen dileklerimle.![]()
Made in Tuğba kuruyemiş.)Hmmm sizin bir eküri vardı doğru diyorsun.
Ben onu bunu bilmem, aha benim sevdiğim kahve bu. Melek Hanım'ın ellerine sağlık
Ekli dosyayı görüntüle 20467
Hah işte tam da bu hafiflik lâzım banaMade in Tuğba kuruyemiş.)
Bahsettiğim gibi içimi hafif olan bu.
Fazla felsefik oldu. Çay içelim ve bunun üzerine tartışalım.Hayatın yeterince acı olduğu gerçeğini, bunun üstüne kahvenin de acı olmasına gerek olmadığına karar vermen dileklerimle![]()
@mbirol ustamızın şu mesajındaki ürünü bir inceleyin lütfen. Kahve makinesi olarak @Yelda Helvacı öncelikle evde kullandığı makineden memnun mu değil mi onun teyitini alalım sonra kahve makinesi kullanan arkadaşlardan da görüş alırız kullanıcı tecrübesi olarak , ben gerekirse yine teknik olarak da yorumlarım sorunuzuAdem abi hangi Çaycı olanı alalım birde hangi türk kahve makinası
linki eklersen alalım
teşekkürler
Bence boşver çayı da kalk evlere gidelim ya yeter bu kadar, bugün kendimi foruma adadım başka hiçbir iş yapmadım.Fazla felsefik oldu. Çay içelim ve bunun üzerine tartışalım.![]()
Kahve mi? Kim, ne, ne zaman? Biri yapsa da içsek abi yaaaNeyse canım benim dışımda birilerinin hatırlaması bile yetti bana, hayal görmüyorum en azından
Konu kahve olsa @Yelda Helvacı ve @Beril e soralım derdim de, çay olunca burada engalikus varken bana laf düşmez![]()
Abla hata edip sakın Tchibo'dan falan alma. Ofiste şans vermişler de olmaz olsun öyle şans. Hayatı sorguluyorsun içerken...Yıllardır Mehmet efendi den baska kahve içmezdim. Aromasını bozmuş sert geliyor.
Tuğba kuruyemiş den alıyorum daha hafif. Türk kahvesi dediğimde şekerli tadı sevmiyorum menengeç gibi.
Çayı da murat ın önerisi ile tiryaki denemiştim. Sanıyorum çay da , Bergamut kokusunu seviyorum. Yine ağır olmamalı.
30 senenin sonunda değiştirdim kahve markamı. ) bazen dışarıda içtiğimiz kahvelerde alıyorum o kötü tadı. Damak tadı önemli be Beril.Abla hata edip sakın Tchibo'dan falan alma. Ofiste şans vermişler de olmaz olsun öyle şans. Hayatı sorguluyorsun içerken...
Kesinlikle önemli. Çoğu yerde ya çorap gibi kahve geliyor ya da zehir. Ayarı da yok. İnsanlar nasıl içiyor bilmiyorum30 senenin sonunda değiştirdim kahve markamı. ) bazen dışarıda içtiğimiz kahvelerde alıyorum o kötü tadı. Damak tadı önemli be Beril.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.