tamamdır kardeşimÇaykur abi Çaykur boşver diğer markaları. Ha indirimde olur uyguna bulursun al stok yap ona bir şey diyemem.

Altınbaş üzerine yatırım yapacağım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tamamdır kardeşimÇaykur abi Çaykur boşver diğer markaları. Ha indirimde olur uyguna bulursun al stok yap ona bir şey diyemem.
Önce al küçük bir paket dene belki damak tadına uymaz. Bizim dediklerimize bakmadan önce kendin dene.tamamdır kardeşim
Altınbaş üzerine yatırım yapacağım
@gölge46 şimdi yazıyorum detaylı olarak sen de etrafına anlatırsın
İlk önce ağız tadı herkesin farklıdır benim soframa koymayacağım çayı millet çay diye içiyor hatta tarlaya döktüğümü içen bile gördüm.
Eğer kaçak çaya alışıksan bizim çaylardan tat alamazsın.
Çaykur çayı piyasadaki en iyi çaydır tabi bazı markaları diğerleri sıradan çaylar örneğin tiryaki ramazan çayı gibi. Aksini iddaa eden başta belirttiğim sebeplerden dolayı özel sektör çayını önerebilir.
Demli çay seviyorsan altınbaş açık çay seviyorsan tirebolu 42 bir de Hemşin organik çayını öneririm ki bu pahalıdır.
Bazısı harman yapıp istediği damak tadını yakalıyor. Yine bu 3 çayıdan herhangi ikisini harman yapabilirsin. 1 kg Altınbaş yarım kg Hemşin organik gibi.
Özel sektörde önerebileceğim ve senin bulabileceğin ofçay hazine beyaz pakettedir a101 de oluyor.
Tabi bunların yanında kullandığın su demleme yönetimi hepsi çayın tadına etki eder.
O Hemşin çayı bizim çayımızdır işte. Üreticisiyiz ama daha alıp içmedik pahalı diye. Çaykur Filiz'den devamemmi sende neler varmış bee açıklama için teşekkür ederim![]()
Hemşin çayı 5 yıl önce denedim dediğin gibi çok güzel teneke kutuda ve 400gr ama pahalı biraz dediğin gibi.
biraz demli içtiğim için ben yine Çaykur üzerinden devam edeceğim Altınbaş alırım dediğin gibi ona birazda tomurcuk eklerim mis gibi olur en azından yumuşar diye düşünüyorum bir 500 gr alıp deneyelim bakalım.
kaçak çay içmiyorum tamamen normal çay içerim önerin için teşekkürler.
yalnız şu resimdeki Lipton dan nefret ettim o derece yani muhtemelen bu çay elek altı mıdır nedir bilemedim hem tadı bozuldu hemde toz duman içi![]()
Yalnız elekaltı çay deyip geçme altınbaqştan bile iyidir tabi çaykur un olanını bulman gerek bir de özçay var tarım kredi kooperatifine çay yapar o da biraz pahalıdıremmi sende neler varmış bee açıklama için teşekkür ederim![]()
Hemşin çayı 5 yıl önce denedim dediğin gibi çok güzel teneke kutuda ve 400gr ama pahalı biraz dediğin gibi.
biraz demli içtiğim için ben yine Çaykur üzerinden devam edeceğim Altınbaş alırım dediğin gibi ona birazda tomurcuk eklerim mis gibi olur en azından yumuşar diye düşünüyorum bir 500 gr alıp deneyelim bakalım.
kaçak çay içmiyorum tamamen normal çay içerim önerin için teşekkürler.
yalnız şu resimdeki Lipton dan nefret ettim o derece yani muhtemelen bu çay elek altı mıdır nedir bilemedim hem tadı bozuldu hemde toz duman içi![]()
hmm Liptonu Çaykur'damı üretiyorYalnız elekaltı çay deyip geçme altınbaqştan bile iyidir tabi çaykur un olanını bulman gerek bir de özçay var tarım kredi kooperatifine çay yapar o da biraz pahalıdır
Yok liptonun karadeniz çayı diye sattığı kendi fabrikası var diğerleri ithal ya da harman. Çaykur fason mal yapmaz.hmm Liptonu Çaykur'damı üretiyor![]()
hem fikiriz o konudaO lipton çay değil![]()
Sen bana hemsin al demiştin onu almıştım güzeldi. Altınbaş ı alacağım simdi de.Önce al küçük bir paket dene belki damak tadına uymaz. Bizim dediklerimize bakmadan önce kendin dene.
Ooo detaylara gel. Valla çok iyi anlatmışsın. Hemşin sevmiştim. Altınbaş da deneriz.@gölge46 şimdi yazıyorum detaylı olarak sen de etrafına anlatırsın
İlk önce ağız tadı herkesin farklıdır benim soframa koymayacağım çayı millet çay diye içiyor hatta tarlaya döktüğümü içen bile gördüm.
Eğer kaçak çaya alışıksan bizim çaylardan tat alamazsın.
Çaykur çayı piyasadaki en iyi çaydır tabi bazı markaları diğerleri sıradan çaylar örneğin tiryaki ramazan çayı gibi. Aksini iddaa eden başta belirttiğim sebeplerden dolayı özel sektör çayını önerebilir.
Demli çay seviyorsan altınbaş açık çay seviyorsan tirebolu 42 bir de Hemşin organik çayını öneririm ki bu pahalıdır.
Bazısı harman yapıp istediği damak tadını yakalıyor. Yine bu 3 çayıdan herhangi ikisini harman yapabilirsin. 1 kg Altınbaş yarım kg Hemşin organik gibi.
Özel sektörde önerebileceğim ve senin bulabileceğin ofçay hazine beyaz pakettedir a101 de oluyor.
Tabi bunların yanında kullandığın su demleme yönetimi hepsi çayın tadına etki eder.
Sana bir sürprizim varOoo detaylara gel. Valla çok iyi anlatmışsın. Hemşin sevmiştim. Altınbaş da deneriz.
Abi köprü satışı noterden döndü yaaa, sistem değişmişabi bee tamda sohbetin güzel yerinde bakamadım yoğunluktan.
kaçırmışım herşeyi yaa.
konu 3 mü 4 sayfaydı geri dönüp bir baktım 8 sayfa olmuş
birde @Engraulis size 1 tır çay yollayacakmış sizde ona karşılığında köprü vercek olmuşsunuz ve savaş çıkmış
bizim buralarda bilindik markalar var
notlarıma Çaykur altınbaş'ı ve Eynesil Export'u ekledim
varsa başka öneri alayım Altınbaş buralarda var diğerini netten alabilirim.
Ademe çay, bana fındıklı sütlaçSana bir sürprizim varbeklemede kalınız
Hadi yaaaCafe'de tartışılmıştı![]()
Bak simdi iki deli bir araya gelmemeliydi. Sen beni boykot edersen ben de 1500 sayfalık konuyu uçururum ortada kavga edecek konu kalmazHadi yaaa
Abi muhabbetimiz daim olsun da, her yerde her şeyi de konuşmuşuz
@Yelda Helvacı 'ya kızdım cafede yazmıyorum boykot ediyorum ben![]()
İçimizde bazı vestel ustaları da var çok iyi bilirler, birçok küçük ev aleti hep ortak üretim üstüne marka baskısı.Sinbo firmasında çalışmış birisi olarak diyebilirim ki, kalitesiz ürün üretmek kendi tercihleri. İsteseler kesinlikle kaliteli de üretim yapabilirler. Oranın eski bakım-onarım sorumlusu olarak bunu söyleyebilirim sizlere. Kaldı ki, 12-13 yıl önce üretilen ürünler eskilere nazaran daha kaliteliydi dediğinizi de duyar gibiyim. Hatta isim vermeyeceğim ama piyasada x,y,z gibi firmalardan kaliteli diye aldığınız ürünleri de Sinbo üretiyordu ben ayrılmadan önce. Yalnız burada şunu da kaçırmamak lazım, talebe yönelik üretim yapan bir firma oldukları için bu şekilde ürünleri çıkıyor.
Eskiden garanti süresi içerisinde 1'e 1 değişim de yapıyorlardı. Hatta garantisi olmasa bile cüzi fiyatlara müşteri memnuniyetleri de vardı. Halen öyle midir bilmem ama günümüzde pek çok firma maliyetlerden kaçmaya çalışırken dışarıya üretim yaptırırken, alacağınız marka adı altında ürünlerin de beğenmediğiniz marka ürünlerin fabrikalarından da çıktığınızı söylemek isterim.
Boykot aranızda ise ben niye düşünüyorum yine ya.Bak simdi iki deli bir araya gelmemeliydi. Sen beni boykot edersen ben de 1500 sayfalık konuyu uçururum ortada kavga edecek konu kalmazsonrasını İlteriş düşünsün. @İlteriş Yılmaz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.