Adem abi benim anlamadığım, bu zıkkım klimayı tasarlayan yapan mühendis bu klimayı kurarken vakum yapacaksın demiş. Kurulum kılavuzunuda koymuş. Takan usta olacak adamda(!) gerek yok diyor. Yapsa ne olacak max30 dk ilk iş. O koskoca mühendisten bizim usta(!) daha iyi biliyor. İşin en iyi tarafida firma, milletin tarafında değil yetkili servis tarafında, umrumda değilki. Thh ye gittigimizde ise işimiz oradakilerin insafına kalmış. Millete yazil değilmi? Arkadaş birde iyisi diye Daikin alıyor en az 40 bin TL para veriyor. Yazik vallaha bizim millete. Daikin ne kadar iyi olsada servis desteği hiç iyi benim nazarımda. Midea Alanya Ergin grupla konuştum aşırı memnun kaldım sırf hizmetlerinden dolayı midea almaya niyetim var
Abi bunun en büyük sebeplerinden birisi cahil cesareti dediğimiz olumsuz olgunun haddinden fazla yayılması.
Birisine bir kere USTA dedim mi herifin yürüyüşü bile değişiyor.
Halbuki gerçek ustalık nafiflik, vakur bir duruş, vicdan, dürüstlük ve mesleğine saygı duymaktır. Mesleğinin onurunu şerefini ayaklar altına aldırmamak, küfür ettirmemektir.
Hadi basit bir sosyal deney yapalım, sokağa çıkıp "Türkiyede ki ustalar hakkında ne düşünüyorsunuz?" Diye bir soru soralım bakın bakalım ne küfürler edecekler.
FG Europe ile ilgili herkes zannediyor ki biz reklam yapıyoruz veya reklam amaçlı yazıp çiziyoruz.
Aslında FG Europe yöneticilerinin tamamını ve hatta CEO sunu yakından tanıdığım (tanıştığım) ve AİLE mottolarına inandığım, bşr sorunumuz olduğunda yakından ilgilendiklerini bildiğim için çekinmeden öneriyorum ben.
Sosyal mecrada kullanıcıları bir araya getirmeye çalışmamın da sebebi bu, GERÇEK kullanıcıların tecrübelerini paylaşmaları ve ülke genelinde her il ve ilçede eşit ölçüde yüksek kalitede satış sonrası hizmet desteği sunulup sunulmadığının bu sohbetlerden ortaya çıkmasını hedefliyorum.
Bakınız mesela ben halen Gaziantep ilinde Midea Klima aldırmıyorum. Çünkü bana göre bahsi geçen ildeki bayi ve servisin iş ahlakı bu aileye uygun değil ve çalışılmamalıdır.
@REMZİ96 Ne demek istediğimi gayet iyi bilir ve Nizip ilçesinden çözüm üretir örneğin.
yani olur ya siz de bir gün bu aileye gelirseniz, zaten siz de klima meraklıları lokalinde midea klimanızın performansı ve montaj sürecine dair görüşlerinizi zaten yazarsınız ??